Teşekkür edeerim yorumunuz içiin.Bu insanlarla araniz her nekadar iyi gibi gorunse de aslinda iyi degilmiş. Ikisi de birbirinden riyakar insanlarmış. Yuzune baska arkandan başka... Hepimiz bazen cok sevdigimiz insanlarin misal ailelerimizin arkalarindan konusup dedikodularini yapabiliyoruz bazen ama küfretmiyoruz. Arkanizdan size küfrediyor olmaları sizi sizin sandiginiz kadar sevmediklerini ve de saygi duygumadiklarini gosteriyor. Islerime cok yariyolar, cocuk bakiyolar vs diyorsunuz, siz sirf bu sebepten dolayi bu olayi signeye cekebileceginizi mi dusunuyorsunuz? Onlari her gordugunuzde size soyledikleri laflar kulaginiz da canlacak ve kendinizi kotu hisseceksiniz. Bunlarin cocuk bakmalarindan da yarar gelmez. Bir yandan isinizi gorup size kendilerini sevdirirken bir yandan da arkanizdan sövüp sayacaklar.. hiç lazim degil bence. Araniza mesafenizi direkt olarak koyun. Bakisiniz tavriniz bundan sonra ona gore olsun. Bi terslik oldugunu anlasinlar. Nedenini sormaya cesaret ederlerse de (ki hic sanmiyorum) guzelce aciklamanizi yaparsiniz. Ses kaydi aldiginiz icin üste cikacaklarini kendilerini magdur taraf gibi gostermeye calisacaklarina da eminim.. esiniz de siz de araniza mesafenizi koyun bence.
Bu arada arkanizdan konustuklari konular ne tarz konular hakkindaydi? Anneliginiz, ev hanimliliginiz, karakteriniz... yani hangi ozelliklerinizden oturu size dil uzatmislar merak ettim dogrusu..
Gerekirse taşınırsınKızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Çok teşekkür ederim evet dinleticem galiba..Madem söyledin artık, bırak dinlesin. Sakın bir şey deme. Ağla, ben abla bilirdim kahroldum falan de sus. Mağdur görünmez saldırırcasına konuşursan ters teper. Mağdur ol burnunu çekip otur bence.
Eşine söyemem en iyisi hatta hemen dinletCidden pişman oldum ama içime dert olmuştu. Daha önce kv de arkamdan eşime konuşmuştu bunlari merak ettim bide.
Evet inkar edemem işime yarıyolardı eşime de söylemeyi düşünüyorum oda ses kaydını dinlemek ister ay rezillik o nasıl kelimeler ama argo neler neler
Hayır eşine karşı önyargılı olma benceKızlar tek tek alıntılayamadım eşim dışardaydı az önce aradı konuşurken sesim bozuktu ısrar edince söyledim. Daha ıkı dk önce eşim dışardaydı zaten ses kaydı ona yolluyordum dedim aniden gelince açık kalmış. Arkamdan demedikleri kalmamış neler neler söylemişler o çok sevdigim x bile dedim. Israr etti ne demişler diye. Agzıma alamam o laflari dedim . O kayidı silmedin duruyor dimi dedi evet dedim. tamam geliyorum ben zaten dedi. Bilmiyorum dinleyipte hiçbirşey yapmazsa ondanda buz gibi soğurum gibi geliyor.
Bu yüzden eşime şunu demeyi düşünüyorum ; ben onlara mesaj olarak kayıtı atıp bu kadar mı yüzsüzsünüz demeyi düşünüyorum. eğer sen dinleyip bi tepki vermeyeceksen boşver diyip geçeceksen hiç dinleme o rezil lafları. Ama şunu da bil bu kadar lafa ben susamam yüzlerine vurmazsam bile artık eski ben olmayacak karsılarinda.
Sanmıyorum bunca lafi es geçeceğini
Çocuk mu onlar yaTeşekkür edeerim yorumunuz içiin.
Karakterim,ev hanımlığım, fiziğim, davranışlarımmm .. konuşma şeklim.. onlarla çok samimi konuşuyordum mesela isim sonlarına cım ekliyordum vs taklitimi yapmalar... işte "bizle markete gitmiyor biz onun g****une çomak s*kuyruz sanki... öbürü; gider mi gı o salak .. salak bebeği emzirmemiş çocuk aç tam bi salak... gezmeye gidiyo insan bi çocuğu emzirir bu nasıl bi salak .. daha neler nelerr ya bunlar bi kaçı sadece.. ay çok açık oldu ama mecbur kaldım durum bu derece ciddi eşimde dinlemek istiyor
Eğer eşiniz bu sözler karşısında bisey yapmazsa ona da tekmeyi vurun defolsun gitsin ben okurken çıldırdım bu ne kadar aşağılık bir durum gerçekten bu sözlerin üzerine bisey yapmazsanız artık söyleyecek bisey yok size nasıl dayanıyorsunuz ben olsam çoktan ikisini de elime almıştım sonucu ne olursa olsun.Teşekkür edeerim yorumunuz içiin.
Karakterim,ev hanımlığım, fiziğim, davranışlarımmm .. konuşma şeklim.. onlarla çok samimi konuşuyordum mesela isim sonlarına cım ekliyordum vs taklitimi yapmalar... işte "bizle markete gitmiyor biz onun g****une çomak s*kuyruz sanki... öbürü; gider mi gı o salak .. salak bebeği emzirmemiş çocuk aç tam bi salak... daha neler nelerr ya ... ay çok açık oldu ama mecbur kaldım durum bu derece ciddi eşimde dinlemek istiyor
Ben mesela o an sinirlendiysem ağzımdan kötü şeyler kaçırabilirim. Normalde asla söylemem öyle şeyler ama arkasından söylerimSes kaydı da moda oldu..
