Sinirden uyuyamıyorum

Valla kız haklı burda yengesine şaşırdım ben aşırı kendini düşürmüş ya bi insan bağırır çağırır kulu gibi itaat ediyor iyi olmuş haketmis psikoloji bozuk bunların tümünün olan kıza oluyor aşırı baskı var umarım kurtulur cahil aileden

Kadına geliyorum deyip gitmesinin neresi haklı? Abisi ayrı çektiriyor, birde kendisi yapmış kötülüğü.. Kadın ailesini bırakıp gelmiş bunların kapısına, el mahkum kötü olmamak için yapıyor, böyle abi ona neler eder zaten.. Kadının da hevesli olduğunu sanmıyorum.. İşte kaçınca açamıyorsun ağzını.. Bu konuları okuyup kaçan olursa daha da..

Katılıyorum size , yengenin karakteri savaşmaya müsait olmayabilir. Bende herkes hakkını alsın isterim ama bazı insanlar öyle olmuyor maalesef. Ve yenge de küçük bi mesele gibi görüp eşiyle yüz göz olmak istememiş galiba.

Bencede.. Bu meseleyi abisi ile çözecek.. Yenge gitmiyorum dese boşar, gönderecek birini yine bulur bu abi.

Daha önce de konu açmıştım bu ilk değil ki
Her gittiğim yere yengemi peşinden yolluyor abim
Dayanamadım artık
O akşam hoşlandığım çocuk da yanımdaydı
Yengemin geldiğini öğrenince üzüldüğümü fark etti
Bunları anlatınca çok sinirlendi
Kimmiş şu yenge bir de ben konuşayım niye seni darlatıyor dedi
Eğer yengemle gitseydim o da peşimden gelecekti ve bu ihtimalle sorun çıkaracaktı

Son cümleniniz o kadar doğru ki

Babanız size karşı daha ılımlı sanki babaya bu meseleyi ne kadar boğulduğunuzu falan anlatır. Abinize sözünü dinleyecek bi baba figürü var çünkü ( karakterinden az çok öyle anlaşılıyor ) babanız çözer bu.işi . Abi kendi kendine değişmiyor, eşin de öyle bi günü yok geriye otorite kurabilecek bi babanız var.
Benimde abim ilk zamanlar bana karışmaya kalkmıştı babam arada durdu, öyle kendine geldi. Bi deneyin bence.

Abinle aranızda iletişim başka ama yengenizi orada bırakmanız çok ayıp ve yanlış babanız ve abinizin sizi gebertmediğine dua edin sanırım çok başınıza buyruksunuz ben o yengenizin yerinde olsam çoktan abinizi üzerinize salmıştım yinede insan evladı bir kadınmış

Şu ''sahip çıkmak'' kelimesine de ayrı tilt oldum. Sokak hayvanı mı bu yenge? Niye kendine ''sahip çıkmıyor''?
Eşi gece yollara düşürmüş hala eşinin gönlünü alma peşine düşmüş yengeye ayıp mayıp olmaz.
İlki hata, ikincisi aptallıktır derler, bu yengenin başına gelen kaçıncı vukuatmış. Bir insan hiçbirinden ders çıkarmazsa başına gelenlerin müsebbibi kendisi olur. O yüzden yapabileceğiniz tek şey yengenizin gözünü açmak olur, az biraz aklını başına toplasın böyle ömür mü geçer allasen

Aynen kardeşim katılıyorum sözlerine

İnsan evladı değil aciz bir kadın maalesef.

Bütün bunların üstüne kendisine küfreden eşinden özürler diliyormuş.

Ha sen sadede gel ya şöyle . Yenge kim derken ? Yenge yenge iste pardonda o ne sifatla yengeden hesap soruyo ? Maymun etmissiniz kadını sindirmissiniz tam. Tez zamanda kurtul insallah elinizden.

Hiç mi haber okumuyosunuz ya bu cahil geri kafalı adamlar yüzünden binlerce kadın öldü ....karısını o saatte yollayan adamdan ne hayir gelir ? Yarın başka günde satar tövbe tövbe ya bosanirsa bu maddiyat çeker ertesi gün ruhu temizlenir kadın köpek gibi kullanıyor ayrıca daha neler neler yaptırıyor bilmiyorum. Kadınlarımız aklı başında olmalı olmadığı sürece kendilerine yazık ediyorlar üzülüyorum tabiki ama kızıyorum da

Aşırı cahilsin biraz feminizm ile bilgiler edin lütfen erkeklerin hepsi hatalı evli adamın arabasına binmiş yanında karısı varmış tek değilmiş ne bu cahillik böyle abi mi olur ben olsam o abiyi insan yerine koymazdim karısını o saatte yollamış terbiyesiz kendi de evde TV izliyor galiba bunlarin nefes alma hakkı yok ya düşüncem bu ...

Adamın yaptığı yanşış yok kardeşinin yaşı küçük olduğu için yengeyi olgun gördüğü için almasonı istemiş ama bu küçük görümce bozuntusunun yaptığı yenilir içilir cinsten değil belliki babası annesi saf onları ayakta uyutuyo o yüzden abisinden rahatsız oluyo ve o yaşta kızlarında tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü umarım sizde okuyosunuzdur yani bu abi kardeşini onlardan korumak için eşini yolluyo burda ki en masum kili yenge

Canımın benim ya anlıyorum seni Allah sabır versin sana kuzum

Senin hoşlandığın çocuk bu konuya dahil oluyorsa yengende olur.. Sizin ilişkiniz yanlış ailenizde.. Bunu siz düzelteceksiniz.. Hee o hoşlandığın arkadaşta mevzuyu yanlış anlamış, yenge ile konuşmak kolay, buyursun abin ile konuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…