- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
KESİNLİKLE OKADAR GUZEL YAZDİNİZ Kİ KUTLARİM SİZİ..AYNEN OYLE BENDE YORUMLARİ OKUDUM SİNİRDEN AGLAYACAKTİM K YAPARSA HER AN Yapar KİMSE DE ENGEL OLAMAZ ALLAH BİLE BİZİ SERBEST BİRAKİYOR BUNLAR HALA ABİ HAKLİ ALLAHİM CİLDİRDİM UTANİYORUM ONLARDAN GONLUNUZE GORE VERSİN ALLAH SİZE ....o erkeklerı yetıstırenlerde kadınlar malesef
o saatde ne ısın vardı yengen gelıp alsın ne olacak kı bak hoslandıgın cocukta varmıs orda ne ısı var dıyenler ogullarına paşa muamelesı yapıyor sen erkeksın yaparsın elının kırı dıyor o erkekler buyuyup boyle bela oluyor
bır kadın bır toplum demek
bır kadın bır toplumu dogurur
namus kadına da erkege de var halbukı
ayrıca farzı mısal dıyelım kı konu sahıbı coookkk kotu bır ınsan ıslah edecek guya aklınca abı ya hanı... e gece olmuyor kı butun kotulukler gunduz aklı nerde ... degıl mı?
ben abıye hak verenler hatta yengeyı savunanları anlayamadım
aciz bır kadın ve karakterı kısılıgı gerektıgı gıbı gelısmemıs bır abı var ortada
olan bu kızcagıza konu sahıbıne oluyor ...
guvenılmez bır kız olsa annesı babası musade vermez bır kere . sahsen bende olsam bende derım abıme annem babam musade edıyor sana noluyor hayırdır derım
cok degısık fıkırler yorumlar okudum demın ... kadınların acılen ama acılen kendılerını gelıstırmesı gerek dunya ozaman daha guzel olacak iş bızlerde bıtıyor bızım dogurduklarımız da .
USTELİK SEN KİZİ BİSELER YAPARKEN GORDUN MU NE KONUSUYORSUN KARDESİM SAYGİSİZLİK YAPMZ ELİHDE OLSA NE DİYECEGİNİZİ BİLİYORUM UTANDİM SİZLERDEN NE çirkinsinZ YA HA BU ARA DA YA BUYUK YAZARİM YA KUCUK ENGEL OLAZSİNİZ İYİ AKSAMLAR SİZİ cahilliği izle BAS BASA BİRAKİYOTUM YENGEYE UZULUP ABİ HAKLİ DİYEN BİR kişilik SİNİZSizin yaşınız, eğitim durumunuz nedir?
Aynı dili konuşmuyor muyuz?
Büyük harfle yazınca ne değişiyor?
Ayrıca ben siz şeklinde hitap ediyorum size.. Siz neden sen'li cümle kuruyorsunuz bana??
Yazmışsınız işte abi konuşulan cinsten mi diye.. Bence de değil ve bu yüzden yenge de konuşamıyor.. Yengenin evliliği hata.. Ama bu olayda kadının suçu yok iken abi onun üzerine yürümüş.. Bu yanlış değil mi? Yengenin ne suçu var?? Hoşlandığı çocuk yenge ile konuşacakmışta konu sahibi yengeyi korumuş.. Ne yapacaktı o çocuk? O kadar erkek ise abi ile konuşsun diyorum.. Neden herkes yengeye yöneliyor.. İsteyen istediğini yapar bana göre.. Ama konu sahibi hoşlandığı çocuğun da orada olduğunu söylüyor.. Birde öğretmen arkadaşlar vardı diyor.. Ailesine sadece arkadaşlar kısmını söylüyor.. Demek abi anladı.. Belki başka olaylar da var geçmişe dönük bilemem.. Bence 24 yaşındaki bir öğretmene karışmaya gerek yok.. Varsa bilgin, tecrüben, önerin aktarırsın.. Kardeşim çünkü.. Kötülüğünü istemezsin ama bu kadar müdahale etmemelisin.. Abi ediyor.. Tekrar yazıyorum ilişkileri sorunlu.. Aile içinde halletmeliler. Yengenin gitmiyorum demesi ile çözülmez.. Gider yeniden evlenir ama yine gönderir bir yenge.. Umarım anlatabildim kendimi.. Konu sahibi haksızsam söylesin, abisi boşanır yine de bırakmaz kardeşinin peşini
