Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Peki adamı yargılamış olabilirim. Fakat etrafımda bu dediğim çok yaygın olduğu için haliyle sinirlenmeme neden oluyor

Peki adamı yargılamış olabilirim. Fakat etrafımda bu dediğim çok yaygın olduğu için haliyle sinirlenmeme neden oluyor
Hatta kadınların fotoğrafını çekerken, çok güzelsin diyor ve o an verdikleri tepkiyi çekiyor.

Evlenince mutlu olacağına inanıyormusun aslında güzel kadınsın neden özgüvenin yokmuş gibi davranıyorsun telefonu açsın diye söylenmiş ya bence o kadar masraf yaptım şimdi beni terkeder diye korkuyor evlenme pişman olacaksın küçük meseleden tartışma çıkarıyorsan sağlığın evliliğe uygun değil bence

Adam ağzıyla kuş tutsa "Bakim dişi mi?" diyip adamın ömründen ömür götüreceksiniz.

Saçlarımı sarı yapmaya karar verdiğimde zibilyon tane kadın resmi gösterdim eşime. "Böyle mi olsa?" diye sonra o araştırıp beğendiği saçları bana yolladı. Ne var bunda?

Zaten konu buraya gelse evlenmezdim senle çok pişmanım dedim yaş neden önemli 30 a az kaldı

Senle

30 a gelen biri için çok saçma dusuncelerdesiniz.
Biraz mantık.
Aslında cidden evlenmeyi siz.
Ben kıskanç insanlari hiç anlamam.
Esimde öyleydi ve ben baştan böyle birine tahammül edemeyecegimi belirttim. İkimizin iyiliği için de ya bitirelim yada kendine çeki düzen ver ne yazarsan içinde yasa bana aksettiren dedim.
Ben asla şüphe duyduğum biriyle evlenmem. Kıza baktın, kasını beğendin paranoyalari çok sıkıcı.
Bana sebeplerinin komik geldi o yüzden yaş sordum.
Evlenmeyi düğün iptal derken de ciddiyim.

Öyle anlatmışsın ki kızları ve güzel kaşlarını senin konuna odaklanamıyorum. Kızları çok merak ettim.İnstagramdan o kızları bulmaya gidiyorum
Ben de takip ederim birkaçı gerçekten çok güzeldi. Bu arada konu sahibi o gönderideki tüm kızları eşime tek tek gösterdim ve yorum istedim, beğendiklerimizi filan konuştuk. Bence abartmışsın.

Boşuna kiskanmissiniz kızların hepsi botokslu gibi :) bir tek 5 numara hoş ve sade duruyor

Aslında nişanlısı ne var bunda dese saçmalıyorsun dese kendisine çeki düzen verir ama nişanlısıda suçluymuş gibi davranıyor

Canım ben kıskancım biliyorsın ya bana böyle şeyler çok itici geliyor
usuyenprenses, yanlış anlamayın kusura bakmayın ama bu kadar kıskanan biriyle evli olmak istemezdim, hem ben de bakardım diyorsunuz hem nişanlınız kaşlarınız için fikir vermek maksatlı size birilerini gösterince kızıyorsunuz, nette gördüğüm bir saç kesimini, bir kıyafeti beğenirsem eşime gösteriyorum bak bu sana da çok yakışır diye, birbirimizin sevdiği aktör ve aktiristlerin filmleri olunca haber veririz bak sevdiğin oyuncunun filmi var seyret diye, demek ki siz böyle bir durumda 1 ay sinir krizi geçirirsiniz.

Bu üye fake mi acaba ya sürekli aynı tarz konular ve yazdığı yorumlar da kısa kısa dalga geçer gibi sanki 17 yaşında kız konuşuyor çok ilginç. Bi de çok ütopik konular hiçbir erkek dayanmaz ayrılır. Kaş için fikir soruyorsun adam fikir veriyo ve kavga çıkarıyosun bu normal mi sence?

12 sayfayı okumadım

Ama sürekli kaş yaptırmaktan söz eden bana resim gösteren birisi olsa çevremda ben de incelerdim o fotoğrafları

Hiç garip gelmedi bana

Kıskançlıkta Nirvana'dasın bence

Sanki evlenmissinde 3 5 çocuğun var gibi davranıyorsun , pismansan ayrıl o zaman.
Ortada kıskanmayı gerektirecek bir şey olsa amenna ama yersiz kıskançlık insanı boğuyor, nişanlısı sakin mizaçlı biri sanırım, çocuk çekinerek göstermiş fotoğrafları, kadının da erkeğin de kıskananı çekilmiyor, ben yangın var diye bağırırdım sanırım.

Bence bu da kadının erkeğe yaptığı psikolojik şiddet.

Evlenince nasıl olacak acaba.. Biri vardı birlikte televizyon izletmiyodu adama.. Allah yardımcıları olsun adamların ne deyim. Eşim bana kıyafet gösterir ben eşime. Adamı kadınlarq baktın diye beynini yesem ha burda eşim boşanmak istiyo ama ben istemiyorum diye bol bol konular açardım herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…