Sinirden iki gündür yerimde duramıyorum

Aklımda şuan da bin tane şey var

Herkesin kiskanclik eşiği farklidir diyelim kiskandin , ayrilmayacaksan bu düğün olacaksa yaptigin trip cok gereksiz olur yipratmaktan veya bu tarz seyleri siradanlastirmaktan baska bir ise yaramaz.

Herkesin kiskanclik eşiği farklidir diyelim kiskandin , ayrilmayacaksan bu düğün olacaksa yaptigin trip cok gereksiz olur yipratmaktan veya bu tarz seyleri siradanlastirmaktan baska bir ise yaramaz.
Maalesef buraya kadar geldik ayrılamam

Ayrilamam diye birsey yok tabikide. Senin icin cok büyük bir sorunsa ayrilirsin. Ama yok ayrilacak kadar değil dersen bosuna trip yapip hem bu gunleri mahvetme hemde iliskiyi yipratma.
Bilemiyorum benim için büyük bir şey aslında

Bir amaci yok yahu ne amaci olacak. Her gun sosyal medyada,sokakta zilyon tane insan gorup begenebiliriz,ne var ki bunda? Begenmisse begenmis,bakmissa bakmis. Alip kacmamis ya,neden kafayi takiyorsunuz yani
Hayır aldatıyo bence prenses teyakkuzda olsun her an yakalanır adam.. Yazık prensese de ya sen yıllarını ver her şeye göğüs ger bak sen pis adama..

Takinti olmus artik konu sahibinde
Ben yoruldum gayrı. Adamı kötüleyelim bari. Boyu devrilesice en git elin çekik kızlarına bak hayır prenses ingiliz kraliyet ailesindense suç mu illa çekik mi olması lazım. Terbiyesiz adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…