- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Yorumları okumuş bir de fotoğrafları incelemiş resmen gördüysen gönderiyi bakma geç yaKizilacak ne buldunuz da kizdiniz hic anlamadim ben
Aklımda şuan da bin tane şey varCanım burda seni haklı bulan oldumu evet normal ben olsam kıskanırım diyen oldumu da hala kızılacak birşeydi dıyorsun hep nişanlında suç baktığı için değil seni haklı çıkartıp beynine vesvese verdiği için kıskançlığın ilerisi vesvese şüphedir nişanlın senin her kıskançlığını alttan almış özür dilemiş bu yüzden suçlu ki özür diliyor acaba bakarken ne düşündü diye düşünüyorsun lutfen engel ol kendine
Ben begenmedim o kaşı başka kaşlara bakin3 numara fotoğrafını buraya attığım
Maalesef buraya kadar geldik ayrılamamHerkesin kiskanclik eşiği farklidir diyelim kiskandin , ayrilmayacaksan bu düğün olacaksa yaptigin trip cok gereksiz olur yipratmaktan veya bu tarz seyleri siradanlastirmaktan baska bir ise yaramaz.
Ayrilamam diye birsey yok tabikide. Senin icin cok büyük bir sorunsa ayrilirsin. Ama yok ayrilacak kadar değil dersen bosuna trip yapip hem bu gunleri mahvetme hemde iliskiyi yipratma.Maalesef buraya kadar geldik ayrılamam
Canım evlenip hayatı zehir edeceğine şimdi ayrıl zaten ayrılacaksın sen ileride bu o kadar bariz kiMaalesef buraya kadar geldik ayrılamam
Bilemiyorum benim için büyük bir şey aslındaAyrilamam diye birsey yok tabikide. Senin icin cok büyük bir sorunsa ayrilirsin. Ama yok ayrilacak kadar değil dersen bosuna trip yapip hem bu gunleri mahvetme hemde iliskiyi yipratma.
E nolur ki?Yorumları okumuş bir de fotoğrafları incelemiş resmen gördüysen gönderiyi bakma geç ya
Nasıl nolur amacı ne bununE nolur ki?
Seni aldatıyo benceNasıl nolur amacı ne bunun
Bir amaci yok yahu ne amaci olacak. Her gun sosyal medyada,sokakta zilyon tane insan gorup begenebiliriz,ne var ki bunda? Begenmisse begenmis,bakmissa bakmis. Alip kacmamis ya,neden kafayi takiyorsunuz yaniNasıl nolur amacı ne bunun
Hayır aldatıyo bence prenses teyakkuzda olsun her an yakalanır adam.. Yazık prensese de ya sen yıllarını ver her şeye göğüs ger bak sen pis adama..Bir amaci yok yahu ne amaci olacak. Her gun sosyal medyada,sokakta zilyon tane insan gorup begenebiliriz,ne var ki bunda? Begenmisse begenmis,bakmissa bakmis. Alip kacmamis ya,neden kafayi takiyorsunuz yani
Takinti olmus artik konu sahibindeHayır aldatıyo bence prenses teyakkuzda olsun her an yakalanır adam.. Yazık prensese de ya sen yıllarını ver her şeye göğüs ger bak sen pis adama..
Ben yoruldum gayrı. Adamı kötüleyelim bari. Boyu devrilesice en git elin çekik kızlarına bak hayır prenses ingiliz kraliyet ailesindense suç mu illa çekik mi olması lazım. Terbiyesiz adam..Takinti olmus artik konu sahibinde
Hahahaha alemsinBen yoruldum gayrı. Adamı kötüleyelim bari. Boyu devrilesice en git elin çekik kızlarına bak hayır prenses ingiliz kraliyet ailesindense suç mu illa çekik mi olması lazım. Terbiyesiz adam..
Dalga geçmeyin lütfen canım çok sıkkınHayır aldatıyo bence prenses teyakkuzda olsun her an yakalanır adam.. Yazık prensese de ya sen yıllarını ver her şeye göğüs ger bak sen pis adama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?