K Karmagul Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2017 1.878 1.195 133 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Karmagul #21 nscckts .!.: Bugun degılde berbere yarın gıtse nolur kı 15 tl için adamı cagırmaya usenırdım ıyı kalkıp gelmiş Cocuk berbere gıtse aksam babam gecerken oder dese berber yıne kabul ederdi Genişletmek için tıkla... Ya aslında bende böyle düşünürüm normalde ama o telefonu kapatması falan sinirimi bozdu.
nscckts .!.: Bugun degılde berbere yarın gıtse nolur kı 15 tl için adamı cagırmaya usenırdım ıyı kalkıp gelmiş Cocuk berbere gıtse aksam babam gecerken oder dese berber yıne kabul ederdi Genişletmek için tıkla... Ya aslında bende böyle düşünürüm normalde ama o telefonu kapatması falan sinirimi bozdu.
Vasfiyeteyzeniz Guru Kayıtlı Üye 1 Ekim 2013 8.855 18.995 448 35 6 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Karmagul #22 flower girl .!.: İşte bu sorun aslında. yok ve bunun sorumlusu bana göre o, ona göre ben. Genişletmek için tıkla... Valla sorumlu kim bilmiyorum ama çocuklu kadınsın cüzdanında 50 100 mutlaka olmalı yani. Kart her zaman kullanılmıyor ki nakit para lazım
flower girl .!.: İşte bu sorun aslında. yok ve bunun sorumlusu bana göre o, ona göre ben. Genişletmek için tıkla... Valla sorumlu kim bilmiyorum ama çocuklu kadınsın cüzdanında 50 100 mutlaka olmalı yani. Kart her zaman kullanılmıyor ki nakit para lazım