sinirim çok bozukk :(

bu zamanda böyle seven değer veren bulabileceğimi sanmıyorum.. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyo ama zamanı gelince de kırmasını çok iyi biliyo. Ailesi de durumun farkında küfretmesinden herkes rahatsız. Her kavgada nolur bu kez küfretmesin kalbimi kırmasın diye dua ediyorum. Ama kaybeden o olacak sonuçta bi yere kadar dayanabilirim..

Yol yakın küçüğüz zaten ama bitsin istemiyorum.. ben 17 sevgilim 19 canım

19 yaşında biri mi ailenle tanıştı çook erken değil mii :44:

bitsin istemiyorsun ne olacka pekii düzelmiyor da diyosun yine bir şey olsa yine dümdüz küfredecek
söz nişan durumları da mı belli

Sonuna kadar katılıyorum ..
Geçirilmiş 1 yıl için gelecek yılları karartmanın bir mantığı anlamı yok

Terlik konusunda biraz fazla kaçmış tepkiniz eger sürekli ne yapmanız gerektigini söyledigi kısmını okumasaydım böyle düşünürdüm yoksa erkekler ilk başta terlik diyince sandaletleri ya da süslü terlikleri düşünemez geniş detaylı düşenemiyorlar düz mantık anlıyorlar malesef ama ondanda büyük kocaman bir sorun var size namusunuza ailenize küfretmesiKuzenimede aynısını söylemiştim aslında zamanında şuan o kişiyle evlendi bazı insanlar bildiklerini okuyor birşey diyemiyorsun ama kişinin önce kendisine saygısı olmalı kendinize saygınız varsa karşı taraftanda bu saygıyı bekler insan size ailenize saygı duymak zorunda yaşına vericem ama terbiye karekter her yaşta aynıdır yaşlada alakası yok bunun hayat sizin ama bence artık ciddi ciddi sevgilinizle konuşmanız gerek degişirmi bilemem 7 de neyse 70 dede odur diye bir laf var

haklısınız sanırım. Bidahaki kavgada biter muhtemelen.. şimdi aradı ben de meşgule attım. teyzem aradı ben değil dedi ben de kusura bakmasın sen sandım neden aradı dedim gel diye dedi. ben de evde iyiyim ben dedim iyi iyi ben değilim isteyen zaten dedi. bu sözün ardından ne denir ki? Erkek milleti işte ne dediğini bilmez düşünmez akılsız hepsi.

tamam ailesinin seni seviyor orda istiyor olması güzelde sevgilinin tavırları hoş değil ki :26: iyi iyi ben değilim isteyen ne demek yaa

bence akıllı olanlarıda var..
Karşına akıllısı çıkabileceğini de düşün.
Daha 17 yaşındasın karşına ne akıllı ne kültürlü küfr etmeyi bilmeyen erkekler çıkar

herkes bunu söylüyo değişmez asla yol yakınken bırak diye hep tamam deyip karşı koyamadım. keşke karşı koymak bu kadar kolay olsaydı. bi kız olarak çok güçsüzüm ama soğuduğum an geri dönmem. bu davranışları bana çok çocuksu geliyo en ufak bi şeyi geçmişimle karşılaştırp laf sokuyo ve çok bunalıyorum

bence akıllı olanlarıda var..
Karşına akıllısı çıkabileceğini de düşün.
Daha 17 yaşındasın karşına ne akıllı ne kültürlü küfr etmeyi bilmeyen erkekler çıkar

katılıyorum daha yaşın küçük benm eşim yanımda küfür etmez hayatta etmez banave aileme de hayatta edemezzz etmezde başka bişeye sinirlendiğinde ettiği zaman hemen özür diler susar devamını getirmezz asla

bir de 17 yaşında , geçmiş çok olunca silmesi zor oluyo ne demek anlamadımm :26:
evet doğru daha şimdiden böyleyse ilerde daha kötü olur emin ol inanması güç kabul etmesi zor ama öylee

17 yaşındasın sevgilin senı geçmişinle vuruyo

sevgilinlede bır yıldır birliktesiniz 1 yılının çöpe gıtmesını istemıyorsunuz

ne hızlı yaşıyorsunuz arkadaş

17 yaşındasın sevgilin senı geçmişinle vuruyo

sevgilinlede bır yıldır birliktesiniz 1 yılının çöpe gıtmesını istemıyorsunuz

ne hızlı yaşıyorsunuz arkadaş

aynen katılıyorum yorum yapıcaktım yaşı görünce vazgeçtim 17 yaşindaki 1 çocuktan mantıklı olup hayatı için karar vermesini pek bekleyemeyiz sanırım tebrik ederim sizi

Valla terlik olayını bilmem de,sana,namusuna,ANNENE küfreden biriyle yok 1 yıl oldu alıştım,yok aileler bliyor,zaman kaybı,bırakamıyorum gibi bahanelerle hala devam ediyorsan bugün ayağına giydirmediği terliği,yarın kafana giydirir.Küfretmesine nasıl izin verebiliyorsun anlamıyorum.O kendi ailesini bu kadar öndemserken,seni ve aileni pul etmesine göz yumuyorsun ya,ne diyeyim.Yazık.

Biraz bana olgunlaşmamışta geldi kimi insan yaşıyla alakası yoktur olgundur ya da daha saygılı ama kimi insanda zamanla olgunlaşır belkide bununlada alakası vardır dediginiz gibi derslerinize adapte olun sınavlarınızı güzelce verin bazı şeyleri zamanada bırakmak gerek büyük konuşmayayımda hadi kendimi geçtim onuda kaldıramamda aileme karşı en ufak ters bir kelime bile çok zoruma gider geçmiş falan bahane olur insana insanlar senelerini bir çırpıda silebiliyor büyük konuşmamak gerek aldatılsanızda senelerim yaşanmışlıgımda var diyceksiniz inanın erkekler herşeyi arkasına alıp bir anda degişip çekip gidebiliyor hiçte biz bayanlar gibi duygusal vicdan yapıp düşünmüyorlar herşey unutulur istenirse atlatılır bu hayatta.

bunların hepsini düşündüm. vazgeçebileceğimi de biliyorum ama neden hala birlikteyim bilmiyorum. yaşım küçük evet ama son senem olduğu için sınavımı etkilemesinden korkuyorum. Ama yakın zamanda bırakmak daha iyi olacak. Sayenizde iyice eminleştim. Tek küfrü yetecek

bundan önceki küfürler bitirmeye yetecek düzeyde değil sanırım bundan sonra edeceği tek küfür yetecek demek istiyorsun ..

güzelim sen daha 17 yaiındasın.. bir yıldırda sevgilinle birliktesin....16 yaşına kadar senin ne geçmişin olucak ki her kavgada önüne sunuyor...sana abla tavsiyesi yaşın küçük yol yakın ken dön...okuyormusun bilmiyorummm okuyorsn okuluna devam et yada bir iş bul çalış önce gelecegini garanti altına al sonra çoook pişman olursun da iş işten gecer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…