Bundan böyle kimsede huzur kalmayacak. .
Aynı fikirdeyim. Kırk yıl düşünsem markete giderken böyle birşey yapmak aklıma gelmez.Bu ses kaydı olayınıda kk da duydum ha insan neden durup dururken böyle birsey yapar ben maaelsef böyle insanları çok tehlikeli buluyorum kusura bakmayın
Sizce haksızmıymışım almakta.. süphelenmistim yani ne kadar iyide olsan biyerde birşey yapıyolarAynı fikirdeyim. Kırk yıl düşünsem markete giderken böyle birşey yapmak aklıma gelmez.
yaptığın etik değil, herkes en yakını hakkında bile, arkadan konuşabilir ve konuşuyoruzda...işlerin dahada sarpa sarmasını ve huzurunun kaçmasını istiyorsan açıklarsın...ayrıca açıkladığın zaman bütün sülale bunu duyacak ve herkes senin yanında huzursuz olup, hiçbirşey konuşamayacaklar....haklıyken haksız duruma düşersin, iyi düşün...Kızlar elim ayagım titriyor. Bugün markete giderken telefonum evdeydi bilerek ses kaydını açık bıraktım görümcem oğluma bakacaktı(2 aylık) neyse biz çıktıktan 2 dk sonra diğer görümcem geliyor bir baslıyolar saydırmaya anlatamam, bana birşey Al demişti bende alırım felan dedim ki aldımda. Arkamdan diyor o bi b*k mu alır gııı. Şu evin pisliğine bak mikrop insan. Ağza alınmayacak ne küfürler. Daha yarısını dinlemedim bu ilk 15 dakikası. . Telefonumun şifresini filan açmaya calışmılar öbürü ordan diyor o anlar elleme şunun telefonuna vs.
Daha ettikleri küfürleri yazmaya dilim varmaz. Hatta biara diyor telefonuda burda ses fln kaydeder . Hemen kıvırıyor yooo ne olcak evi topladım kaydetse nolcak vs vs . Ki kızlar yüzüme okadar iyiler ki görseniz öz kardeşim gibiydiler. Hele o mikrop vs diyen bana herkesten yakındı. Yüzüme çok iyiler ama arkamdan neler konusuyolar merak ettim ki süphemde haklıymışım.
Kızlar ben napıcam şimdi yüzleşsem nasıl yüzleşeceğim? Altlı üstlüyüz. Her dk gelirler yanıma. 2 yaşında kızımda var gerek o gerek başka her türlü yardımı yapıyolardı gerektiğinde. Nasıl bu laflari söyleyebildiler aklım almadı.
Eşime söylemeyi düşünüyorum şuan ne yapıcam bilemiyorum kızlar
Kesinlikle normal bir insanın yapacağı şey değil.Aynı fikirdeyim. Kırk yıl düşünsem markete giderken böyle birşey yapmak aklıma gelmez.
Tüm aile varken aç ses kaydını hoparlöre al dinlet bitincede bundan sonra bu söyediklerinize göre davranıcam bilginiz olsun de sonrada kendime çay doldurucam çay isteyen var mı?? de
Onların sarfettigi sözler doğru diyemem tabi ki.Sizce haksızmıymışım almakta.. süphelenmistim yani ne kadar iyide olsan biyerde birşey yapıyolar
Öyle tabi..Beşer şaşariz.Ben mesela o an sinirlendiysem ağzımdan kötü şeyler kaçırabilirim. Normalde asla söylemem öyle şeyler ama arkasından söylerim
Misal sabah eşime kızgınım, güle güle der kapıyı kapatırım, kapattığım gibi arkasından güle güle git pisliiiik, defol evden falan deyip dönerimama bunlar benim normal hayatımda ağzıma aldığım sözler değildir.
Kayıt mayıt alsa s.çtım demek ki
Kızlar tek tek alıntılayamadım eşim dışardaydı az önce aradı konuşurken sesim bozuktu ısrar edince söyledim. Daha ıkı dk önce eşim dışardaydı zaten ses kaydı ona yolluyordum dedim aniden gelince açık kalmış. Arkamdan demedikleri kalmamış neler neler söylemişler o çok sevdigim x bile dedim. Israr etti ne demişler diye. Agzıma alamam o laflari dedim . O kayidı silmedin duruyor dimi dedi evet dedim. tamam geliyorum ben zaten dedi. Bilmiyorum dinleyipte hiçbirşey yapmazsa ondanda buz gibi soğurum gibi geliyor.
Bu yüzden eşime şunu demeyi düşünüyorum ; ben onlara mesaj olarak kayıtı atıp bu kadar mı yüzsüzsünüz demeyi düşünüyorum. eğer sen dinleyip bi tepki vermeyeceksen boşver diyip geçeceksen hiç dinleme o rezil lafları. Ama şunu da bil bu kadar lafa ben susamam yüzlerine vurmazsam bile artık eski ben olmayacak karsılarinda.
Sanmıyorum bunca lafi es geçeceğini
Kesinlikle öyle.Kesinlikle normal bir insanın yapacağı şey değil.
Ayrıca dilin kemiği yok, anlık olarak her şey söylenebilir. Orda da iki genç kardeş var. Ben eltimle bile ne dedikodular yaparım kardeşimle yan yana olsam ohoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?