hesaplarimiz ortak. genelde 3 5 para olur.Normalde paranızı hesaba mı yatırıyor? Neye göre git bankadan çek dedi? Yoksa para transferi mi yaptı da git çek diyor?
20 sene çalıştım yaşı bekliyorum. Ayrıca benim param var ona verdim. işinde kullanıyor. bende evdeyim.çalışıyor musunuz?çalışmıyorsanız çalışın ,kendini bilmez adamların eline bakmayın,neden evlendik diyeceksiniz ,sistem bozuk azizim dünya bozuk insanlar bozuk erkekler kadınlaşmış kadınlar erkek olmuş her şey tepetaklak olmuş kıyamet yakındır topyekün kurtuluruz.
konu 5 lira değil. paramiz var okadarlik. ama araba onda var ben yaya gidip geliyorum bankaya bile.Çalışın. Muhtaç olmayın 5 lira için. El açmayın elin adamına.
Anlamadım ben.konu 5 lira değil. paramiz var okadarlik. ama araba onda var ben yaya gidip geliyorum bankaya bile.
keşke vermeseydiniz,sizin paranızla size efelik yapıyor resmen.20 sene çalıştım yaşı bekliyorum. Ayrıca benim param var ona verdim. işinde kullanıyor. bende evdeyim.
Canım para var da eve birakmamasi konu yani.Anlamadım ben.
İşte bu sorun aslında. yok ve bunun sorumlusu bana göre o, ona göre ben.Cüzdanınızdan 15 tl çıkmıyor mu. Ya acil bişey olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?