Sinirden elim ayagın titriyor. Ses kaydı

Teşekkür edeerim yorumunuz içiin.

Karakterim,ev hanımlığım, fiziğim, davranışlarımmm .. konuşma şeklim.. onlarla çok samimi konuşuyordum mesela isim sonlarına cım ekliyordum vs taklitimi yapmalar... işte "bizle markete gitmiyor biz onun g****une çomak s*kuyruz sanki... öbürü; gider mi gı o salak .. salak bebeği emzirmemiş çocuk aç tam bi salak... gezmeye gidiyo insan bi çocuğu emzirir bu nasıl bi salak .. daha neler nelerr ya bunlar bi kaçı sadece.. ay çok açık oldu ama mecbur kaldım durum bu derece ciddi eşimde dinlemek istiyor

Gerekirse taşınırsın
Şimdi böylelerse yarın bi olay olduğunda ilk satacakları sen olursun
Eşinle de paylaş sonra neden daha önce bana söylemedin demesin
Çocuğunu da onlara emanet etme
Muhatap da olma onlarla derim

Madem söyledin artık, bırak dinlesin. Sakın bir şey deme. Ağla, ben abla bilirdim kahroldum falan de sus. Mağdur görünmez saldırırcasına konuşursan ters teper. Mağdur ol burnunu çekip otur bence.
Çok teşekkür ederim evet dinleticem galiba..
Buara biriyle aynı yaştayız diğeri 3 yaş küçük... ay o laflar aklıma geldikçe utanıyorum diğer yorumumada yazdım

Eşine söyemem en iyisi hatta hemen dinlet

Hayır eşine karşı önyargılı olma bence
Tarafsız bi şekilde olanları anlat
Hemen tehdite baslamissin içinden daha adam bi şey demeden kendini haksız duruma düşürme sakin ol rahat ol yanlışı yapan sen değilsin elbet yaptıklarının karşılığını gorecekler

Çocuk mu onlar ya

Eğer eşiniz bu sözler karşısında bisey yapmazsa ona da tekmeyi vurun defolsun gitsin ben okurken çıldırdım bu ne kadar aşağılık bir durum gerçekten bu sözlerin üzerine bisey yapmazsanız artık söyleyecek bisey yok size nasıl dayanıyorsunuz ben olsam çoktan ikisini de elime almıştım sonucu ne olursa olsun.

Ses kaydı da moda oldu..

Bundan böyle kimsede huzur kalmayacak. .
Ben mesela o an sinirlendiysem ağzımdan kötü şeyler kaçırabilirim. Normalde asla söylemem öyle şeyler ama arkasından söylerim
Misal sabah eşime kızgınım, güle güle der kapıyı kapatırım, kapattığım gibi arkasından güle güle git pisliiiik, defol evden falan deyip dönerim ama bunlar benim normal hayatımda ağzıma aldığım sözler değildir.
Kayıt mayıt alsa s.çtım demek ki

yaptığın etik değil, herkes en yakını hakkında bile, arkadan konuşabilir ve konuşuyoruzda...işlerin dahada sarpa sarmasını ve huzurunun kaçmasını istiyorsan açıklarsın...ayrıca açıkladığın zaman bütün sülale bunu duyacak ve herkes senin yanında huzursuz olup, hiçbirşey konuşamayacaklar....haklıyken haksız duruma düşersin, iyi düşün...

Aynı fikirdeyim. Kırk yıl düşünsem markete giderken böyle birşey yapmak aklıma gelmez.
Kesinlikle normal bir insanın yapacağı şey değil.
Ayrıca dilin kemiği yok, anlık olarak her şey söylenebilir. Orda da iki genç kardeş var. Ben eltimle bile ne dedikodular yaparım kardeşimle yan yana olsam ohoooo

Ses kaydi kaydettiniz diye siz suçlu olabilirsiniz.
Sizin yaptiginizda hoş degil, onların yaptiklarida hoş degil. Madem supheleniyordunuz mesafe koyardiniz araya.
Bu tarz birseyi dusunup yapmaniz hoş olmamiş..

hareketiniz hiç masum gelmedi doğrusu ,ses kaydı almak ne demek bu bir suç madem tahmin ediyordunuz kafanız da eşinize dinletip onların gerçek yüzünü kanıtlayıp uzaklaşmak vardı sanırım dinletmek istediğinizi de söylediniz.tamam hoş şeyler konuşulmamış o zaman herkes bunu uygulasın hayatın da herkes herkesin arkasından kim bilir neler konuşuyor her yüze gülen sanki dostta dinletin de eşinize patlasın ya size ya onlara iş daha da büyüsün yani kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bir fikir bravo tüm sülaleye dinletin

Sizce haksızmıymışım almakta.. süphelenmistim yani ne kadar iyide olsan biyerde birşey yapıyolar
Onların sarfettigi sözler doğru diyemem tabi ki.
Ama sizinde yaptığınız doğru değil kesinlikle.
Aynısı sizin başınıza gelse ne hissedersiniz?

Ben yapmam demeyin siz hiç kimse hakkında yorum yapıp konuşmaz misiniz o anları biri kayıt Edip karşınıza çıkarsa ?

Bugüne kadar hiç yorumunuz olmadı ise kimseye o kişiler hakkında o zaman takdir ederim sizi tabiki.

Öyle tabi..Beşer şaşariz.
Konu sahib,i aralarının iyi olduğunu söylüyor fakat ne hikmetse telefonunu evde bırakıp ses kaydını açıyor. .O da çok tuhafmış

Bunların hepsi imamın karısının altından çıkt))

Artık burda bol bol ses kaydı konuları okuruz.

Eşinizi kızların üstüne salacaksın yani. Kiminle derdiniz varsa sorunu onunla çözmelisiniz.

Kesinlikle öyle.
Ha böyle birseyin hesabını sormak içinde yapılanı hiç yapmamış olmak gerekir aynı günah bizde varken ortaya çıkmadı diye kendimizi masum göremeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…