sinirim çok bozukk :(

olay bu noktada bitmiştir
seni bırak annene küfrediyo sen daha adama sevgilim diyosun

Canım tüm yazılanları okudum..

Ailene ,sana küfretmesi asla kabul edilebilir bir şey değil Kesinlikle..Kendi ailesine öyle küfür edilseydi o ne yapardı bır düşün..
Daha yaşında küçük , sakın ha sakın sen ilk kendını düşün ..Gelecegini ,sınavını,ne olmak istediğini, mesleğini düşün tatlım..
Bu yazılanları okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi..Oda senin yaşlarında sevgilisi olmuştu 4 sene kadar sürmüştü ilişkisi..Çocugun agzıda bozuktu ..Ve arkadaşımın ölmüş annesine bile küfür etmişti ..Düşünebiliyormusun Ölmüş annesine...Ama ne oldu bıttı ..Çocuk halen arkadaşımın peşinden koşuyor ama olmaz artık..Ölmüş bir insana suçsuz yere küfreden insana ben insan demem bile..Hayvan bile olamaz artık...
Bence de sen çok iyi düşün ,yaşında daha küçük okumana bak..Allah ilerde hayırlı insanıı karşına çıkaracaktır canım.Dua et ..Hayırlı olan olsun dıye..

insan yedisinde neyse yetmişinde de odur bi kere yapmış affetmişsin yine yapmış affedersen yine yapıcak nasılolsa affediosun nie yapmasın ki demi ailenize nasıl laf söletiosunuz anlayamıorum ve bu adamlarla hala nasıl birlikte oluosunuz

Hadi ilk paragrafta pek bir şey yok gibi. Sonuçta ben de gidecek olsam terlikle gitmezdim. Ama ikinci paragraf tam bir facia. Adam namusunuza laf ediyor.Annenize küfrediyor.Geçmişinizi sürekli gün yüzüne çıkarıyor. Oh oh maşallah yani... Aileler tanışmış olabilir,bu ilişkiyi zorla devam ettireceğiniz anlamına gelmez. İnsanlar nişan atıyor,kaç yıllık evliler boşanıyor.Rica ederim şu tanışma olayına gereğinden fazla ciddiyet yüklemeyin.

ohoooooooo bu daha şimdiden bole yapıosa kımbılır evlenınce naaapar sana sen bır yılım boşa gıtmesın dıye butun ömrunu boşa harcıycaksın galıba yol yakınken dön sana ıkı de bır eskı sevgılılerını acması çok ama çok çirkin çirkinden öte iğrenç yanı nişanlın değil kocan degil elın mahkum değilse bırak gıtsın ne halı varsa görsun sonradan çok basına vurursun devAM EDERSEN kk de ablalarım dediydi hep dersın

Aklıma takılan, neden giyeceğin terliğe kadar söylüyorsun ki adama? Ki bu sekilde terlik dediysen bende izin vermezdim istemezdim neticede sen onun kız arkadaşısın onların önünde seninle övüneceği.
Küfür konusuna gelince terlik dert mi diyo ve susuyorum. Sana kalmış.

Ailesinin sevmediği şeyi biliyor ve seni sevmelerini istediği için karışmış.
Ama sizin terlik giyiyorum demeniz çok saçma ve gereksiz.
Ona karışma hakkı vermişsiniz, sanki onay istiyormuş gibi olmuş.
Ama küfür çok kötü bir alışkanlık ve asla sonu gelmez...
Asla kanmayın ve küfüre meyilli bir insanla olmaz diyorum.
Kendinizi çok ezdirmişsiniz ki küfür edebiliyor, karışabiliyor; yazık etmeyin kendinize.

17 yaş,ciddi düşünme,ailelerin tanışması hatta birlikte pikniklere falan gitme,aileye küfür,boşa gidecek 1 yıla üzülüp ayrılamama:26:

sanırım aynı dünyada yaşamıyoruz,yorum yapamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…