Sinirim çok bozuldu böyle çalışma olur mu

Evet zaten son seanslarda bitmedi beklediğim kadar etki etmedi vs söyledim baya sinirlendi işte senin hormonlarında sorun var benlik sorun yok, sen değişimi göremiyorsun ilk seansta böyle miydin gibi gibi

Bana telefonda ilk konuştuğumuzda “bana gel veya gelme herhangi bir yerde iğneli yaptırırsan bi kıl köküne 7 den fazla girilirse oraya gitme” demişti. Bu arada evet azaldı ben de biraz kendimi zorlayıp bilinen bi yere gitmeyi düşünüyorum fiyat sordum 35 dedi adını unuttum şuan..

baska lazerci farkli değil ki, lazercilerin sanindandir duzenli musteriyi sallamamak:)
benim de bir lazercim var. cidden şaka gibi bir fiyata kaydoldum. evime de yakin degil insta reklaminda karsima cikti oyle bir anda yazildim, parayi dusun yanimda vardi nakit verdim oyle bir rakam:) beklentimi de minimumda tuttum, ama 9 seansim bitti sonuncusuna şubatta girdim hala cok kilim tuyum yok diz bolgemde cikiyor tek tük ayda bir jiletle geçiyorum yetiyor. yuzde yuz bitmedi ama buna da şükür yani, ne verdim ki ne bekliyorum.
onlar da mesela parayi pesin vermisim artik benden kar etmiyorlar diye devamli krem satmaya çalışıyorlar. gözüm var görüyorum yani koltuk altimda etek alti bolgemde kararma vs yok ama sirf utanip alayim diye kasada imzami atarken baska insanlar varken "genital ve koltukalti kararmalariniz icin su kremi öneriyorum. boyle koyu renkliyken lazer tanimayabilir" diyorlar azicik sosyal anksiyitesi olan, insanlardan utanan, baskalarini hakli goren biri olsam orada hemen satin alacam ne idüğü belirsiz kremlerini:) ama tabii ki almıyorum. boyle olmalari canimi da sıkmıyor çünkü cidden fiyat performans yani belki onun 7 katini versem daha nezih bir yerde benimle daha saygili konusurlar ama gerek yok yani . capi belli geldigim yerin - mekani bile gaziosman pasada - oralilari tenzih ederim tabii ki ama yani beklentiyi yuksek tutmamak lazim.
eskiden baska bir lazercim vardi duzenli gitmeyip birakmistim. o sislideydi daha normal bir yerdeydi. parayi vermeden once yalandan tatli tatli sozler soylerlerdi, parayi verdim ara ki randevu bulasın. her gun dolulardi oyle oyle bir sure sonra bıraktım.
yani bu kadini bıraksan zaten snaa guzel hizmet sunan birine butcen yetmeyecek. gittigin yer de bu kadinin salon versiyonu olacak.
yani eger memnunsan aldigin hizmetin kalitesinden devam et bence

Hiç hijyenik değil, bir de evde büyük oğlu var falan gitme bence.

Evet zaten son seanslarda bitmedi beklediğim kadar etki etmedi vs söyledim baya sinirlendi işte senin hormonlarında sorun var benlik sorun yok, sen değişimi göremiyorsun ilk seansta böyle miydin gibi gibi
Yanı ne yapmak gerek ınam bende boyle sacma seylerle cok karıslasıyorum
Alıyorsun edıyorsun ,alana kadar bınbır dil döküyorlar
Aldıktan sonra ben oyle demdım boyle demedım
Halı aldım bambu diye satıldı .daha ıygunları vardı ben bıraz daha pahalısını aldımkı sorun yasanmasın
Kesınlıkle hıcbır sorun yasamazsınız bız burdayız vs vs
Bır ıkı ay kullandım ayak basılan yerler yattı
Resmen polyester var
Suan kımse o dedıklerını kabul etmıyor ,bız oyle dememısızdır dıyorlar . Boyle okadar cok sey yasıyorumkı ,hakkımı bırakmakta ıstemıyorum sonunda kavga cıkaran bırı ben oluyorum
Artık eşime diyorumkı şu motorcular gıbı kafamda kamerayla gezıcem hersey kayıt altında olsun
Seni anlıyorum cok sinir bozucu ama yapacak bısey olmuyor

İyi de bunu ne siz ne de epilasyon yapan kişi takip edebilir. Mantıken zaten aynı köke 7 giriş yapılmıyordur. Çünkü yok olmaya uygun olduğu evreyi zaten düzenli gittiğinizde illa ki yakalar. Bazen tek seferde olmaz, ama kök zayıflar ve kıl incelir.
Azalma olduğu sürece, epilasyon işe yarıyordur. Azalma olmuyorsa da ya akım düşüktür ya da kıl köküne doğru girmediği için kök tahrip olmuyordur.

