Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Bu ses kaydı olayınıda kk da duydum ha insan neden durup dururken böyle birsey yapar ben maaelsef böyle insanları çok tehlikeli buluyorum kusura bakmayın
Benzer davranışları onlardan gördüm kapi dinleme telefon karıştırma vs gibi

Yok canım bunlar yasal yola felan gitmez ya

Kim kimi gerçekten seviyor ki.
Amannn boşver gitsin
Kotu olmak işine gelmiyorsa işine geldiği kadar yakın ol onlarla.

Tatlı tatlı laf dokundur ay benim ayağım da su kadar vs. diye. Anlasınlar bildiğini . Onlar düşünsün.

Hepsine arkanı dönebilecek, silecek sartlardaysan da yap elbet. Bu çarpan etkisi yapar ama bayağı bir uğraşırsın. Yalnizlik falan...

Bir büyüğümüz der ki.
Hepinizden nefret ediyorum ama yalnız da canim sıkılıyor.

Ses kaydı da moda oldu..

Bundan böyle kimsede huzur kalmayacak. .

ben olsam eşim de evdeyken akşam oturmasına çağırırdım.Çaylar içilirken bakın size ne dinleticem deyip herkesin ortasında açardım.Sonra da şimdi çıkın dışarı bir daha da kapıma bile yaklaşmayın der kovardım.

Ne yapsınlar? Gelip senin yüzüne mi pissin desinler 2 kardeş aralarında konuşmuşlar. 5 yaşında ki çocuk gibi koşa koşa eşine sikayetlenmenin anlamı ne peki?

Amaç kardeşleri birbirine mi düşürmek?
Bişey yaptın! Sonuçlarına katlanmak zorundasın. Yapacağın tek şey mesafeyi korumak.

Defalarca salak gerizekalı vs demeleri gerekmezdi. Bilmiyorum ne yapacağımı cidden. Daha argo kelimelerde var yazamıyorum buraya

Kesinlikle çok haklısınız bunlardan hiçbişey olmaz herşeye ama herşeye kötü konuşmuşlar yok ayaklarina bile terlik dayanmıyor şey gibi ayagı var... ay Allahım dinleyemedim devamını
Yerinizde olsam afedersiniz ağzına ederdim ikisinin de evden de kovardım bir daha ne ölünüz ölüme ne diriniz diye defolup gitsinler k....lar

Eviniz pis mi gerçekten?
Niye o birşey mi alır diyorlar?
Mesela eli sıkı birisi misiniz?
Ben olsam bende üzülürdüm bu iki yüzlülüğe; ancak düşünürdüm de niye böyle dediler diye.
Kayınvalidem tutturdu kızımı tuvalete alıştıralım diye tamam dedim başladık işte bugün bütün gün onunla uğraştım. Bebek emzir vs derken yemek bile yiyemedim. Kısaca bugün hiçbirşey yapamadım. Normal zamanda inanın oturup dinlenmiyorum bile yetiştirebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum..
Evimden ne zaman ne isterlerse veririm mesela. Ne bileyim şuan kafamda bi durgunluk var yorumlara düzgün cevap bile veremiyorum

Siz görümcelerinizin arkasından annenizle veya kardeşlerinizle ya da arkadaşlarınızla hiç konuştunuz mu ? Hiç arkasından çekiştirdiğiniz insanların yüzüne hiç birşey olmamış gibi güldünüz mü? Onları böyle konuşturacak ne yaptınız hiç kendinizi sorguladınız mı?Ortam dinlemesi yapmak bence onların sizi çekiştirmesinden daha ayıp ve yasalara aykırı bence...

Tekrar okudum evet iki aylık bebiş varmış Allah bağışlasın. Bir de iki yaşında ablası. Anca yetişirsiniz normal. Yaptıkları çok ayıp. Arkandan konuşmak yerine bir işim ucundan da biz tutalım diyebilirlermiş. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Biraz sakinleşip öyle karar verin ne yapmak istediğinize.

Ben olsam esıme dınletırım onlarlada mesafe koyarım zaten anlarlar bı laf soyledıklerındede onlara dınletırım arkamdan oyle konusan ınsanlarıda sırf ısıme yarıyor dıye asla sessız kalamazdım

Kardeş gibiydiniz peki size kardeş gibi olduğunuz birilerinin sesini kaydetme güdüsü nereden geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…