- 14 Şubat 2018
- 818
- 585
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ha sen sadede gel ya şöyle . Yenge kim derken ? Yenge yenge iste pardonda o ne sifatla yengeden hesap soruyo ? Maymun etmissiniz kadını sindirmissiniz tam. Tez zamanda kurtul insallah elinizden.
Bence sende onunla aynı düşüncede olduğun için savunmadasın bir kadın olarak yengeye yapılanın kendine yapıldığını düşün asıl cehalet senin gibi özğürlüğü bi halt sananlardaYaaa cahilsin ya yemin ederim sizden dolayı gelişen yok bu devirde kahretsin ya ne deyim hep mi erkekler haklı onların gururu soyadı var ben öyle saoyadin yengemi Dovecekmis terbiyesiz daha ne denir bunlardan her şey beklenir ben korkarım bu tiplerdn aşırı namus ayaklarına yatıyorlar kızda öğretmen ya 24 yaşında pırıl pırıl yazık
Yengeye bende üzüldüm ama yapacak bişe yok olan oldu artık değilsiniz tabi ama sizin yorum yaptığınız pencere çok haksizca
Hayırdır burda yengeye mi laf attım ben sen RESMEN kızı sömürdun yok ne işi var o saatte gideceği yer temin değildir yok bilmem ne 1.biraz geniş bak olaya at gözlüğüyle değil işin içinde sende yoksun sürekli peşinde biri var sürekli sen aaaa tamam anam ben meleğim diye gezmezdin hadsiz direk kınayarak yorum yap bravo size bravoBence sende onunla aynı düşüncede olduğun için savunmadasın bir kadın olarak yengeye yapılanın kendine yapıldığını düşün asıl cehalet senin gibi özğürlüğü bi halt sananlarda
Sen arsızlığı ele almışsın zaten çok yazıkBoşverin kibleyip göz ardı edin benim gibi
O abi konuşulan cisten mi bunlar yüzünden haberlere çıkıyor böyle gençler kız sevgilini tanıştırmak ister abi veya baba bıçaklar bunlar cahil işte yenge ye bende üzüldüm fakat kendini ezdirirse boşanmadigi her güne kendini zehir eder kardeşim abisine de bağlı aşırı sevmiyor özür dilemiş bide böyle kendini korusun yarın bugün abi başka şey der yapamaz kadını bıçaklar Allah korusun psikopat bunlar neyini anlamıyorsun ya?
Sizin yaşınız, eğitim durumunuz nedir?Yaa kız sürekli yngem peşinde diyor ve kız tek değil ARABAYLA ARKADASLARİYLA gelmek istemis
Ben yengeye yaptığı davranıştan dolayı bu şekilde yorumda bulunuyorum bekle diyeceğine bekleme deseydi yazık günah değilmi o yengeyeHayırdır burda yengeye mi laf attım ben sen RESMEN kızı sömürdun yok ne işi var o saatte gideceği yer temin değildir yok bilmem ne 1.biraz geniş bak olaya at gözlüğüyle değil işin içinde sende yoksun sürekli peşinde biri var sürekli sen aaaa tamam anam ben meleğim diye gezmezdin hadsiz direk kınayarak yorum yap bravo size bravo
Merhaba kızlar
Küçük bir yerde yaşıyorum ve aşırı korumacı bir aileye sahibim
Özellikle abim...
Yengemle ayda bir kere mutlaka bize kalmaya gelirler ve o günleri bana zehir ederler
Abim bana karşı aşırı korumacı beni tek bir yere göndermez yengemi peşime takar herşeyime karışır vs.
Bu akşam bir arkadaşımda toplanacaktık akşam yemeği için
Annem ve babamın haberi vardı abime sormaya bile gerek duymadım
Tutturdu dönüşte yengen alsın seni diye
Hayır dedim zaten son otobüste 10 da kalkıyor bizi bir arkadaş arabasıyla evimize bırakacak
Vay efendim nasıl o kadar kız bir erkeğin arabasına binermiş
Ne var yani dedim bizi evimize bırakacak babam bir şey demiyor sen kim oluyorsun dedim tartıştık baya
Yengeme demiş dönüşte bu kızı sen alacaksın beraber eve döneceksiniz diye
Yengem gecenin bir vakti beni almaya nasıl gelebiliyor peki diye sordum
O evli barklı bir kadın sen genç kızsın peşine takılırlar asılırlar vs.
