- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Evet masum ve hatalı yengedir kızın suçunun olmadığını düşünüyorum madem karısını yolluyor adamlar onlara da zarar verebilir yenge burda Thor mu ki ???? Yengenin sanki süper güçleri var ...ne var kız akşam yemeğine gitmiş hata yaparsa kendisine yapmazsa yine kendisine sürekli daraltılması doğru değilAdamın yaptığı yanşış yok kardeşinin yaşı küçük olduğu için yengeyi olgun gördüğü için almasonı istemiş ama bu küçük görümce bozuntusunun yaptığı yenilir içilir cinsten değil belliki babası annesi saf onları ayakta uyutuyo o yüzden abisinden rahatsız oluyo ve o yaşta kızlarında tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü umarım sizde okuyosunuzdur yani bu abi kardeşini onlardan korumak için eşini yolluyo burda ki en masum kili yenge
Cahil olan ben değilim siz biraz xl gibi geliyor ortadaki genç kız gözünden sakınıyor abi yengeyede geçerken sen al diyo belki abi o anda müsait değildi belli ki gğvenmediği bir kardeşi var ve bu devirde ben olsam bende güvenmem bu cahillikle alakalı değil ülkenin gidişatıyla ilgili hergün bi genç kız tecavüze uğruyor adamın yanında karısıda olsa demekki abinin güvenmediği şeyler var hergün 20 tene kadınla bir aradayım iş gereği neler olup bittiğini gören bir insanım bence siz biraz gözünüzü dört açın yalnız gezip free takılmak bilgin olduğun anlamına gelmezAşırı cahilsin biraz feminizm ile bilgiler edin lütfen erkeklerin hepsi hatalı evli adamın arabasına binmiş yanında karısı varmış tek değilmiş ne bu cahillik böyle abi mi olur ben olsam o abiyi insan yerine koymazdim karısını o saatte yollamış terbiyesiz kendi de evde TV izliyor galiba bunlarin nefes alma hakkı yok ya düşüncem bu ...
O abi konuşulan cisten mi bunlar yüzünden haberlere çıkıyor böyle gençler kız sevgilini tanıştırmak ister abi veya baba bıçaklar bunlar cahil işte yenge ye bende üzüldüm fakat kendini ezdirirse boşanmadigi her güne kendini zehir eder kardeşim abisine de bağlı aşırı sevmiyor özür dilemiş bide böyle kendini korusun yarın bugün abi başka şey der yapamaz kadını bıçaklar Allah korusun psikopat bunlar neyini anlamıyorsun ya?Senin hoşlandığın çocuk bu konuya dahil oluyorsa yengende olur.. Sizin ilişkiniz yanlış ailenizde.. Bunu siz düzelteceksiniz.. Hee o hoşlandığın arkadaşta mevzuyu yanlış anlamış, yenge ile konuşmak kolay, buyursun abin ile konuşsun
Sizi neden herkes koruyup kollama gereği duyuyor?Daha önce de konu açmıştım bu ilk değil ki
Her gittiğim yere yengemi peşinden yolluyor abim
Dayanamadım artık
O akşam hoşlandığım çocuk da yanımdaydı
Yengemin geldiğini öğrenince üzüldüğümü fark etti
Bunları anlatınca çok sinirlendi
Kimmiş şu yenge bir de ben konuşayım niye seni darlatıyor dedi
Eğer yengemle gitseydim o da peşimden gelecekti ve bu ihtimalle sorun çıkaracaktı
Kız yanlız degilmis iyi oku arkadaşları bırakacakmis eee yanlız mi sayılır bu ayrıca hacı abi oldu ilerde bu kız mezardan mi kaldıracak abisini ?Cahil olan ben değilim siz biraz xl gibi geliyor ortadaki genç kız gözünden sakınıyor abi yengeyede geçerken sen al diyo belki abi o anda müsait değildi belli ki gğvenmediği bir kardeşi var ve bu devirde ben olsam bende güvenmem bu cahillikle alakalı değil ülkenin gidişatıyla ilgili hergün bi genç kız tecavüze uğruyor adamın yanında karısıda olsa demekki abinin güvenmediği şeyler var hergün 20 tene kadınla bir aradayım iş gereği neler olup bittiğini gören bir insanım bence siz biraz gözünüzü dört açın yalnız gezip free takılmak bilgin olduğun anlamına gelmez
Sşz jadının kendini ezdirmemesinden yanasınız elbetteki Kadın kendini ezdirmemeli belki de yengenin onu tapmasının bir sebebi vardır keşke burda olsada olayı aydınlatsa ben o kızın söylediklerine hiç güvenmiyorum kim bilir neler yapıyoda abisi bu şekilde davranıyoO abi konuşulan cisten mi bunlar yüzünden haberlere çıkıyor böyle gençler kız sevgilini tanıştırmak ister abi veya baba bıçaklar bunlar cahil işte yenge ye bende üzüldüm fakat kendini ezdirirse boşanmadigi her güne kendini zehir eder kardeşim abisine de bağlı aşırı sevmiyor özür dilemiş bide böyle kendini korusun yarın bugün abi başka şey der yapamaz kadını bıçaklar Allah korusun psikopat bunlar neyini anlamıyorsun ya?
