Evet vardı kesinlikle. Ne bileyim yüzüme karşı gayet iyiler o yuzden merak ettim arkamdan neler dönüyor. Napicam hiç bilmiyorum ikiside uni. Okuyor öğretmenlik bide.O kadar yakın olsanız ses kaydetme gereği duymazdınız bence demekki sizide rahatsız eden şeyler vardı
Ne okuduklarının önemi yoknilim gelir cehaleti alır eseklik baki kalırEvet vardı kesinlikle. Ne bileyim yüzüme karşı gayet iyiler o yuzden merak ettim arkamdan neler dönüyor. Napicam hiç bilmiyorum ikiside uni. Okuyor öğretmenlik bide.
Cidden pişman oldum ama içime dert olmuştu. Daha önce kv de arkamdan eşime konuşmuştu bunlari merak ettim bide.Bazen gercekleri bilmek iyi degildir madem işine yarıyorlar neden açıklarını aradın..ha buldun bi açık madem kopar gitsin ipleri
Kesinlikle çok haklısınız bunlardan hiçbişey olmaz herşeye ama herşeye kötü konuşmuşlar yok ayaklarina bile terlik dayanmıyor şey gibi ayagı var... ay AllahımNe okuduklarının önemi yoknilim gelir cehaleti alır eseklik baki kalır
Katılıyorum aynı fikirdeyim.Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de
Evet katılıyorum. Kocanızın akrabalarını davet edin yemeğe. Yemekten sonra da size birşey dinleteceğim deyip ses kaydını aç. Bu saatten sonra olan davranışlarımdan ben sorumlu değilim de. Utansın çirkefler.Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?