Her neyse bu akşam arkadaşıma oturmaya gittim
Saat 10 a doğru abim mesaj attı yengen dolmuşa bindi seni almaya geliyor diye
Sonra yengem mesaj attı ben dolmuş duraklarının oradayım son dolmuşu kaçırmayalım çabuk gel gidelim diye
Ben de sinirden sen bekle beni yenge ben geliyorum dedim ve yengemi orada bırakıp arkadaşımın arabasıyla eve döndüm
Yengem beni beklediği için son dolmuşu kaçırdı orada kaldı
Eve geldiğimde abimle tartışmaya başladık nasıl tek gelirmişim izni olmadan bir erkek beni eve bırakırmış vs
O erkek dediği evliydi ve arabada eşi de vardı ama abim böyle iğrenç zihniyette bir insan
Sen beni düşüneceğine karını düşün dedim gecenin bir vakti sokakta kaldı
Sonra yengemi aradı taksiye bin gel paranı ben veririm diye
Babam ve annem de bana yükleniyor yengeni gece vakti orada nasıl bırakırsın diye
E gelmeseydi
Kocasının değil biraz kendi beynini kullansaydı !!!!
Haksız mıyım kızlar öyle bunaldım ki
Cahil olan ben değilim siz biraz xl gibi geliyor ortadaki genç kız gözünden sakınıyor abi yengeyede geçerken sen al diyo belki abi o anda müsait değildi belli ki gğvenmediği bir kardeşi var ve bu devirde ben olsam bende güvenmem bu cahillikle alakalı değil ülkenin gidişatıyla ilgili hergün bi genç kız tecavüze uğruyor adamın yanında karısıda olsa demekki abinin güvenmediği şeyler var hergün 20 tene kadınla bir aradayım iş gereği neler olup bittiğini gören bir insanım bence siz biraz gözünüzü dört açın yalnız gezip free takılmak bilgin olduğun anlamına gelmez
Varsın özgür olsunlar ki dar olup kime neyi kanitlacaklarBence sende onunla aynı düşüncede olduğun için savunmadasın bir kadın olarak yengeye yapılanın kendine yapıldığını düşün asıl cehalet senin gibi özğürlüğü bi halt sananlarda
Abiniz de biraz evli kadın diyip dağa taşa vurmuş yengeye çok yazık canım yenge
Aile içinde aile içinde yetti o kadar kadına kimse karısmadigi için öldüler doğru ya aile içi karismayalimSizin yaşınız, eğitim durumunuz nedir?
Aynı dili konuşmuyor muyuz?
Büyük harfle yazınca ne değişiyor?
Ayrıca ben siz şeklinde hitap ediyorum size.. Siz neden sen'li cümle kuruyorsunuz bana??
