- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.782
- 158
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Peki adamı yargılamış olabilirim. Fakat etrafımda bu dediğim çok yaygın olduğu için haliyle sinirlenmeme neden oluyorÇok yanlış yerden bakıyorsunuz o kişiye. Kendisinin profiline ara ara bende bakarım. Rus kızlarının güzelliğini vurgulamıyor; ırk çeşitliliğinin kadınların güzelliğine yansıdığından bahsediyor ve evet kazak kızları güzel. Mesela İzmir'in kızları da çok beğenilir. Rotasız Seyyah İran'dan da kadın fotoğrafı çekiyor (üstelik çarşaflı vs), Umman'dan da. Oradaki kadınların da güzelliğini vurguluyor.
Hatta kadınların fotoğrafını çekerken, çok güzelsin diyor ve o an verdikleri tepkiyi çekiyor.Peki adamı yargılamış olabilirim. Fakat etrafımda bu dediğim çok yaygın olduğu için haliyle sinirlenmeme neden oluyor
Zaten konu buraya gelse evlenmezdim senle çok pişmanım dedim yaş neden önemli 30 a az kaldı
Senle
Ben de takip ederim birkaçı gerçekten çok güzeldi. Bu arada konu sahibi o gönderideki tüm kızları eşime tek tek gösterdim ve yorum istedim, beğendiklerimizi filan konuştuk. Bence abartmışsın.Öyle anlatmışsın ki kızları ve güzel kaşlarını senin konuna odaklanamıyorum. Kızları çok merak ettim.İnstagramdan o kızları bulmaya gidiyorum
Aslında nişanlısı ne var bunda dese saçmalıyorsun dese kendisine çeki düzen verir ama nişanlısıda suçluymuş gibi davranıyor30 a gelen biri için çok saçma dusuncelerdesiniz.
Biraz mantık.
Aslında cidden evlenmeyi siz.
Ben kıskanç insanlari hiç anlamam.
Esimde öyleydi ve ben baştan böyle birine tahammül edemeyecegimi belirttim. İkimizin iyiliği için de ya bitirelim yada kendine çeki düzen ver ne yazarsan içinde yasa bana aksettiren dedim.
Ben asla şüphe duyduğum biriyle evlenmem. Kıza baktın, kasını beğendin paranoyalari çok sıkıcı.
Bana sebeplerinin komik geldi o yüzden yaş sordum.
Evlenmeyi düğün iptal derken de ciddiyim.
usuyenprenses, yanlış anlamayın kusura bakmayın ama bu kadar kıskanan biriyle evli olmak istemezdim, hem ben de bakardım diyorsunuz hem nişanlınız kaşlarınız için fikir vermek maksatlı size birilerini gösterince kızıyorsunuz, nette gördüğüm bir saç kesimini, bir kıyafeti beğenirsem eşime gösteriyorum bak bu sana da çok yakışır diye, birbirimizin sevdiği aktör ve aktiristlerin filmleri olunca haber veririz bak sevdiğin oyuncunun filmi var seyret diye, demek ki siz böyle bir durumda 1 ay sinir krizi geçirirsiniz.Canım ben kıskancım biliyorsın ya bana böyle şeyler çok itici geliyor
Zaten konu buraya gelse evlenmezdim senle çok pişmanım dedim yaş neden önemli 30 a az kaldı
Senle
Ortada kıskanmayı gerektirecek bir şey olsa amenna ama yersiz kıskançlık insanı boğuyor, nişanlısı sakin mizaçlı biri sanırım, çocuk çekinerek göstermiş fotoğrafları, kadının da erkeğin de kıskananı çekilmiyor, ben yangın var diye bağırırdım sanırım.Sanki evlenmissinde 3 5 çocuğun var gibi davranıyorsun , pismansan ayrıl o zaman.
Bence bu da kadının erkeğe yaptığı psikolojik şiddet.Ortada kıskanmayı gerektirecek bir şey olsa amenna ama yersiz kıskançlık insanı boğuyor, nişanlısı sakin mizaçlı biri sanırım, çocuk çekinerek göstermiş fotoğrafları, kadının da erkeğin de kıskananı çekilmiyor, ben yangın var diye bağırırdım sanırım.
Evlenince nasıl olacak acaba.. Biri vardı birlikte televizyon izletmiyodu adama.. Allah yardımcıları olsun adamların ne deyim. Eşim bana kıyafet gösterir ben eşime. Adamı kadınlarq baktın diye beynini yesem ha burda eşim boşanmak istiyo ama ben istemiyorum diye bol bol konular açardım herhalde :)Ortada kıskanmayı gerektirecek bir şey olsa amenna ama yersiz kıskançlık insanı boğuyor, nişanlısı sakin mizaçlı biri sanırım, çocuk çekinerek göstermiş fotoğrafları, kadının da erkeğin de kıskananı çekilmiyor, ben yangın var diye bağırırdım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?