Sinirim çok bozuldu böyle çalışma olur mu

Süper ya iyi kurtulmuşsunuz umarım ben De böyle diyebilirim-
- bence -
eğer böyle büyük büyük bölgeleri temizlemek istiyorsanız en mantıklı şey uzun randevular almak (o yüzden başka yerler de bakın diyiyorum) hepsini çalışıp tur dönmek

sadece küçük bir ye olsa (mesela favoriler, kaş vs.) kısa kısa randevularla olur
ama böyük bölgelerde tamamı çalışılmadıkça bi kere siz ilerleme oluyor mu kıllar inceliyor mu azalıyor mu, iz kalıyor mu ne oluyor tam anlayamıyorsunuz. ya da kaç dakikada ne kadar işlem yapıyor vs.

ben mesela 1 bıyık 1 koltuk altı 1 bacak 1 kol/genital vs. şeklinde randevu alıyordum sık gidiyordum (regl filan değilsem, reglken kıl almayı sevmiyorum) uzun süreler çalışılıyordu, sonra 2. tura geçiyorduk.
böylece 2. tura geçtiğimizde azalmış mı görüyordum. hatta benim gittiğim bir uzman süreleri filan not alıyrdu ondan gördüm o da iyi bir ölçek.
arada başka merkezler filan da hep denedim bu randevu sorunları yüzünden
2 kış filan bu konuya uğraştım ama, evet, baya bitti diyelim. 10 seneden fazla oldu ne 1 kere bi yere gittim ne ağda yaptım sadece yazdan yaza jiletle alıyorum arada üst bacağı filan.

1 1.5 saatlik randevular alıyordum ben de. Şimdi başlayacağım zaman en baştan fotosunu çekicem bölgenin ilerleme olmuş mu anlarım o şekilde diye düşünüyorum

Bu epilasyon lazer işlerinde size garanti veren hiç kimseye güvenmeyin bu iş biraz da hormonal bir şey yani ev rahatlığı istiyorsanız ikinci el bir ev tipi cihaz alın kendiniz yapın

Bu epilasyon lazer işlerinde size garanti veren hiç kimseye güvenmeyin bu iş biraz da hormonal bir şey yani ev rahatlığı istiyorsanız ikinci el bir ev tipi cihaz alın kendiniz yapın
Ben philps aldım cidden her yolu denedim bu kıl tüy işinde ve kıllarımda artış oldu bi süre sonra da etki etmemeye başladı benim hormonlarımda sıkıntı var pcostan dolayı böyle uyutan cihazlar zarar veriyor ağda bile çoğaltıyor öyle söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…