Sinirden uyuyamıyorum

Valla helal olsun size dedim. Ben olsam cesaret edemezdim yapmaya ama cani gonulden alkisladim. Cok guzel haddini bildirmisin. Abin de kendi gelmeyip o saatte yengeni yollamasi da ayri olay.
kime haddini bildirdi gücü yenge ye yetmiş hadi abiye bildirseydi???
Bir kadını nolursa olsun sokakta bırakmış abisini eleştiriyor ama ondan farksız davranmıyor.

Her gittiğim yere peşimden gelerek beni mahcup edince o özür dilemiyor ama

Yaptigin cok terbiyesizce.
Kadini orda dikip ki son dolmus oldugunu biliyorsun,arabayla gelmen cok saygisizca.
Tamam onlar cahil sende mi cahilsin?
Insan saygidan boyle bisey yapmaz, kadinin sucu ne?

yengeyi almaya gönderecek deyince ben de kadın araba kullanıyor, arabayla gelip alacak falan sandım, dolmuşla almaya gelmek ne alaka yahu? araba olsa hadi bir nebze diyeceğim, ki sizi bırakacak arkadaş da arabayla götürecekmiş zaten. abide bir sıkıntı var bence, kızmakta aşırı haklısınız. yalnız yengeye biraz üzülmedim değil, tamam, kocasına karşı çıksaymış, "ne alaka ya deli misin" falan deseymiş bir şey deseymiş ama, zorunda bırakılmış da olabilir abinin genel tavrına bakılacak olursa, aralarındaki ilişkiyi bilmiyoruz sonuçta.

abiye bak tutarsızlık abidesi...bende kendi sizi almaya geliyor sandım birde kadının arabası yok dolmuşla gelecek pehh...
olan yengeye olmuş soğukta dışarda kalmış bir başına...yengenize kızmayın abin kimbilir ona neler yapıyordur öyle düşün...abin kadınları sadece bacak arasından ibaret görüyor net zihniyet meselesi ama aynı şeyi karısı için düşünmemiş sanırım soğukta şeyini dışarda bırakmak işine gelmedi..

Denk gelmiyor ki size şöyle çirkef bi yenge, burnunuzdan getirsin şu saygısızlığı. Yaptığınızı 5 yaşında çocuk yapmaz. Kadının ne günahı var? Baskıcı bi adamdan bahsediyorsunuz, sizin için eşiyle mi papaz olsun? Ayağınıza kadar gelmiş, ben gelmiyorum diyemediniz mi, bekle demişsiniz dalga geçer gibi.

Haklıyken böyle haksız duruma düşülüyor demek ki. Abinizin yaptığına yorum yapma gereği bile duymuyorum.

Konu sahibi haklı oldugun noktalar var ama abin sana nasıl dıretıyosa demekkı esınede aynısını yapıyo burda hatalısnız gece vaktı kadın bı başına bekle dıye yollarda bırakılmaz. Basına bı gün bisey gelır hepiniz rahat edersınız.
Zaten abıye dıcek lafta yok madem cok korumacı kadını yollayana kadar gıt kendın al kardesını bırde baban basında bu kadar karısmayada hakkı yok sana, babanın el atması lazım olaya.

Gücü gücü yetene olmuş. Abiye laf geçirme zavallı yengeye fetbazlık yap.
Sonuç; olan yengeye olmuş. Kim ders aldı, yengenin dışında hiç kimse.
O abi gene aynı adam konu sahibi gene her işine karışılan kişi olacak.

Bu nasıl yenge ya sen yengesin kendine gel diye silkelemek istedim kadini. Kaynana kayinbaba koca evde oturacak yenge sirf evli diye gece saat ona dogru gorumcesini almaya gidecek hemde neyle dolmusla. Benim ne annem ne babam izin verir boyle birseye. Hakkaten beyninin olmadigini dusunuyorum sayet ayni yenge benim bacim falan olsa o aileyi dar ederim sizin kizinizi benim bacim mi dusunecek diye. Iyi yapmissin bacim o yengeye de o dusuncesiz aileye dw mustahak gibi geldi bana. Bir daha almaya gelmez yengen bence

Abin tabikide haksız arkadaşın evli olduğuna göre yasin küçük değil demekki bn başta lise öğrencisi sandım. Yengeyede biraz üzüldüm ama bişey olmaz aklı yokmu bn olsam senin bacin kadinda bn değilmiyim korucaksan git koru der gitmezdim ne münasebet yani bence abinin eşini çokta beğenip sevmio sizin yaniniza ne amaçla onu gonderio biri tecavüz etmeye çalışsa sizi bırakıp yengeyemi edicek ne yani. Kendisi gitsin. Ha bide yengeniz napti önünden sonra bişey dedimi

kime haddini bildirdi gücü yenge ye yetmiş hadi abiye bildirseydi???
Bir kadını nolursa olsun sokakta bırakmış abisini eleştiriyor ama ondan farksız davranmıyor.

Yengemi abim evlendikleri günden beri her gittiğim yere peşimden yolluyor
Benden 8 yaş büyük 32 yaşında koskoca kadın!bir kere bile kocasına hayır ben gitmiyorum diyemiyorsa kusura bakmasın ben o kişiye saygı duymam
Abim de saygı duymuyor ki onu bakıcım yapmış

Yengem eve geldiğinde abim ona bağırdı ya kardeşime bir şey olsaydı sen mal mısın onu almadan nasıl gelirsin diye
Yengem de hala kendini savunmaya çalışıyor ben bekledim gelmedi vs.diye

Keşke gelmese evlendikleri günden beri her gittiğim yere peşimden yolluyor abim
Arkadaşlarım dalga geçiyor bakıcın geldi diye

Eşiyle papaz olmamak için bir genç kızın peşine düşüyorsa evlendiği günden beri biraz da müstehak bence!
24 senelik abime ben baş kaldırıyorum baskılarına boyun eğmiyorum o 2-3 senelik kocasına gık diyemiyorsa ben ne yapabilirim
Önce abim ona saygı duysun sonra ben de duymaya çalışırım

Bu tip erkek kardes baskisinda en buyuk suclu anne baba. Ozellikle babaniz abinize, benim evladim,senden once ben varim koruyup kollamak bana duser demesi gerekir. Annenizinde ayni sekilde konusmasi gerekir ama ataerkil toplumlarda erkege baba sozu daha cok geciyor ya..

Yengenize bir yerde iyilikte yapmissiniz, kadini bu durumdan kurtarmis oldunuz belki de, bir daha abiniz pesinize takmaz saniyorum. Arkadaslarinizin kendi araclariyla sizi kapinin onune birakmasindansa, saat 10 da karisini dolmusa bindirip sizi almaya gondermesi, beraber yine dolmusla donmenizi nasil daha guvenli buluyor onu da hic anlamadim? Bir de yengenizin evlilik cuzdaninin olmasi etrafinda onu kotu niyetli insanlara karsi koruyan bir kalkanmi olusturmus:)) nereden tutarsan sacmalik, cahillik..

Yengede biraz agirligini koysun ya, senin yetiskin kardesinin pesinden kosmak zorunda degilim diye. Ilk hasta bende yengeye uzuldum ama iyi olmus iyi. Ins ders olur.

valla bende yengeyim gorumcelerim. bana boyle bise yapsa bende buraya konu acsam asil kim hakli oluyor onu gorurdun canm..

Gayet de haksızsın. Abinin dedğinde bir şey yok başkasıyla gelme biz alalım diyor. Sen gidip yengeyi orda bırakıyorsun. Tipik ergen tripleri. Zaten ayda bir geliyor onda da tamam abi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…