- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ya burdan bakan reel de bakmaz mı kafam çok Allah bullak
Acilen psikolojik destek alin. Nisanliya sabir diliyorum.Ya Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Yemin ederim öyle değil ben geceleri uyuyamıyorum sabahları erken kalkıyorum uyuyamıyorum bak bugğn izinliyim sabah 6.30 da kalktım anlıyor musun keşke tek derdim bu olsaydıSenin yaptigin ne biliyor musun? Burda sirf dikkat cekmek amacli sevgilini yeren bir konu aciyorsun. Yuzde doksan ona hak veriyoruz zaten. Bazen olur da sana hak veren biri yorum yaparsa "evet bence de kizlarin fotograflarina bakmasi yanlis" tarzi hemen savunmaya geciyorsun "seyyy aslinda erkekleri paylassa ben de bakarim" tarzi. Eee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demezler mi adama?
Tek gayen bu forumda bir sekilde gundem olup konusulmak.
Dert diye bize anlattığın seylerin umurunda bile olmadigina eminim.
Ben konunun güzel kızlar olması ve fotoğraflara bakmasına kızdımTamam da gönderideki resmî görmüş. Benden gerçekten tek tek yorum yapan kızların profiline baktı sandım. Abartmışsınız. Gerçekte birinin kaşına neden baksın? Adam siz kaş yaptırıcam dediniz diye bakmış dikkatini çekmiş. Ki erkek milleti bu. Size bunu söylemese gözü kimseyi görmez, kimseye bakmaz mı sanıyorsunuz? Ben bile bayılarak baktım resme yani. Normaldir çok abartmışsınız
Aslında itiraf edeyim rotasız yakışıklı erkekleri paylaşsa ben de tek tek bakardım
Canım ünlüleri takmam da ya gördün gönderiyi geç yorumları ne okuyorsun ya hala çok sinirliyimBen hayatta takılmam. Biz de instagramda arkadaşların profilinde sevgilisini falan görünce, yakışıklıymış, gözleri güzelmiş gibi gibi şeyler söylüyoruz ama bu milletin sevgilisine hallendiğimiz, hayallerini kurduğumuz anlamına gelmiyor. Şu sıralar saçımı kestirmeyi düşünüyorum iki gece önce dizi izlerken eşim saç kesimini, rengini beğendiği oyuncuların sen de mi böyle yapsan dedi. Aklıma garip garip şeyler gelmedi. Bazen ben de film/dizi hakkında konuşurken erkek bir oyuncu için, adam da yani yakışıklı şimdi gibi şeyler söylüyorum. Beğendiğim kadınlar için de aynı şeyi söylüyorum. Eşim de takmadı hiç bugüne kadar.
Ya ben bakıyorum ama niyetimi biliyorum kötü niyetim yok o içinden ne geçirerek baktı Ben bilmiyorum amaSizin gözünüz dışarıda mı yoksa aa
Madem aynı durumda siz olsanız erkek fotolarına tek tek bakacağınızı kabul ediyorsunuz, bu nasıl bir bencil bakış açısı anlayamadım. Hem adama kaş fotosu gösterip fikir isteyen sizsiniz, bu kadar kıskançsanız kadınsal meselelerde yorum istemeyin nişanlınızdan. Kilometrelerce ötedeki birinin fotosu instagram anasayfasına düşmüş; bunun TVdeki ünlü birinin saçını, elbisesini beğenip söylemekten ne farkı var acaba? Nişanlınız da siz fikir sorunca daha önce denk gelip beğendiği birşeyi söylemiş size.
Hani böyle şakayla karışık "demek rus kızlara bakıyorsun" diyip ufak bir trip atsanız sonra konuyu kapatsanız normal diyeceğim de. Artık sizin konunuza bakacağım zaman "yine neden darlamış adamı acaba" diyerek giriyorum gerçekten
Senin yaptigin ne biliyor musun? Burda sirf dikkat cekmek amacli sevgilini yeren bir konu aciyorsun. Yuzde doksan ona hak veriyoruz zaten. Bazen olur da sana hak veren biri yorum yaparsa "evet bence de kizlarin fotograflarina bakmasi yanlis" tarzi hemen savunmaya geciyorsun "seyyy aslinda erkekleri paylassa ben de bakarim" tarzi. Eee bu ne perhiz bu ne lahana tursusu demezler mi adama?
Tek gayen bu forumda bir sekilde gundem olup konusulmak.
Dert diye bize anlattığın seylerin umurunda bile olmadigina eminim.
İyi de ben de popüler sayfalarda paylaşılan fotoğrafların yorumlarını okuyorum. Mesela geçenlerde Sabancı ailesinden birinin keşfette fotoğrafına denk geldim, yorumları girdim okudum bayağı bir güldüm. Millet manyak manyak sulanıyor çocuğa yok enişteniz, bilmem ne diyeCanım ünlüleri takmam da ya gördün gönderiyi geç yorumları ne okuyorsun ya hala çok sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?