Ya kız sürekli böyle diyor sürekli Allah biliyor her şeyi umarım hasta her şeye maydonoz abisinden yengedir kurtulur kızdaCahil olan ben değilim siz biraz xl gibi geliyor ortadaki genç kız gözünden sakınıyor abi yengeyede geçerken sen al diyo belki abi o anda müsait değildi belli ki gğvenmediği bir kardeşi var ve bu devirde ben olsam bende güvenmem bu cahillikle alakalı değil ülkenin gidişatıyla ilgili hergün bi genç kız tecavüze uğruyor adamın yanında karısıda olsa demekki abinin güvenmediği şeyler var hergün 20 tene kadınla bir aradayım iş gereği neler olup bittiğini gören bir insanım bence siz biraz gözünüzü dört açın yalnız gezip free takılmak bilgin olduğun anlamına gelmez
Abi akşam olduğu bulundukları yer tekin olmadığı için bunu yapıyo zaten gitmiş arkadaşlarıyla dönmesini şstemiyor gayet normalKız yanlız degilmis iyi oku arkadaşları bırakacakmis eee yanlız mi sayılır bu ayrıca hacı abi oldu ilerde bu kız mezardan mi kaldıracak abisini ?
Cahil olan ben değilim siz biraz xl gibi geliyor ortadaki genç kız gözünden sakınıyor abi yengeyede geçerken sen al diyo belki abi o anda müsait değildi belli ki gğvenmediği bir kardeşi var ve bu devirde ben olsam bende güvenmem bu cahillikle alakalı değil ülkenin gidişatıyla ilgili hergün bi genç kız tecavüze uğruyor adamın yanında karısıda olsa demekki abinin güvenmediği şeyler var hergün 20 tene kadınla bir aradayım iş gereği neler olup bittiğini gören bir insanım bence siz biraz gözünüzü dört açın yalnız gezip free takılmak bilgin olduğun anlamına gelmez
Ya kardeşim ifitra sayılır senin yaptığın gunah ya kanımızı kin bağlamış nefret bağlamış diyelim kız guvenmeezlik şeyler yaptı eee kendine zarar eder yapan insan her türlü yapar gündüzden de yapar ?Sşz jadının kendini ezdirmemesinden yanasınız elbetteki Kadın kendini ezdirmemeli belki de yengenin onu tapmasının bir sebebi vardır keşke burda olsada olayı aydınlatsa ben o kızın söylediklerine hiç güvenmiyorum kim bilir neler yapıyoda abisi bu şekilde davranıyo
Abi akşam olduğu bulundukları yer tekin olmadığı için bunu yapıyo zaten gitmiş arkadaşlarıyla dönmesini şstemiyor gayet normal
Canımın benim evlenip kurtulursun umarım insanlar bilmeden adını çıkarır öyle fesatlar öyle Lee rrrrHanımefendi ben 24 yaşındayım beni korumak abime mi düştü?
Babam izin vermiş annem izin vermiş
Evin bahçesine kızlarla oturmaya çıkarken bile yengemi peşinden yollayan bir abim var
O gece yengemin üzerine yürüdü kardeşimi almadan nasıl gelirsin ona bir şey olsaydı seni s...
diye
Babam araya girdi yengem ağlama krizine girdi
Bunlar benim suçum mu
O gece ben yengemi korudum çektim hiç bir şey demeden odama getirdim
Hoşlandığım kişi kim o yenge bir de ben onunla konuşayım dediğinde ondan bile korudum
Daha ne yapayım ?
