Sinirden kuduruyorum. Fotoğraflarım

Aaaaa cok kotu olmus.
Ayni durumda olsaydim cok fena kizardim bir daha olmasin deyin bir daha da fotograf atmayin .

Kapali olsaydin daha cok kotu olurdu tabiki ben olsam cok icli disli olmadan normal konusurdum samimi olmazdim.

Demi. Kimden izin aldın diyorum ne var ki bunda izin alayim diyor. Tövbe tövbe

Ne demek ne var ki ya. Benim esim kiz arkadaslarimla foto gondeririz kadinsal ozel seyler yazisiriz diye telefonumu eline almaz yine de ne olur ne olmaz diye gelen fotolari hemen siliyorum. Ozel o yahu. Neyse malum kisinin nasil bir arkadas oldugunu da bu vesileyle ogrenmis oldun.

Kapalı olsaydın az bile tepki vermişsin diycektim ama gene aynı hesap hiç hoş değil yani birde hatasını anlamıca kadar kör pesss
Aynen canim bide Ceylinin resmini gönderdiği arkadaşı birde kapalı düşün kapalilar resim konusunda daha hassastir (bence) Ama gel gör tam tersi

Yaptığı gerçekten ayıp ben olsam ben de sinirlenirdim aynı tepkiyi verebilirdim
hani özür dilese yatışırdım ama böyle rahat davranması beni daha da sinirlendirirdi.
Yine de sen sakin olmaya çalış olan olmuş..

Ne olmuşta durduk yere ona atmis cok sacma ve terbiyesizlik gercekten. Durduk yere niye senin fotoğrafını atmis ne demiste atmis ne alakaymis. Bi daha konuşmazsin sende. Ben olsam bende seninkileri atcam xx e diyip korkuturdum onu

Sende de onun fotoları yokmu at sosyal medyaya etiketle bak noluyomuş millet ona meraklımıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…