Ben ne yazıyorum, siz ne anlıyorsunuz?? Aile içinde halletmeliler diyorum, karışmayalım mı yazıyorsunuz! Buyrun karışın abisine.. Var mı imkanınız?? Konu sahibi öneri istiyor.. Bende diyorum ki çözüm yengeyi orada bırakmak değil.. Çözüm abinin zihniyetinde.. Olay bu..Aile içinde aile içinde yetti o kadar kadına kimse karısmadigi için öldüler doğru ya aile içi karismayalim
Yumurtlama Vs nasıl kelimeler? Aile tanışsın mı yazmışım ben? Lütfen okuyun, anlayın önceYaaa siz ne saçmalıyorsunuz sizin sevgiliniz olunca hemen babanıza yumurtluyormusunuz kız hoşlandığını söyledi sevgilisi bile değil ya aileler hemen mtanisir çok ama çok yanlissiniz sizi kınıyorum
Abi haklı diye nerede yazmışım??USTELİK SEN KİZİ BİSELER YAPARKEN GORDUN MU NE KONUSUYORSUN KARDESİM SAYGİSİZLİK YAPMZ ELİHDE OLSA NE DİYECEGİNİZİ BİLİYORUM UTANDİM SİZLERDEN NE çirkinsinZ YA HA BU ARA DA YA BUYUK YAZARİM YA KUCUK ENGEL OLAZSİNİZ İYİ AKSAMLAR SİZİ cahilliği izle BAS BASA BİRAKİYOTUM YENGEYE UZULUP ABİ HAKLİ DİYEN BİR kişilik SİNİZ
daha oncede boyle bi konu vardi yine illaki yengen gelsin demisti.benim anlamadigim neden kendisi degilde illaki esini gonderiyor.yani ben gelip alicam deseydi bi nebze olabilir de karisini o gece yarisi dolmusla seni almaya niye gonderiyor
Birileri sordu mu bilmiyorum ama ben mi yanl7s anladim. O korumaci abin evde oturuyor, esini mi gonderiyor? Bu nasil korumacilik? Yengenin evli oldugu alninda mi yaziyor ya da evli olanlara gunumuzde birsey yapmiyorlar da bekarlara mi yapiyorlar?
Abinin karisini gondermesini tuhaf buldum. Adamsa o gelseydi alsaydi sizi.
Bunun kiskanmakla alakasi yok. Abin hwriflik satiyor sana ama seni almaya karisini gonderiyor, o ise evde çakılı oturuyor. Bu nasil erkeklik ben onu anlamadim.Abimin evliliği boyunca yengemi kıskandırınız hiç görmedim rahattır ona karşı
Çileyi çeken benim
Aynen oyle. Esini aksam aksam sokaklara dokuyor. Esinin yerinde olsam ben soylerdim. Git kendin al kardesini diye. Bu nasil erkeklik anlamadim. Namus budalasi gecinip karisini aksam 10 da sokaga surukluyor....kendi de evde sanirim bu arada.Abin iğrenç zihniyetli,karısına değer vermeyen bir insan.Akşam saati karısını görümce peşine sokaklara düşürecek kadar iğrenç.
Kız kardeş çok değerli aman biricik kardeşini kaçırırlar aman laf atan olur ama karısını kim ne yapsın o evli barklı kadınmış. Asıl ben şimdi sinirimden uyuyamıyorumAynen oyle. Esini aksam aksam sokaklara dokuyor. Esinin yerinde olsam ben soylerdim. Git kendin al kardesini diye. Bu nasil erkeklik anlamadim. Namus budalasi gecinip karisini aksam 10 da sokaga surukluyor....kendi de evde sanirim bu arada.
Ya bir de şunu anlamadım kızkardeşinin arkadaşlarıyla arabaya binmesi tehlikeli deYani sarkıntılık falan değil, abi hiç mi düşünmez ya yengenin başına bir iş gelseydi? Kıskanmaz, takmaz bunlar ayrı şeyler ama kadının güvenliğinden de endişe etmiyor yazık yani bu nasıl bir evlilik.
Tam benim düşüncelerimAbinizle yengeniz çok uyumlu bir çift gerçekten. İkisi de mantıksız, ikisi de kafasını pek kullanmıyor gibi.
Biri "evli olanların da başına her iş gelebilir, dolmuşlar da gece çok güvenli değil, arabayla evin önüne kadar bırakılması daha iyi" diye düşünemiyor; diğeri "ben gece vakti neden dolmuşla görümce peşine düşüyorum" demiyor.
Allah ayırmasın da başkalarına yazık olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?