- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ne sabırlı adamlar varCanım ünlüleri takmam da ya gördün gönderiyi geç yorumları ne okuyorsun ya hala çok sinirliyim
Adam bir gün kafayı yiyecek canlı anne dedi dersin prenses:)Ya Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Sanıyor musunuz ki nikahtan sonra aynı evde yaşarken adam piremsesin bu kaprislerini çekip alttan alacak, gönlünü almaya çalışacak?Ben şuan sana gerçekten içimden gelerek diyorum ki seni seven bir nişanlın var demekki sana katlanıyor ve kuymetini bil
Sonsuza dek böyle gitmeyecek sabırlar tükenecek adamın saygısı ve ilgisi azalacak çünkü gereksiz yoruyorsun
Biran önce kendine gel bence
abartmışsın netYa Allah rızası için beni sakinleştiririn annem çok abartıyorsun diyor ama ben delircem
Ben uzun süredir kaş yaptırmak istiyorum nişanlıma sürekli kaş modeli gösteririm o da yorum yapar roacutane dan dolayı yaptıramıyorum dün gene bir kaş gösterdim bu güzel ama çok kalın bak birisinde vardı o kaş olabilir dedi ne o dedim yok yok söylemem kızarsın şimdi boş yere kafana takarsın dedi söyle ne o dedim instagramda rotasız seyyah var ikimizde takip ediyoruz 1 ay önce Kazakistandaki Rus karışımı çok güzel kızlar diye yazıp paylaşmış ben de gördüm gönderiyi o gönderiyi açsana orda yorum yapmışlar kaşları yapılı bu kızların diye ben de baktım fotoğraflara bi kzıın kaşı güzel olmuş öyle yaptır dedi ya yorumları okumuş tek tek zaten yorum okuma merakı var daha önce de çok konu geçti böyle neyse bir de 8 fotoğraf falan vardı hepsine tek tek bakmış galiba telefonumu kapattım dün ev tutuldu anneme demiş soracajlarım var açsın telefonu açmadım bir de yazmış böyle bir güzel günde şu yaptığın şeye bak ya bir de bana diyor senden başkasını gözüm görmüyor hıı görmüyormış ya bunun gözü dışarı da mıııı
Ya bende baktim meraktan ama güzelikleri normal yani bizim ulkemizde daha guzel kizlar var.Amine gülse,azra akin,pelin karahn varda var. Bu bir. İkinciisi de cok abartma ne kadar olursa o kadar abartmissin.Yahu ikinizde takip ediyormuşsunuz.Adam orda begenmisolduğunun kizin kaşını onu gostermek icin actirmis sanada.Art niyetle baksa hic gostermez.annene hak verdim
Ya sinir bozucu. Erkeklerimizin iiii Türk kızı triplidir yok Türk kızı kezbandır Rus kızı böyle güzel diyip insan ayırması hoş değil. Koskoca seyahat bloggerısın neden Kazakistan'da kadın hakları,cinsiyet eşitliğine önem diye bişey paylaşmazsın. Salak ergen kafası erkeklerin ilgisini çekip takip kasmaktan başka bişey yapmamış sankiYa bende baktim meraktan ama güzelikleri normal yani bizim ulkemizde daha guzel kizlar var.Amine gülse,azra akin,pelin karahn varda var. Bu bir. İkinciisi de cok abartma ne kadar olursa o kadar abartmissin.Yahu ikinizde takip ediyormuşsunuz.Adam orda begenmisolduğunun kizin kaşını onu gostermek icin actirmis sanada.Art niyetle baksa hic gostermez.annene hak verdim
Ben neye kızdığını anlamadım gerçekten .Kızılacak bir şey gerçekten yaaa
Ya ben bakıyorum ama niyetimi biliyorum kötü niyetim yok o içinden ne geçirerek baktı Ben bilmiyorum ama
Çok yanlış yerden bakıyorsunuz o kişiye. Kendisinin profiline ara ara bende bakarım. Rus kızlarının güzelliğini vurgulamıyor; ırk çeşitliliğinin kadınların güzelliğine yansıdığından bahsediyor ve evet kazak kızları güzel. Mesela İzmir'in kızları da çok beğenilir. Rotasız Seyyah İran'dan da kadın fotoğrafı çekiyor (üstelik çarşaflı vs), Umman'dan da. Oradaki kadınların da güzelliğini vurguluyor.Ya sinir bozucu. Erkeklerimizin iiii Türk kızı triplidir yok Türk kızı kezbandır Rus kızı böyle güzel diyip insan ayırması hoş değil. Koskoca seyahat bloggerısın neden Kazakistan'da kadın hakları,cinsiyet eşitliğine önem diye bişey paylaşmazsın. Salak ergen kafası erkeklerin ilgisini çekip takip kasmaktan başka bişey yapmamış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?