Benzer davranışları onlardan gördüm kapi dinleme telefon karıştırma vs gibiBu ses kaydı olayınıda kk da duydum ha insan neden durup dururken böyle birsey yapar ben maaelsef böyle insanları çok tehlikeli buluyorum kusura bakmayın
Evet oldu ancak daha önce konu açmadım diye hatirliyorum eşimin yengesi laf arasinda agzından kaçırmıştıBen bu konuyu bir yerden hatırlıyorum. Sizi uyaran biri mi oldu?
Yok canım bunlar yasal yola felan gitmez yases kaydı aldığınızı öğrendikleri anda yasal yoldan haklarını ararlar. iş yerinde size mobbing yapan insanın bile ses kaydını almak mahkemede delil olamıyor, üzerine suçlu siz oluyorsunuz. durup dururken insanların kaydını almak daha fena.
ben olsam böyle bir iş yapmazdım. çok iyi olduğunu düşündüğünüz görümceleriniz neler söylemişler. yasal yola gitmezler derken kendinizi mahkemede bulmayın.Yok canım bunlar yasal yola felan gitmez ya
Ses kaydı da moda oldu..Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Defalarca salak gerizekalı vs demeleri gerekmezdi. Bilmiyorum ne yapacağımı cidden. Daha argo kelimelerde var yazamıyorum burayaNe yapsınlar? Gelip senin yüzüne mi pissin desinler 2 kardeş aralarında konuşmuşlar. 5 yaşında ki çocuk gibi koşa koşa eşine sikayetlenmenin anlamı ne peki?
Amaç kardeşleri birbirine mi düşürmek?
Bişey yaptın! Sonuçlarına katlanmak zorundasın. Yapacağın tek şey mesafeyi korumak.
Yerinizde olsam afedersiniz ağzına ederdim ikisinin de evden de kovardım bir daha ne ölünüz ölüme ne diriniz diye defolup gitsinler k....larKesinlikle çok haklısınız bunlardan hiçbişey olmaz herşeye ama herşeye kötü konuşmuşlar yok ayaklarina bile terlik dayanmıyor şey gibi ayagı var... ay Allahımdinleyemedim devamını
Kayınvalidem tutturdu kızımı tuvalete alıştıralım diye tamam dedim başladık işte bugün bütün gün onunla uğraştım. Bebek emzir vs derken yemek bile yiyemedim. Kısaca bugün hiçbirşey yapamadım. Normal zamanda inanın oturup dinlenmiyorum bile yetiştirebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum..Eviniz pis mi gerçekten?
Niye o birşey mi alır diyorlar?
Mesela eli sıkı birisi misiniz?
Ben olsam bende üzülürdüm bu iki yüzlülüğe; ancak düşünürdüm de niye böyle dediler diye.
Tekrar okudum evet iki aylık bebiş varmış Allah bağışlasın. Bir de iki yaşında ablası. Anca yetişirsiniz normal. Yaptıkları çok ayıp. Arkandan konuşmak yerine bir işim ucundan da biz tutalım diyebilirlermiş. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Biraz sakinleşip öyle karar verin ne yapmak istediğinize.Kayınvalidem tutturdu kızımı tuvalete alıştıralım diye tamam dedim başladık işte bugün bütün gün onunla uğraştım. Bebek emzir vs derken yemek bile yiyemedim. Kısaca bugün hiçbirşey yapamadım. Normal zamanda inanın oturup dinlenmiyorum bile yetiştirebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum..
Evimden ne zaman ne isterlerse veririm mesela. Ne bileyim şuan kafamda bi durgunluk var yorumlara düzgün cevap bile veremiyorum
Kardeş gibiydiniz peki size kardeş gibi olduğunuz birilerinin sesini kaydetme güdüsü nereden geldi.Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Evet oldu ancak daha önce konu açmadım diye hatirliyorum eşimin yengesi laf arasinda agzından kaçırmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?