- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi kertenkelebek20
-
bunların hepsini düşündüm. vazgeçebileceğimi de biliyorum ama neden hala birlikteyim bilmiyorum. yaşım küçük evet ama son senem olduğu için sınavımı etkilemesinden korkuyorum. Ama yakın zamanda bırakmak daha iyi olacak. Sayenizde iyice eminleştim. Tek küfrü yetecek
Durduk yere sen bana önceden küfrediyodun ayrılalım artık denmez herhalde. Önce bi etsin o zaman bitiririm durduk yere olmaz ki. Okuyorum tabi ki öncelik okulum. Olursa olur olmazsa yoluna baksın küfredebileceği bi kız bulsun napalım yani değil mi
evliliği değil artık bitirmeyi düşünüyorum biraz geç oldu ama
tabi ki de canım daha çok gencim :)) şu an büyüttüğümü söyleyip özür mü dilesem yoksa ondan mı beklesem bilemiyorum( son mesajı atmasaydı sanki isteyen benim demeseydi atardım da dediği için atmaya gerek yok herhalde :)
yok artık ne özrü canım ayrımayı düşünüyorum diyosun üstüne düşme umursama diyoruz özür mü dilesem diyosun bu saatten sonra inceldiği yerden kopsun demen gerekmez mi :44:
evet atmana gerek yokk umursamaa ayy deliricemm
o zaman inceldiği yerden kopsuuun
Yol yakın küçüğüz zaten ama bitsin istemiyorum.. ben 17 sevgilim 19 canım
Birinci hata ailelerde.
17 yaşındaki kızımın erkek arkadaşıyla yada 19 yaşındaki oğlumun kız arkadaşıyla tanışırım ama ailesiyle asla.
Bu evciliğe onay vermek olur ki son derece yanlıştır.
19 yaşındaki çocuğa erkek rolü oynatırlarsa böyle ergenlikle genç adamlık arasına sıkışıp saçma sapan hareketler eder.
Yol yakın küçüğüz zaten ama bitsin istemiyorum.. ben 17 sevgilim 19 canım
17 yaşındasın aileler tanışmış birde bu ne acele böyle..
Anlamıyorum bu aileleri nasıl müsade edilir ki buna.
Heleki bu yaşta mantığım almıyor benim..
Birde küfür varmış olacak şey değil.
O lafları alır çocuğun gırtlağından içeri sokarım yuttururum.
kesinlikle abla, hatta ben 19 yaşındaki oğlumun kız arkadaşıyla tanışmam bile, değil ki pikniğe davet edip, ailecek tanışmak.. 17 yaş yahu, 5 sene önce bebekle oynuyordunuz siz bu ne acele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?