Haberleri izlemediğim kanısına nereden vardınız??Hiç mi haber okumuyosunuz ya bu cahil geri kafalı adamlar yüzünden binlerce kadın öldü ....karısını o saatte yollayan adamdan ne hayir gelir ? Yarın başka günde satar tövbe tövbe ya bosanirsa bu maddiyat çeker ertesi gün ruhu temizlenir kadın köpek gibi kullanıyor ayrıca daha neler neler yaptırıyor bilmiyorum. Kadınlarımız aklı başında olmalı olmadığı sürece kendilerine yazık ediyorlar üzülüyorum tabiki ama kızıyorum da
Sizi neden herkes koruyup kollama gereği duyuyor?
Yengenizle değil abinizle konuşsun hoşlandığınız kişi.
Yengeniz umarım sizin hasta abinizden kurtulur sizde prenses edalarıyla dolanmaya devam edersiniz yengesiz.
Canımın benim evlenip kurtulursun umarım insanlar bilmeden adını çıkarır öyle fesatlar öyle Lee rrrr
Yaaa cahilsin ya yemin ederim sizden dolayı gelişen yok bu devirde kahretsin ya ne deyim hep mi erkekler haklı onların gururu soyadı var ben öyle saoyadin yengemi Dovecekmis terbiyesiz daha ne denir bunlardan her şey beklenir ben korkarım bu tiplerdn aşırı namus ayaklarına yatıyorlar kızda öğretmen ya 24 yaşında pırıl pırıl yazıkAbi akşam olduğu bulundukları yer tekin olmadığı için bunu yapıyo zaten gitmiş arkadaşlarıyla dönmesini şstemiyor gayet normal
Yaa kız sürekli yngem peşinde diyor ve kız tek değil ARABAYLA ARKADASLARİYLA gelmek istemisHaberleri izlemediğim kanısına nereden vardınız??
Kendiniz de ne güzel yazmışsınız.. O saatte karısını nasıl yolluyor diye.. Ama kız kardeşinde tek dönmesini mantıklı buluyorsunuz.. O saat yengeye sıkıntı da kardeşe?? Bir buna karar verin önce.. Ki
ben yenge almalı Vs demedim.. O kadının son dolmuşu kaçırmasını sağlamak yanlış.. Aile içinde ciddi sıkıntıları var.. Yenge ile alakası yok.. Yenge yanlış evlilik yapmış zaten o kapıya vararak.. O kısmı ayrı bir mevzu.. Buradaki mevzu kendi ilişkileri.. Bu zihniyetteki abi boşanır, yeni evleneceği kişiye bu şartı koyar yeniden evlenir, kardeşi bekar ise yeni bir yenge gelir onu almaya.. Ne yazık ki sevgi adı altında kadınlarımız herşeye kanıyorlar.. Dediğim gibi bu kısmı ayrı bir mevzu.. Lütfen önce birbirimizin ne demeye çalıştığını anlayalım
Ben iftira etmiyorum canım konuya göre kendi içimden gelen yorumumu yaptım bu benim görüşüm sizinle aynı pencereden bakmak zorunda değilim yengeye bekle geliyorum diyip son arabayıda kaçırtan kişiden ne beklenir bunu yapan kişinin çok arsız ve cesaretli olması gerekir çünkü ben olsaydım o yengenin yerinde abisine bırakmadan ben hallederdimYa kardeşim ifitra sayılır senin yaptığın gunah ya kanımızı kin bağlamış nefret bağlamış diyelim kız guvenmeezlik şeyler yaptı eee kendine zarar eder yapan insan her türlü yapar gündüzden de yapar ?
Yengeye bende üzüldüm ama yapacak bişe yok olan oldu artık değilsiniz tabi ama sizin yorum yaptığınız pencere çok haksizcaBen iftira etmiyorum canım konuya göre kendi içimden gelen yorumumu yaptım bu benim görüşüm sizinle aynı pencereden bakmak zorunda değilim yengeye bekle geliyorum diyip son arabayıda kaçırtan kişiden ne beklenir bunu yapan kişinin çok arsız ve cesaretli olması gerekir çünkü ben olsaydım o yengenin yerinde abisine bırakmadan ben hallederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?