Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Çok yorucu bir ilişkiniz var bu sizden kaynaklı mı karşı taraftan kaynaklı mı bilmiyorum? Ya da uyumlu değilsinizdir bilemiyorum ama ben sizin konularınızı okurken çok yoruluyorum yani siz bunları yaşayıp yaşatırken ne hissediyorsunuz bilmiyorum. Bu ilişki de evlilik yolunda ne diyeyim yiyin birbirinizi diye bir deyiş var o geliyor aklıma ya da tencere kabak. İçinizden biri biraz normal olsa herkes kendi yoluna bakıp devam ederdi sanki ama iki taraf da halinden memnun gibi duruyor. Allah mesut bahtiyar etsin bize daha laf dusmez.

Size bir tavsiye. Bir olay yaşadığınızda, bu konu yüzünden ayrılır mıyım diye düşünün. Cevabınız hayır ise ne kendinizi ne damat beyi yıpratmayın. Şimdi soruyorum, bakmış kızlara vs vs. Ayrılacak mısınız?

Bu çocuğun canına kastı ne ben hiç anlamıyorum. Söylediğimi yanlış anlama ,senin iyiliğin için söyleyeceğim lütfen ama lütfen tedavi ol.

Gördüm ben de resimleri. Açıkçası kaşlar güzel de kızlar o kadar güzel degil kıskanılacak birşey yok bence bunda her kaşı olan güzel diye birşey yok. Abartmayın.

Kızılacak bir şey gerçekten yaaa
Allah tamamina erdirsin,mutlu olursunuz insallah. Bu yoldan yillar once gecmis biri olarak tavsiyem beklentilerinizi biraz dusurmeniz, ahlak dogruluk durustluk gibi erdemler disinda gunluk hayatin icinde esnek olmaniz ve hayattan keyif almaniz en dogrusu olacaktir. Nisanliniza kas modelini gosterip fikir alirken paylasimda bulundugunuzu dusundunuz buyuk bir ihtimalle. O da madem sordu fikrimi soyliyeyim demis. Sonuc husran. Nisanliniz ve bir cok yurdum delikanlisina kiz arkadaslarinizla yapabileceginiz sohbeti,paylasimi yapmayin. Anlamayacak,o anlamadikca sizi sinir basacak. Simdi oldugu gibi. Guzel kasli kizlar konusu sizin icin bir hayat tecrubesi oldu. Bir daha boyle bir durum yasamazsiniz. Sadakat cok farkli bir konu. Fazla sorgulanmaya gelmez. Guzel zamanlar simdi,tadini cikarin.

Zaten bundan sonra fikir sormam ona

Mune abla yorumları okumuş üstüne bir de o posttaki fotoğraflara sırası ile bakmış ne diyerek baktı Allah bilir
Ablacım yazık nişanlını yok yere kırıyorsun, şahsi fikrim kötü niyetle bakmamıştır, takip ettiğiniz bir sayfa değil mi sonuçta? İnsan takip ettiği sayfadaki paylaşımlara bakar, bence altında bir şey arama, cidden nişanlın uysal karakterde bir çocuk gibi görünüyor, hem sana bir abla nasihatı ya da tecrübesi, bir erkek aldatacak olsa aldatır, sen anlayana kadar da eylem çoktan gerçekleşmiş olur, aldatmak istese Rus-Kazak kızlara da gerek yok, boşuna kuruntu yapıyorsun, ortada gerçekten elle tutulur bir şey olsa nişanlında kimmiş derim senden yana olurum ama çocuk kötü bir şey yapmamış, senin bu aşırı kıskançlığını törpülemen lazım, önce kendine zarar sonra nişanlına, yarın öbür gün evleneceksiniz, ortada sebep yokken kıskanarak inan sevginizi öldürürsün.

Terapiste gitmeli bence, yazık edecek ilişkisine.çok kıskanç, takıntılı... Sinir krizlerine girip hastaneye gidiyor ortada sebep yok

Terapiste gitmeli bence, yazık edecek ilişkisine.çok kıskanç, takıntılı... Sinir krizlerine girip hastaneye gidiyor ortada sebep yok
canim kusura bakma da tip sektoru zaten yeterince yogun terapistlik falan biseyi yik. bildigin simarik, ukala, bencil... hepsi bu... kadinin karakteri bu yani ruhsal ya da zihinsel bir durum degil. simarik, sinir bozucu doktor napsin?

canim kusura bakma da tip sektoru zaten yeterince yogun terapistlik falan biseyi yik. bildigin simarik, ukala, bencil... hepsi bu... kadinin karakteri bu yani ruhsal ya da zihinsel bir durum degil. simarik, sinir bozucu doktor napsin?
Çözüm sunmak istedim. Başka çözüm gelmedi aklıma. Terapist hatalarını anlamasını sağlar diye umuyorum. Buraya konu açması çıkış aradığını gösteriyor. Umarım kendi iyiliği için kendini değiştirmeye çalışır.

Bu nedenle ev tuttuğunuz günü adamın burnundan getirdiysen evlenme sen. Ben saç modeli için eşime defalarca foto gösterip gerçi o kızlar fazla güzel kazıtsa yakışır ben kendi tipime göre bakayım derim güler geçeriz bunlar gülgeç muhabbetler fazla kasmayın ya

Sende hiç bi erkeği begenmiyomusun?yada yakışıklı dediğin hiç bir erkek yokmu? Eşinin açık sozlu olmasımı sıkıntı.
Biz eşimle geyiğini çok yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…