Sinirden uyuyamıyorum

Ha sen sadede gel ya şöyle . Yenge kim derken ? Yenge yenge iste pardonda o ne sifatla yengeden hesap soruyo ? Maymun etmissiniz kadını sindirmissiniz tam. Tez zamanda kurtul insallah elinizden.

Yengemin her zaman peşimde olduğunu söyleyince şaşırdı ve sinirlendi
Beni öyle üzgün görünce baya kızdı bir de ben onunla konuşayım derdi neymiş dedi
Sonuçta yengemin kendi aklı var kendisi geldi peşimden
Gitmiyorum diyebilirdi

Bence sende onunla aynı düşüncede olduğun için savunmadasın bir kadın olarak yengeye yapılanın kendine yapıldığını düşün asıl cehalet senin gibi özğürlüğü bi halt sananlarda

Bence sende onunla aynı düşüncede olduğun için savunmadasın bir kadın olarak yengeye yapılanın kendine yapıldığını düşün asıl cehalet senin gibi özğürlüğü bi halt sananlarda
Hayırdır burda yengeye mi laf attım ben sen RESMEN kızı sömürdun yok ne işi var o saatte gideceği yer temin değildir yok bilmem ne 1.biraz geniş bak olaya at gözlüğüyle değil işin içinde sende yoksun sürekli peşinde biri var sürekli sen aaaa tamam anam ben meleğim diye gezmezdin hadsiz direk kınayarak yorum yap bravo size bravo

Yaa kız sürekli yngem peşinde diyor ve kız tek değil ARABAYLA ARKADASLARİYLA gelmek istemis
Sizin yaşınız, eğitim durumunuz nedir?
Aynı dili konuşmuyor muyuz?
Büyük harfle yazınca ne değişiyor?
Ayrıca ben siz şeklinde hitap ediyorum size.. Siz neden sen'li cümle kuruyorsunuz bana??
Yazmışsınız işte abi konuşulan cinsten mi diye.. Bence de değil ve bu yüzden yenge de konuşamıyor.. Yengenin evliliği hata.. Ama bu olayda kadının suçu yok iken abi onun üzerine yürümüş.. Bu yanlış değil mi? Yengenin ne suçu var?? Hoşlandığı çocuk yenge ile konuşacakmışta konu sahibi yengeyi korumuş.. Ne yapacaktı o çocuk? O kadar erkek ise abi ile konuşsun diyorum.. Neden herkes yengeye yöneliyor.. İsteyen istediğini yapar bana göre.. Ama konu sahibi hoşlandığı çocuğun da orada olduğunu söylüyor.. Birde öğretmen arkadaşlar vardı diyor.. Ailesine sadece arkadaşlar kısmını söylüyor.. Demek abi anladı.. Belki başka olaylar da var geçmişe dönük bilemem.. Bence 24 yaşındaki bir öğretmene karışmaya gerek yok.. Varsa bilgin, tecrüben, önerin aktarırsın.. Kardeşim çünkü.. Kötülüğünü istemezsin ama bu kadar müdahale etmemelisin.. Abi ediyor.. Tekrar yazıyorum ilişkileri sorunlu.. Aile içinde halletmeliler. Yengenin gitmiyorum demesi ile çözülmez.. Gider yeniden evlenir ama yine gönderir bir yenge.. Umarım anlatabildim kendimi.. Konu sahibi haksızsam söylesin, abisi boşanır yine de bırakmaz kardeşinin peşini

Ben yengeye yaptığı davranıştan dolayı bu şekilde yorumda bulunuyorum bekle diyeceğine bekleme deseydi yazık günah değilmi o yengeye

Tek kelime , haklısın

Ya şaka mı bu?
Tamam konu sahibi yanlış yapmış yengeyi durakta bırakarak ama siz ne biçim şeyler yazıyosunuz

Tabiki gezeceğiz tozacagiz.yeri gelir isten çıkar eve giderim yeri gelir 11e kadar gezerim kime ne.

