Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Bahsi geçen kızları bulamadım bulunca sevgilime göndercem çünkü bende kaç yaptırcam

Adam bir gün kafayı yiyecek canlı anne dedi dersin prenses:)

Ben şuan sana gerçekten içimden gelerek diyorum ki seni seven bir nişanlın var demekki sana katlanıyor ve kuymetini bil
Sonsuza dek böyle gitmeyecek sabırlar tükenecek adamın saygısı ve ilgisi azalacak çünkü gereksiz yoruyorsun
Biran önce kendine gel bence

Şu erkekler karşısında cool olun hayatınızdaki tüm dert o kime bakmış kimin neyini okumuş olmasın
Aldatılın demiyorum bu apayrı birşey
Kadınlar ne kadar kendilerini sever özgüveni yüksek hayatının merkezine sadece bir adamı koymamış olursanız herzaman kazanan olursunuz

Sanıyor musunuz ki nikahtan sonra aynı evde yaşarken adam piremsesin bu kaprislerini çekip alttan alacak, gönlünü almaya çalışacak?

Piremses içeride krizler geçirirken adam salonda cips yiyip pes atacak.

Zaten tüm erkekler bakıyordur bakmayan yoktur yani.. ama seninki açık açık oynuyor daha iyi işte

Kizlar güzel ama hepsinin kaşi da o kadar iyi değilmiş hangisini önerdi ki

Surekli kas gosteriyormussun adam da yardimci olmak icin ornek vermis bu olabilir diye kiskanilacak bir sey goremedim. Ayrica kizlar siradan
Kizarsin yok soylemeyeyim demis kaşınmış burda kiskancligini bilmesine ragmen risk almis

İlişkinizde çok ani ve sert tepkiler veriyorsunuz, konu başlıklarına bakınca sanıyorum büyük bir olay var,konuyu okuyunca hayret ediyorum.
Tamam belki bu kadar ayrıntılı bakması yanlış ama siz nişanlınızı gerçekten çok fazla sıkıyorsunuz,yani güzel olan bir şey her zaman dikkat çeker ki bende bakıyordum rotasiz seyyahın portre çekimleri gerçekten güzel oluyor :)
İnstayı kapatmadan önce fotoğraflara bakarken farkında olmadan bütün yorumları okurdum, akışkanlık olabilir.
Bence biraz daha olgun ve sakin kalın,eviniz kurulacak ve gerçekten en güzel vakitleriniz fotoğrafta kalan sizin kavganızdan haberi olmayacak güzel kızlar için zehir olmasın.
Bu tür olaylarda küsmek yerine açıkça rahatsız olduğunuzu belli edin,adam sizi seviyor diye tüm dünyaya kör olamaz ki fotoğraf bu yani.Ama böyle konularda tahammülünüz yoksa mesela tamam bana fikir verdin sağol ama bu kadar ayrıntılı incelemen hoşuma gitmedi diyebilirsin.Bana göre bu da doğru değil.Gereksiz kıskançlıklar hem karşıdaki insanı daha fazla hataya itiyor,hem soğukluk oluyor,hem de aslında kendi özgüveniniz zedeleniyor.
Eşimden hiç şu kız güzel gibi bir cümle duymadım ama bazı kızlar gerçekten güzel oluyor,ben kendim Tv izlerken falan derim şu kız çok güzel ama benim kadar değil falan diye,güler geçeriz :)
Ayrıntıları ne kadar az kafaya takarsak mutlu olma ihtimalimiz o kadar artıyor bence.

Ya bende baktim meraktan ama güzelikleri normal yani bizim ulkemizde daha guzel kizlar var.Amine gülse,azra akin,pelin karahn varda var. Bu bir. İkinciisi de cok abartma ne kadar olursa o kadar abartmissin.Yahu ikinizde takip ediyormuşsunuz.Adam orda begenmisolduğunun kizin kaşını onu gostermek icin actirmis sanada.Art niyetle baksa hic gostermez.annene hak verdim

Abartı değil mi? Adama kaç aydır kimbilir kaş gösteriyorsunuz o da dikkatini çekmiş demek ki tepki gösterirsin evet ama telefon kapatmak falan abartı olmuş.

Ben de gönderiye merak edip baktım. Sinir oldum. Genelde erkekler bunu çok yapıyor. Yok Türk kızı böyle yok Türk kızı triplidir,yok Rus kızı böyle güzel şöyle güzel ve koskoca seyahat bloggerının da yaptığı ayıp. Türk kızı başkadır,kore kızı başkadır,rus kızı da başkadır. Polonyadan arkadaşım bana keşke senin gibi koyu tenli ve siyah kıvırcık saçlı olsaydım derdi. (kendisi sarışın ve mavi gözlü)
Irklara göre farklı biraz bunlar. Ama kadınların ırklarına göre ayrılması çok saçma. Öyle diyen bir erkeğe kim olursa olsun sen tipine bak derim.
Neyse çok konuştum. Ben olsaydım ben de bozulurdum. Ama sevgilimden ayrılmazdım. Herkesin yüzü farklı herkese yakışacak kaş tipi farklıdır,fikrin için sağol ama böyle özellikle kızları böylesine ayıran bir gönderiye merakla bakmış olman hoşuma gitmez der. Geçerim

abartmışsın net

Ya sinir bozucu. Erkeklerimizin iiii Türk kızı triplidir yok Türk kızı kezbandır Rus kızı böyle güzel diyip insan ayırması hoş değil. Koskoca seyahat bloggerısın neden Kazakistan'da kadın hakları,cinsiyet eşitliğine önem diye bişey paylaşmazsın. Salak ergen kafası erkeklerin ilgisini çekip takip kasmaktan başka bişey yapmamış sanki

Kızılacak bir şey gerçekten yaaa
Ben neye kızdığını anlamadım gerçekten .
Kaş yaptırmak istiyormuşsun ,o da açıp kızlarım kaşlarına bakmaya başlamış yani senin içim önemli olan bir konuyu araştırmış fikir sunmuş .
Erkek kaşlarına bakarak sana yorum yapamazdı değil mi ,bir de böyle düşün istersen :)

Böyle böyle soğuyacaksın iyice bir sene sonra kocamdan soğudum diye konu açarsın prenses biraz kendini frenlesen sürekli tartışmasan tartıştıktan sonra pişman oluyormusun ya

Ya ben bakıyorum ama niyetimi biliyorum kötü niyetim yok o içinden ne geçirerek baktı Ben bilmiyorum ama

Hakkında böyle düşündüğün biriyle neden evleniyorsun ki? Gerçekten insanın ruhunu yoruyorsun. İyi ki çevremde senin gibi biri yok.

Çok yanlış yerden bakıyorsunuz o kişiye. Kendisinin profiline ara ara bende bakarım. Rus kızlarının güzelliğini vurgulamıyor; ırk çeşitliliğinin kadınların güzelliğine yansıdığından bahsediyor ve evet kazak kızları güzel. Mesela İzmir'in kızları da çok beğenilir. Rotasız Seyyah İran'dan da kadın fotoğrafı çekiyor (üstelik çarşaflı vs), Umman'dan da. Oradaki kadınların da güzelliğini vurguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…