Sinirden kuduruyorum. Fotoğraflarım

Arkadasim yanls anlama beni sadece muhabbt esnasnda gndermstr demekki hakkinda konusuolarms cok iyi arkadsm dye bahsetmstr belki skintiniz herhangi bir erkek gormesiyse sizin burda vebal alcaginiz bir durum yok onlrda o vebale grmezlr neden gstersnler icini vesveseyle doldurma aranizdaki muhabbeti bilemem piskinlige vuruyrsada mesafeni korursun ... ayrica kapali yada acik basortu muhabbeti hos degil her ortununen dort dortluk yada her acik dortdortlk degildr bunu unutmyn ALLAH korkusu varmi ona bakin kul hakki nedir biliyormu ona bakin

En iyisi hic muhattap olmayin bundan sonra.terbiyesizlik yapmis.Fotoyu yollamasi hakkinda "dusuncesizlik etmisim kusura bakma" falan dese hadi neyse de , sen aciksin ben kapaliyim nedir ya ? Arkadasin sana bakis acisini agzindan kacirmis , yani once batirmis sonra sivamis da diyebiliriz.Bosver oylesini takma hic kafana.Salla cope , tam da ait oldugu yere ...

Haklısın bende cinnet geçirirdim yerinde olsam. Terbiyesize bak senn bi de sana koca bulsaymış açık fotolarınla

Bu kadar hassassınız neden foto yollarsınız anlamadım.
Kız hatalı zaten bir de yağ gibi üste çıkmış. Ama biraz sakin olun artık olan olmuş. Bir daha kimseye yollamazsınız olur biter.

Yazdıklarına bakın offff.
Şeytan diyor ara kufret. Haksız miyim siz söyleyin. Aynısını ben yapsam nasıl.olur diyorum ben kapaliyim diyor gelde delirme

o kapalıymış, peki, açık olana her şey mübah mı oluyor? ben olsam bu kadar densiz bir insanla arkadaşlığımı yeniden gözden geçiririm.

Tesetturlu bir bayana olan sayginizdan dolayi oncelikle ben cok sevdim onu sakinmanizi ama siz acik oldugunuz icin ne var canim bunda zaten acil diye dusunmus olacakki savunuyor siz kesinlikle haklisiniz ustunde durun ve sildirin fotograflari gunaha girecegini bunun kul hakki olabileceginden bahsedin damardan girin yani ayni sekilde sizin onu sakindiginizi bildirin...ve atmayin kimseye bazen cahillikle de bizi kizdirabiliyorlar ki sosyal hesaplardada paylasilmamali bence ki herkes iyi niyetli degil bazisininda gozu goz degil cocuktan tahrik olan var memlekette

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben yakın bir arkadaşımla birbirimize fotoğraflarımızı atıyorduk komikli komikli. Daha sonra sınıftan yakın bir arkadasım dalga geçti. Tabi ben şok oldum. Nerden gördün dedim x in galerisine bakarken dedi. O kadar sinirlendim ki ben siliyorum mesela resimleri direk. Ama o galerisinde saklıyor yani baska biride görebilir sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…