Aile içinde aile içinde yetti o kadar kadına kimse karısmadigi için öldüler doğru ya aile içi karismayalim

Ben yengeye yaptığı davranıştan dolayı bu şekilde yorumda bulunuyorum bekle diyeceğine bekleme deseydi yazık günah değilmi o yengeye
Yazık tabi oda ne derdi vardır bilinmez ama kızın sürekli üstüne gitmeyin içinde olan o bardağın son damlasına gelince kimse kimseyi gormezzzz

bence yenge de suclu
benım esım bana boyle bırsey dıyecek olsa derım kı benı nıye yoruyorsun kardesını bukadar dusunuyorsan sen gotur getır anası babası bırsey demıyor sen ne karısıyorsun benım aramı bozma benı karıstırma ne ısım var benım delımısın nesın derım

bence ıyı yapmıssınız

Yaaa siz ne saçmalıyorsunuz sizin sevgiliniz olunca hemen babanıza yumurtluyormusunuz kız hoşlandığını söyledi sevgilisi bile değil ya aileler hemen mtanisir çok ama çok yanlissiniz sizi kınıyorum

Bu zamana kadar iyi beklemissiniz. Yaptiginizda iyi bir ders olur bence bir daha oyle kolayca git al diyemez. Yengenize uzuldum sadece sizi almaya geldiginde olanlar icin degil genel evlilik yasantilari icin de. Ama yengeniz de haketmis bir yandan. Gece yarisi ne alaka ben gidip bir de otobusle gorumcemi alacagim beyefendi yumusak yerlerini oynatip kendi gitsin. Yengen gitse de suclu gitmese de suclu su vaziyette zaten abinizin gozunde. Abiniz icin capkin demissiniz kisi kendinden bilir isi etraftaki herkesi kendi gibi sanip sizi kendi gibi insanlardan korumaya calisiyor.

Yemin ederim bazı insanlar günah sarmayı ad çıkarmayı marifet sanıyorlar çoğunuzu Kinadim yazıklar olsun herkes tanımadığı kıza direk ne işi var yanında sevgilisi var sevgilin neyine güveniyor sanki çocuk kadını mi Dovecekmis ki de o kadar korumada takindiniz birazda kızı koruyun ya asker gibi takılıyoruz ama ortada ne var sadece koca bir 0

yıne sacma sacma konusulmus
herkesın namusu kendısıne aıt yengem mı koruyacak namusumu babam mı
ınsanın namusunu sadece ınsan kendısı korur ve bılır eşi bıle degıl
kadın erkek fark etmez gecenın ucude olsa bır ınsan dısarı cıkabılmelı erkeklere de tecavuz edıyorlar ben esıme bekle babam gelsın senı alsın dıyor muyum ne alaka kedıye kopege ordege de tecavuz edılıyor

pis pis zıhnıyetler cogalıyor ya ne tuhaf degısık ınsanlar var ... bu dunya hepımızın kadınlar belırlı saate kadar tek basına yuruyebılır kanunu mu cıkmıs ?

BASİMİZA NE GELİRSE GELSİN ERKEKLERDEN GELİYOR NET ..UTANİYORUM BU DUNYADAN COGU SAPİK YA OZGECAN ARSLAN VARDİ NE YAPTILAR ? SORUMLUSU KİM BOYLEHER GUCU ELİNDE TUTAN ERKEKLER İSTE YA KİZ GEZECEK TABİ BİZENE YA YAPAN İNSAN KENDİNE YAPAR ZAMAN BULUR YAPAR SUREKLİ Mİ ENSESİNDE OLACAKSİN CAHİL HERİF HALA ONU SAVUNANLAR VAR UTANDİM SUAN YOK GİTTİGİ YER TEKİN DEGİLDİR HEMEN HAKLİ OLAN ABİ DİMİ ?

o erkeklerı yetıstırenlerde kadınlar malesef
o saatde ne ısın vardı yengen gelıp alsın ne olacak kı bak hoslandıgın cocukta varmıs orda ne ısı var dıyenler ogullarına paşa muamelesı yapıyor sen erkeksın yaparsın elının kırı dıyor o erkekler buyuyup boyle bela oluyor

bır kadın bır toplum demek
bır kadın bır toplumu dogurur
namus kadına da erkege de var halbukı

ayrıca farzı mısal dıyelım kı konu sahıbı coookkk kotu bır ınsan ıslah edecek guya aklınca abı ya hanı... e gece olmuyor kı butun kotulukler gunduz aklı nerde ... degıl mı?

ben abıye hak verenler hatta yengeyı savunanları anlayamadım
aciz bır kadın ve karakterı kısılıgı gerektıgı gıbı gelısmemıs bır abı var ortada
olan bu kızcagıza konu sahıbıne oluyor ...

guvenılmez bır kız olsa annesı babası musade vermez bır kere . sahsen bende olsam bende derım abıme annem babam musade edıyor sana noluyor hayırdır derım

cok degısık fıkırler yorumlar okudum demın ... kadınların acılen ama acılen kendılerını gelıstırmesı gerek dunya ozaman daha guzel olacak iş bızlerde bıtıyor bızım dogurduklarımız da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…