- Konu Sahibi kertenkelebek20
-
Yol yakın küçüğüz zaten ama bitsin istemiyorum.. ben 17 sevgilim 19 canım
ya bende anlamıyorum 1-2 yıl geçtikten sonra niye kadınların,ayrılma sebebi sağlamken
ammaaann nasıl olsa aileler tanıştı ,ayrılsak olmaz da cart curt diye kendini şartlandırıyor ki...
siz buna ayrılasım yok ,istediği kadar yanlış yapabilir desenize....
ben eşimle 2 yıllık evliyim birde öncesi 2 yıl daha etti 4 yıl...
bir yanlış yapsın boşar ,giden hiçbir yılıma da üzülmem ...
yaşanması gerekti yaşandı,hayatın bir parçası sonra da bitti...
değilki sevgiliyken yılları dert etmek....
şu giden yıllara üzülenleri anlayamıyorum arkadaş....
Sonuna kadar katılıyorum ..
Geçirilmiş 1 yıl için gelecek yılları karartmanın bir mantığı anlamı yok
haklısınız sanırım. Bidahaki kavgada biter muhtemelen.. şimdi aradı ben de meşgule attım. teyzem aradı ben değil dedi ben de kusura bakmasın sen sandım neden aradı dedim gel diye dedi. ben de evde iyiyim ben dedim iyi iyi ben değilim isteyen zaten dedi. bu sözün ardından ne denir ki? Erkek milleti işte ne dediğini bilmez düşünmez akılsız hepsi.
haklısınız sanırım. Bidahaki kavgada biter muhtemelen.. şimdi aradı ben de meşgule attım. teyzem aradı ben değil dedi ben de kusura bakmasın sen sandım neden aradı dedim gel diye dedi. ben de evde iyiyim ben dedim iyi iyi ben değilim isteyen zaten dedi. bu sözün ardından ne denir ki? Erkek milleti işte ne dediğini bilmez düşünmez akılsız hepsi.
Terlik konusunda biraz fazla kaçmış tepkiniz eger sürekli ne yapmanız gerektigini söyledigi kısmını okumasaydım böyle düşünürdüm yoksa erkekler ilk başta terlik diyince sandaletleri ya da süslü terlikleri düşünemez geniş detaylı düşenemiyorlar düz mantık anlıyorlar malesef ama ondanda büyük kocaman bir sorun var size namusunuza ailenize küfretmesiKuzenimede aynısını söylemiştim aslında zamanında şuan o kişiyle evlendi bazı insanlar bildiklerini okuyor birşey diyemiyorsun ama kişinin önce kendisine saygısı olmalı kendinize saygınız varsa karşı taraftanda bu saygıyı bekler insan size ailenize saygı duymak zorunda yaşına vericem ama terbiye karekter her yaşta aynıdır yaşlada alakası yok bunun hayat sizin ama bence artık ciddi ciddi sevgilinizle konuşmanız gerek degişirmi bilemem 7 de neyse 70 dede odur diye bir laf var
bence akıllı olanlarıda var..
Karşına akıllısı çıkabileceğini de düşün.
Daha 17 yaşındasın karşına ne akıllı ne kültürlü küfr etmeyi bilmeyen erkekler çıkar
herkes bunu söylüyo değişmez asla yol yakınken bırak diye hep tamam deyip karşı koyamadım. keşke karşı koymak bu kadar kolay olsaydı. bi kız olarak çok güçsüzüm ama soğuduğum an geri dönmem. bu davranışları bana çok çocuksu geliyo en ufak bi şeyi geçmişimle karşılaştırp laf sokuyo ve çok bunalıyorum
17 yaşındasın sevgilin senı geçmişinle vuruyo
sevgilinlede bır yıldır birliktesiniz 1 yılının çöpe gıtmesını istemıyorsunuz
ne hızlı yaşıyorsunuz arkadaş
herkes bunu söylüyo değişmez asla yol yakınken bırak diye hep tamam deyip karşı koyamadım. keşke karşı koymak bu kadar kolay olsaydı. bi kız olarak çok güçsüzüm ama soğuduğum an geri dönmem. bu davranışları bana çok çocuksu geliyo en ufak bi şeyi geçmişimle karşılaştırp laf sokuyo ve çok bunalıyorum
bunların hepsini düşündüm. vazgeçebileceğimi de biliyorum ama neden hala birlikteyim bilmiyorum. yaşım küçük evet ama son senem olduğu için sınavımı etkilemesinden korkuyorum. Ama yakın zamanda bırakmak daha iyi olacak. Sayenizde iyice eminleştim. Tek küfrü yetecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?