Gerçekten saalk bunlar azarlamak lazım aslında. Senin ne haddine benim bilmem neremin rengi Daha önce Dilan polatın bi şubesine gitmiştim ağda niyetine lazer yaptırayım dedim bin pişman ettiler. Milletin içinde kıllarınız uzun kalmış yok kısa kalmış şöyle böyle bi gidiyorum elektrik kesildi seansa alamıcaz bi gidiyorum doğum günü kutluyorlar ben en son kavga ettim baya bağırdım çağırdım benden korkudan seansa ses kayıt cihazıyla giriyordu kadın bana memnun musun vs sorular soruyordu ayy neler neler yaşamışım gerçekten ya. Pcosum olmasa direkt lazere gider bitirirdim ama tek çözüm iğneli maalesef. Bu aptllarla ugrasıyorum. Yüz için de ayrı bi yere gidiyorum kadın her gitmemde cildimi eleştiriyor cilt bakımı yaptır diyo en son gittiğimde bu genetik ücretsiz yapacaksanız okey benim için dedim

Gerçekten kavga çıkarmak lazım işte.. ben her gittiğim yerle kavgalıyım lazercilerle vs ehliyet alayım dedim benim direksiyon dersimi sekreter kafasına göre iptal edip başkasını almış aradım sctım ağzına gerçekten böyle yapmak lazım insanı saf yerine koyuyorlar

İşte ben bilmiyorum ilk defa bu kadına gittim arkadaşımın da bi tanıdığı bu kadına yüzünü yaptırmış sakalları varmış tertemiz olmuş duyduğum bu yani. Buna istinaden gittim biraz daha beklicem artık yaparsa yapar yapmazsa başka yere gidicem mecburen. Bu yıl okulum bitiyor artık bütçeme göre düzgün bi yere devam edicem seneye de başka bölgelerim için

Evet hergun boyle bırseyle karsılasıyorum
Sonucunda boyun eğip tamam demek gerekıyorki kavga cıkmasın
Hakkını bılıp arayan ınsan olmak bu devırde cok zor
Dah trafıge cıkmamısssındır bıde orda ne kavgalar yasanacak
Ama eşim trafıkte hıc kavga etmez ,araya girmeye calışana devamlı yol verır sessız kalır . Bak o cok sevılır
Bende onlara musade etmem kotu hep ben olurum
Bu dünyada mutlu yasayabılmek ıcın salak ve cahil olman gerekıyor

Aynen öyle son cümlenize katılıyorum hakkını savununca kavgacı sorunlu sen oluyorsun valla umrunda degil onların beni nasıl gördüğü işini yapsın. İnsanlar artık işlerini baştan savıp para alma peşinde.. para kolay kazanılmıyor satın alırken çat diye çekiyorlar iş karşıya geçince surat surat surat

Ya gecen araba saga donecekken ısıkta stop ettı bozuldu gıtmıyor
Dörtlüleri yakmısım sağda beklıyorum arkamdakıler bas bas kornaya basıyor
En son bırı yanıma yaklastı salak salak konustu,nıye ılerlemıyosun dıye
Salakmıyom sence araba calışmıyor neden ılerlemeyeyım dortlulerı yakmısım gormuyormusjnuz dıyorum
Önüme kırdı Bana demesınmı polısım vs vs
Sıcakta zaten tepem atık
Indım cıkar bakayım kımlıgını dedım ,kımlık evde kaldı dıyor
Polıs cagırdım hadı bakalım polıslere anlat mılletın onune kırıp polısım dıye ahkam kesmeyi
Bu sefer yanlış anladınız polısı almaya gıdıyorum dedım ,donra jandarmayı almaya gıdıyorum dedım neler sacmaladı
Özürler ,arabanızı bı sorunu varsa yaptırayım istersenız cekıcı cagırayım .. tutustu
Polıslerde ılla adamı yanıma gonderıyor ozur dılesın kapatın gıdelım . Değişim saatımız dıye benı darlıyor
Yanı kımse ısını yapmak bıle ıstemıyor ,ben hakkımı savunmak ıcın polıs cagırmısım onların bıle umru degıl
Kaldıkı polıs senı korumuyor ,kım koruyacak bu ulkede
En son polıs bızı gondermek ısın oladar dıl doktu okadar konustu nerdeyse sana ceza gelır demeye getırdı
Allah belanızı versın tamam sıkayetcı degılım dedım cıktım
Sen düşün bu dunyada hakkını nasıl arayacaksın
Bu dunya hassas kalplıler ıcın cehennem

