- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Alemsiniz ya. Ben bile bakıyorum. Güzeller. Yapmayın bunu kendinize ilişkiniz çok yıpranıyor.Hiçbir art niyetle bakmadım yemin ederim diyor bir de
Kızılacak bir şey gerçekten yaaa
Allah tamamina erdirsin,mutlu olursunuz insallah. Bu yoldan yillar once gecmis biri olarak tavsiyem beklentilerinizi biraz dusurmeniz, ahlak dogruluk durustluk gibi erdemler disinda gunluk hayatin icinde esnek olmaniz ve hayattan keyif almaniz en dogrusu olacaktir. Nisanliniza kas modelini gosterip fikir alirken paylasimda bulundugunuzu dusundunuz buyuk bir ihtimalle. O da madem sordu fikrimi soyliyeyim demis. Sonuc husran. Nisanliniz ve bir cok yurdum delikanlisina kiz arkadaslarinizla yapabileceginiz sohbeti,paylasimi yapmayin. Anlamayacak,o anlamadikca sizi sinir basacak. Simdi oldugu gibi. Guzel kasli kizlar konusu sizin icin bir hayat tecrubesi oldu. Bir daha boyle bir durum yasamazsiniz. Sadakat cok farkli bir konu. Fazla sorgulanmaya gelmez. Guzel zamanlar simdi,tadini cikarin.Kızılacak bir şey gerçekten yaaa
Öyle mi dersinKızlar çok güzel cidden ben bile 2 defa baktım ama sen bunu tabloya bakmak gibi düşün:)
Zaten bundan sonra fikir sormam onaAllah tamamina erdirsin,mutlu olursunuz insallah. Bu yoldan yillar once gecmis biri olarak tavsiyem beklentilerinizi biraz dusurmeniz, ahlak dogruluk durustluk gibi erdemler disinda gunluk hayatin icinde esnek olmaniz ve hayattan keyif almaniz en dogrusu olacaktir. Nisanliniza kas modelini gosterip fikir alirken paylasimda bulundugunuzu dusundunuz buyuk bir ihtimalle. O da madem sordu fikrimi soyliyeyim demis. Sonuc husran. Nisanliniz ve bir cok yurdum delikanlisina kiz arkadaslarinizla yapabileceginiz sohbeti,paylasimi yapmayin. Anlamayacak,o anlamadikca sizi sinir basacak. Simdi oldugu gibi. Guzel kasli kizlar konusu sizin icin bir hayat tecrubesi oldu. Bir daha boyle bir durum yasamazsiniz. Sadakat cok farkli bir konu. Fazla sorgulanmaya gelmez. Guzel zamanlar simdi,tadini cikarin.
Ablacım yazık nişanlını yok yere kırıyorsun, şahsi fikrim kötü niyetle bakmamıştır, takip ettiğiniz bir sayfa değil mi sonuçta? İnsan takip ettiği sayfadaki paylaşımlara bakar, bence altında bir şey arama, cidden nişanlın uysal karakterde bir çocuk gibi görünüyor, hem sana bir abla nasihatı ya da tecrübesi, bir erkek aldatacak olsa aldatır, sen anlayana kadar da eylem çoktan gerçekleşmiş olur, aldatmak istese Rus-Kazak kızlara da gerek yok, boşuna kuruntu yapıyorsun, ortada gerçekten elle tutulur bir şey olsa nişanlında kimmiş derim senden yana olurum ama çocuk kötü bir şey yapmamış, senin bu aşırı kıskançlığını törpülemen lazım, önce kendine zarar sonra nişanlına, yarın öbür gün evleneceksiniz, ortada sebep yokken kıskanarak inan sevginizi öldürürsün.Mune abla yorumları okumuş üstüne bir de o posttaki fotoğraflara sırası ile bakmış ne diyerek baktı Allah bilir
Terapiste gitmeli bence, yazık edecek ilişkisine.çok kıskanç, takıntılı... Sinir krizlerine girip hastaneye gidiyor ortada sebep yokAblacım yazık nişanlını yok yere kırıyorsun, şahsi fikrim kötü niyetle bakmamıştır, takip ettiğiniz bir sayfa değil mi sonuçta? İnsan takip ettiği sayfadaki paylaşımlara bakar, bence altında bir şey arama, cidden nişanlın uysal karakterde bir çocuk gibi görünüyor, hem sana bir abla nasihatı ya da tecrübesi, bir erkek aldatacak olsa aldatır, sen anlayana kadar da eylem çoktan gerçekleşmiş olur, aldatmak istese Rus-Kazak kızlara da gerek yok, boşuna kuruntu yapıyorsun, ortada gerçekten elle tutulur bir şey olsa nişanlında kimmiş derim senden yana olurum ama çocuk kötü bir şey yapmamış, senin bu aşırı kıskançlığını törpülemen lazım, önce kendine zarar sonra nişanlına, yarın öbür gün evleneceksiniz, ortada sebep yokken kıskanarak inan sevginizi öldürürsün.
canim kusura bakma da tip sektoru zaten yeterince yogun terapistlik falan biseyi yik. bildigin simarik, ukala, bencil... hepsi bu... kadinin karakteri bu yani ruhsal ya da zihinsel bir durum degil. simarik, sinir bozucu doktor napsin?Terapiste gitmeli bence, yazık edecek ilişkisine.çok kıskanç, takıntılı... Sinir krizlerine girip hastaneye gidiyor ortada sebep yok
Çözüm sunmak istedim. Başka çözüm gelmedi aklıma. Terapist hatalarını anlamasını sağlar diye umuyorum. Buraya konu açması çıkış aradığını gösteriyor. Umarım kendi iyiliği için kendini değiştirmeye çalışır.canim kusura bakma da tip sektoru zaten yeterince yogun terapistlik falan biseyi yik. bildigin simarik, ukala, bencil... hepsi bu... kadinin karakteri bu yani ruhsal ya da zihinsel bir durum degil. simarik, sinir bozucu doktor napsin?
Kesinlikle öyle ayrıca güzellik başka bir olay güzel görünce ister istemez bakıyoruz ama evlilik için güzellikten fazlasını görmek gerekiyor nişanlınız da siz de bunu görüyor:)Öyle mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?