Yazmışsınız işte abi konuşulan cinsten mi diye.. Bence de değil ve bu yüzden yenge de konuşamıyor.. Yengenin evliliği hata.. Ama bu olayda kadının suçu yok iken abi onun üzerine yürümüş.. Bu yanlış değil mi? Yengenin ne suçu var?? Hoşlandığı çocuk yenge ile konuşacakmışta konu sahibi yengeyi korumuş.. Ne yapacaktı o çocuk? O kadar erkek ise abi ile konuşsun diyorum.. Neden herkes yengeye yöneliyor.. İsteyen istediğini yapar bana göre.. Ama konu sahibi hoşlandığı çocuğun da orada olduğunu söylüyor.. Birde öğretmen arkadaşlar vardı diyor.. Ailesine sadece arkadaşlar kısmını söylüyor.. Demek abi anladı.. Belki başka olaylar da var geçmişe dönük bilemem.. Bence 24 yaşındaki bir öğretmene karışmaya gerek yok.. Varsa bilgin, tecrüben, önerin aktarırsın.. Kardeşim çünkü.. Kötülüğünü istemezsin ama bu kadar müdahale etmemelisin.. Abi ediyor.. Tekrar yazıyorum ilişkileri sorunlu.. Aile içinde halletmeliler. Yengenin gitmiyorum demesi ile çözülmez.. Gider yeniden evlenir ama yine gönderir bir yenge.. Umarım anlatabildim kendimi.. Konu sahibi haksızsam söylesin, abisi boşanır yine de bırakmaz kardeşinin peşini
Yazık tabi oda ne derdi vardır bilinmez ama kızın sürekli üstüne gitmeyin içinde olan o bardağın son damlasına gelince kimse kimseyi gormezzzzBen yengeye yaptığı davranıştan dolayı bu şekilde yorumda bulunuyorum bekle diyeceğine bekleme deseydi yazık günah değilmi o yengeye
Yaaa siz ne saçmalıyorsunuz sizin sevgiliniz olunca hemen babanıza yumurtluyormusunuz kız hoşlandığını söyledi sevgilisi bile değil ya aileler hemen mtanisir çok ama çok yanlissiniz sizi kınıyorumSizin yaşınız, eğitim durumunuz nedir?
Aynı dili konuşmuyor muyuz?
Büyük harfle yazınca ne değişiyor?
Ayrıca ben siz şeklinde hitap ediyorum size.. Siz neden sen'li cümle kuruyorsunuz bana??
Yazmışsınız işte abi konuşulan cinsten mi diye.. Bence de değil ve bu yüzden yenge de konuşamıyor.. Yengenin evliliği hata.. Ama bu olayda kadının suçu yok iken abi onun üzerine yürümüş.. Bu yanlış değil mi? Yengenin ne suçu var?? Hoşlandığı çocuk yenge ile konuşacakmışta konu sahibi yengeyi korumuş.. Ne yapacaktı o çocuk? O kadar erkek ise abi ile konuşsun diyorum.. Neden herkes yengeye yöneliyor.. İsteyen istediğini yapar bana göre.. Ama konu sahibi hoşlandığı çocuğun da orada olduğunu söylüyor.. Birde öğretmen arkadaşlar vardı diyor.. Ailesine sadece arkadaşlar kısmını söylüyor.. Demek abi anladı.. Belki başka olaylar da var geçmişe dönük bilemem.. Bence 24 yaşındaki bir öğretmene karışmaya gerek yok.. Varsa bilgin, tecrüben, önerin aktarırsın.. Kardeşim çünkü.. Kötülüğünü istemezsin ama bu kadar müdahale etmemelisin.. Abi ediyor.. Tekrar yazıyorum ilişkileri sorunlu.. Aile içinde halletmeliler. Yengenin gitmiyorum demesi ile çözülmez.. Gider yeniden evlenir ama yine gönderir bir yenge.. Umarım anlatabildim kendimi.. Konu sahibi haksızsam söylesin, abisi boşanır yine de bırakmaz kardeşinin peşini
o erkeklerı yetıstırenlerde kadınlar malesefBASİMİZA NE GELİRSE GELSİN ERKEKLERDEN GELİYOR NET ..UTANİYORUM BU DUNYADAN COGU SAPİK YA OZGECAN ARSLAN VARDİ NE YAPTILAR ? SORUMLUSU KİM BOYLEHER GUCU ELİNDE TUTAN ERKEKLER İSTE YA KİZ GEZECEK TABİ BİZENE YA YAPAN İNSAN KENDİNE YAPAR ZAMAN BULUR YAPAR SUREKLİ Mİ ENSESİNDE OLACAKSİN CAHİL HERİF HALA ONU SAVUNANLAR VAR UTANDİM SUAN YOK GİTTİGİ YER TEKİN DEGİLDİR HEMEN HAKLİ OLAN ABİ DİMİ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?