Benim eski sevgilim polisti inanın o kadar umurlarında degil ki kimin ne yaşadığı kendisi ve arkadaşları sanki bu mesleğe kız tavlamak için girmiş gibiydi. Bi kadın dini nikahlı yaşadığı adam tarafından şiddete uğramış bu da olaya gitmiş diyor ki adam haklı kadın dediğin evde oturur çok geziyormuş şok olmuştum gerçekten çoğunun bakış açısı 80 yaşındaki amcalarla aynı reziller. Bu ülkede güvenmeyeceğim meslek grubu polislerdir. Şiddete uğrayan kadının üstüne atlayan biri de ceza aldı geçen hatta yoldan geçeni polis yaptılar. Bide adam diyormuş ya polisim hayır polis olsan kaç yazar sen kimsin devletin maaşlı memurusun ayrıcalığın ne hayırdır bi de bu cıktı ben polisim ee napalım kardeşim

Aynen bırtek o degıl doktoru ,ogretmenı her meslekte var boyle ınsanı sınır eden . Adam olmayan tıpler
Senın olaydada o kadın pek senın seanslaro yapacak gıbı gorunmuyor yapsada bır işe yaramamıs anlaşılan
Bence bırak baska yere gıt

Bi hafta daha beklicem ararsa giderim bi seans bi seanstır yoksa başka bi yere başlıcam artık

Bi hafta daha beklicem ararsa giderim bi seans bi seanstır yoksa başka bi yere başlıcam artık
her türlü başka yere başlamanız gerekecek
ufak ufak arayışlara girin deneme atışı filan yaptırın fiyatta nakitte indirim filan yapıyorlar mı sorun bakının yani

zira size h.içi uymuyormuş
kadın sizi arayacak da o c.tesi hemen randevu olacak da biraz zor görünüyor
arada kadına hatırlatma babında "bu c.tesi için randevu alabilir miyim" diye sorun

bu iğneli işi hep böyle bu arada, yani ben seneler önce yaptırdım o zaman da böyleydi

eve değil bir merkeze de gitseniz hep size ürün satmaya çalışırlar, randevu ya yoktur ya da gecikir, gider orada bekler durursun
ben sürekli sabah 7ye filan randevu almaya çalışıyordum ki işte yok önceki müşterinin işi uzadı, yok doktor randevum vardı, diye beni1 saat 2 saat bekletmesinler. iğneli yapan yerler hep böyle çalışıyor. hem pahalı hem profesyonellik yok...

merkezler de fatura fiş bişey vermiyor bu arada
yani evde yapanla aralarında bir hijyen farkı olacağını da sanmıyorum zira bu lazer filan gibi bir cihaz değil (bakımı temizliği vs fark eder öyle olsa) ağda gibi bir ekipman da değil.
yapan kişi temizse evde de temizdir merkezde de (zaten çoğu yerde esas olarak 1 kişi çalışıyor) yok temiz değilse de temiz değildir. merkezleri sanki denetleyen mi var?

benim gözümde tek fark güvenlik farkı, onu da zaten yaşamış görmüşsünüz.

Yok güvenilir biri aslında başka müşterileri de var eski merkezinden devam eden ama torun bilmem ne ev ortamı randevu sıkıntısı yaşıyorum sürekli inşallah ayarlayabiliriz arıycam dedi bakalım…

Szin bitti mi bu arada yaptırdığınız bölgeler ben geçen sezon devam ederken boşa kürek mi çekiyorum acaba demiştim çok acılı bi işlem sonuçta

Szin bitti mi bu arada yaptırdığınız bölgeler ben geçen sezon devam ederken boşa kürek mi çekiyorum acaba demiştim çok acılı bi işlem sonuçta
benim PCOS sorunum yok
ama lazerle de çok sonuç alamamıştım
esmerim tenim bronz, kıllarım ince ve koyu da değil cildime göre, lazerin en sevmediği tiplerden biriyim

benim koltuk altım %100 ve dudak üstü %95 bitti --> tamamını alacak şekilde 4er-5er seans yapıldı ama, burada şöyle bir fark var dudak üstüne ya da koltuk altına 10-15 dakikada hepsini almak mümkün değil. hele benim gibi sık ince kıl varsa.
ben ilkte 1.5-2 saat işlem yapıldığını biliyorum.
genelde herkes 10ar 20şer dakika işlem yaptırıyordu ben 1er saat genelde.

uyuşturucu filan vurduruyordum ben ilk 1-2 seansı öyle yapmıştı sonra kalanları yaparak bitirdik. yüzüme başka yaptırmadım sayılır belki bariz olan 5-10 kılı almıştır anca.

genital %80 bitti --> daha fazla seans yaptırmak lazımdı devam edemedim
kollarım dirsekten aşağı yaptırmıştım %90 bitti, burası çabuk sonuç verdi 2-3 kerede bitmiştir.
bacaklar %85 bitti (alt bacak)
üst bacak tam yaptıramadım yani tamamına 1-2 seans ancak olmuştur bu noktada bıraktım yeter diyip

Süper ya iyi kurtulmuşsunuz umarım ben De böyle diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…