Sinirden kuduruyorum. Fotoğraflarım

Sende onun resmini başkalarına gönder

Yazdıklarına bakın offff.
Şeytan diyor ara kufret. Haksız miyim siz söyleyin. Aynısını ben yapsam nasıl.olur diyorum ben kapaliyim diyor gelde delirme
bunun kapalılıkla açıklılıkla ne alakası var haklısın yani,sonuçta senden izin almadan başkasına göstermiş fotoğrafını.

bida fotograflarini ev hali fotograflarini annen baban esin kardesin disinda kimseye gonderme insanlara guven olmaz o fotograflari her turlu kullanabilirler kotu niyetli olarak

bence kapaliysaniz telefonunuzdan acik haliniz olan fotograflari cekmeyin telefona vurus girer calinir sonra uzulen siz olursunuz

bence kapaliysaniz telefonunuzdan acik haliniz olan fotograflari cekmeyin telefona vurus girer calinir sonra uzulen siz olursunuz

Telefondan değildi fotoğraf makinasindaydi bi de o zamanlar okulda başörtüsü yasaktı.ilk ögrencilerimle hatıra olsun diye cekinmistim.o kişi de kendi cekinmisti.ama teknolojiden pek anlamadığı için hepsini yuklemis.ben uyarınca şimdi siliyorum dedi.ama cok fotoğraf hepsini birden attığı için yüklenmesi ve silinmesi zaman almıştı.

Yazdıklarına bakın offff.
Şeytan diyor ara kufret. Haksız miyim siz söyleyin. Aynısını ben yapsam nasıl.olur diyorum ben kapaliyim diyor gelde delirme
Ben dünya aleme açık mıyım? diye sorun. Çok haklısınız. Engelleyin. Kırık kalbiyle başbaşa kalsın. Ne güzel işte kırılmış kalbi, daha bişey yapmanıza gerek kalmamış. Saçınızın açık olması , özeliniz olmadığı anlamına gelmese de belliki anlayacak kapasite yok. Ay bana ne oldu? ben neden kızdım?

Sende beni hayal kırıklığına uğrattın dersin. Senle onun arasında geçen bir özeli neden başkasına atıyor ki saçmalık. Sıkma canını ceyliiinnn

Çok teşekkürler yorumlariniz, fikirleriniz için kızlar. Sagolun. Daha yazma gerek yok dedim. Sildim numarasını whatsappdan gormesin diye.

Yaptığı şeyden daha çirkin bişey varsa o da gösterdiği tepki
Hadi yapmış bir saflık beğenmiş yeni saçlarınızı paylaşmış kuzeniyle
Rahatsız olduğunuzu öğrenince özür dilese ya
Hem suçlu hem güçlü bir de alınmacalar üste çıkmalar
O kapalı ona namahrem siz açıksınız diye kamu malımısınız.
Cehalet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…