Sinirden uyuyamıyorum

KESİNLİKLE OKADAR GUZEL YAZDİNİZ Kİ KUTLARİM SİZİ..AYNEN OYLE BENDE YORUMLARİ OKUDUM SİNİRDEN AGLAYACAKTİM K YAPARSA HER AN Yapar KİMSE DE ENGEL OLAMAZ ALLAH BİLE BİZİ SERBEST BİRAKİYOR BUNLAR HALA ABİ HAKLİ ALLAHİM CİLDİRDİM UTANİYORUM ONLARDAN GONLUNUZE GORE VERSİN ALLAH SİZE ....

USTELİK SEN KİZİ BİSELER YAPARKEN GORDUN MU NE KONUSUYORSUN KARDESİM SAYGİSİZLİK YAPMZ ELİHDE OLSA NE DİYECEGİNİZİ BİLİYORUM UTANDİM SİZLERDEN NE çirkinsinZ YA HA BU ARA DA YA BUYUK YAZARİM YA KUCUK ENGEL OLAZSİNİZ İYİ AKSAMLAR SİZİ cahilliği izle BAS BASA BİRAKİYOTUM YENGEYE UZULUP ABİ HAKLİ DİYEN BİR kişilik SİNİZ

Aile içinde aile içinde yetti o kadar kadına kimse karısmadigi için öldüler doğru ya aile içi karismayalim
Ben ne yazıyorum, siz ne anlıyorsunuz?? Aile içinde halletmeliler diyorum, karışmayalım mı yazıyorsunuz! Buyrun karışın abisine.. Var mı imkanınız?? Konu sahibi öneri istiyor.. Bende diyorum ki çözüm yengeyi orada bırakmak değil.. Çözüm abinin zihniyetinde.. Olay bu..

Yaaa siz ne saçmalıyorsunuz sizin sevgiliniz olunca hemen babanıza yumurtluyormusunuz kız hoşlandığını söyledi sevgilisi bile değil ya aileler hemen mtanisir çok ama çok yanlissiniz sizi kınıyorum
Yumurtlama Vs nasıl kelimeler? Aile tanışsın mı yazmışım ben? Lütfen okuyun, anlayın önce

Abi haklı diye nerede yazmışım??

daha oncede boyle bi konu vardi yine illaki yengen gelsin demisti.benim anlamadigim neden kendisi degilde illaki esini gonderiyor.yani ben gelip alicam deseydi bi nebze olabilir de karisini o gece yarisi dolmusla seni almaya niye gonderiyor

daha oncede boyle bi konu vardi yine illaki yengen gelsin demisti.benim anlamadigim neden kendisi degilde illaki esini gonderiyor.yani ben gelip alicam deseydi bi nebze olabilir de karisini o gece yarisi dolmusla seni almaya niye gonderiyor

Abim her geldiğinde olay çıkarıyor çünkü
Yengeme karşı rahattır onu kıskanmaz
Sen genç kızsın bir şey olur diye sürekli onu özel korumam gibi peşimden yolluyor

Birileri sordu mu bilmiyorum ama ben mi yanl7s anladim. O korumaci abin evde oturuyor, esini mi gonderiyor? Bu nasil korumacilik? Yengenin evli oldugu alninda mi yaziyor ya da evli olanlara gunumuzde birsey yapmiyorlar da bekarlara mi yapiyorlar?
Abinin karisini gondermesini tuhaf buldum. Adamsa o gelseydi alsaydi sizi.

Ben o yengenin yerinde olsam beni saat 10 da sokaga dolmusla gonderen adam kalk kendin al kardesini derdim.

Abimin evliliği boyunca yengemi kıskandırınız hiç görmedim rahattır ona karşı
Çileyi çeken benim

Abimin evliliği boyunca yengemi kıskandırınız hiç görmedim rahattır ona karşı
Çileyi çeken benim
Bunun kiskanmakla alakasi yok. Abin hwriflik satiyor sana ama seni almaya karisini gonderiyor, o ise evde çakılı oturuyor. Bu nasil erkeklik ben onu anlamadim.

Abin iğrenç zihniyetli,karısına değer vermeyen bir insan.Akşam saati karısını görümce peşine sokaklara düşürecek kadar iğrenç.
Aynen oyle. Esini aksam aksam sokaklara dokuyor. Esinin yerinde olsam ben soylerdim. Git kendin al kardesini diye. Bu nasil erkeklik anlamadim. Namus budalasi gecinip karisini aksam 10 da sokaga surukluyor....kendi de evde sanirim bu arada.

Aynen oyle. Esini aksam aksam sokaklara dokuyor. Esinin yerinde olsam ben soylerdim. Git kendin al kardesini diye. Bu nasil erkeklik anlamadim. Namus budalasi gecinip karisini aksam 10 da sokaga surukluyor....kendi de evde sanirim bu arada.
Kız kardeş çok değerli aman biricik kardeşini kaçırırlar aman laf atan olur ama karısını kim ne yapsın o evli barklı kadınmış. Asıl ben şimdi sinirimden uyuyamıyorum

Yani bu nasıl değişik bir abidir
Nasıl bir anlayış
Dışarıdaki sapık kadınları durdurup dur sen bekar mısın evli misin ona göre sarkıntılık edeceğim mi diyecek

Ya bir de şunu anlamadım kızkardeşinin arkadaşlarıyla arabaya binmesi tehlikeli de

Gecenin bir vakti iki kadının dolmuşla eve dönmeleri çok mu güvenli
Yengenin gecenin bir vakti tek gönderilmesine değinmiyorum bile
Nereden bakarsan mantıksızlık
Nereden bakarsan tutarsızlık

Tam benim düşüncelerim

Yani yenge de tuhaf diyemiyor mu gecenin bir vakti ben niye senin kızkardeşinin peşine düşüyorum çok meraklısın git sen al diye
Demiyorsa da bundan sonra desin bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…