sinirimden duvarları yumrukluyorum yardım edin :(

O benim iş arkadaşım sen kimsin ?
Ayrılcam senden !
Öperim sana mi hesap vereceğim tarzındaki konuşmalar hiç hoş değil .
Kaybetme korkusu olan bir insan ,bunları sarfetmez zaten .

aynen öyle işte .bunları söylecek insan 1 saat sonrasını düşünmüo demek işte.pişmn olcagı şeyleri söylemz insan 1 bucuk senelik ilişkisi için bukdr vurdumduymaz olamaz seven biri

üzüldüm senin adına bn ya .biraz sürtsen burnunu kendne gelmesini saglasan iyi olcak ama . . .

evet elimden gelen herşeyi yaptım, telefnlarda kendimi yırttım öpmüceksin diye, rezil ettim kendimi. artık susmak kaldı geriye, erkekler kadın susunca korkuyor...

O benim iş arkadaşım sen kimsin ?
Ayrılcam senden !
Öperim sana mi hesap vereceğim tarzındaki konuşmalar hiç hoş değil .
Kaybetme korkusu olan bir insan ,bunları sarfetmez zaten .

adam kızın kendine aşık ve sadık olduğundan çok emin. o yüzden bu kadar rahat davranıyo. arkadaş en başında kapıyı açık tuttuğunu gösterseydi bu lafları dile getiremezdi. çok sevdi diye kızın suçu yok. tipik erkek vakası işte çok sevince çok ilgilenince kendilerini bişi sanıyolar.. sormak lazım hayatta kaç kişi seni bu kadar çok sevdi diye?

evet elimden gelen herşeyi yaptım, telefnlarda kendimi yırttım öpmüceksin diye, rezil ettim kendimi. artık susmak kaldı geriye, erkekler kadın susunca korkuyor...

canım bak bnde bi or... kadın için 7 8 ay ugraştm eski sevglme onunla knşmcaksn die die 7 8 ay geçti yani.bildigini okudu ya.. vazgeçmedi bnden geçti ondan geçemedi ve bnde onu hakettigi degeriyle bırktım bni hak etmedi. ama öyle hemnde ayrılmadım baktım dinlemio son bi laf ettm bidahada hiç yorum yapmadım onu takip etmyi kestm kendime döndüm ilgm alakam hayatımn merkezi oyken herşeyi sıfırladım ben hayata döndüm.hiiç naptın nettin deemedim sustummm.işte ozmn degere kıymete bindim.aklı başına zar zor geldi ama artık bnm ona karşı sevgm kalmamıştı biti gitti yok yere işte. snde bnm gibi yapma da cok yıpratama kendini onun için aç gözünü.bnm 6 yılım gitti

aynen öyle ya, gülüyor bi de ben burda ne haldeyken.

ay çok kötü olmuş cnm inşallah bizimki de öyle olmaz. ama senin adına sevindim, hakeden birini bulmuşsun.

aynen öyle işte .bunları söylecek insan 1 saat sonrasını düşünmüo demek işte.pişmn olcagı şeyleri söylemz insan 1 bucuk senelik ilişkisi için bukdr vurdumduymaz olamaz seven biri

Ben de öyle düşünüyorum

2-3 gündür kız kendini odasına kapatmış,hayata küsmüş adamın umrunda değil Umursamaz tavırlar, yakında ayrılcam zaten demeler.
Ben olsam kolay kolay affetmezdim .

ay çok kötü olmuş cnm inşallah bizimki de öyle olmaz. ama senin adına sevindim, hakeden birini bulmuşsun.

ayynen öyle işte.iyiki kendimi daha fazla rezil etmedm.hoş sokaklarda aglama krizlerine girdim nasıl yaparsın diye diye inlettim ortalıgııı...ama kndime ettim işte.ben cok iyiyim artık herkes kendi yoluna gtti.ama tek farkla bn hiç pişmn degilim o şmdi sürünüo.bnide hiç ilgilndirmiyo.4 5 aydır günümü gün ediyorum hayata tekrar döndüm ..

kusura bakma bana da kızma ama sizin ilişkinizin sonu yok bence.çoğu konunda sevgilinle kavga ettiğini anlatmışsın.sevgili mutlu olmak için vardır sürekli kavga etmek için değil.kavgalar da olur elbette ama sizinki saygı sınırını çoktan aşmış.bence siz kavgaya alışmışınız kavga etmeyince rahat edemiyorsunuz.ilerinizin oldugunu düşünmüyorum olsa bile birbirinize yazık edecek her Allahın günü birbirinizi yiyip bitireceksiniz.cok seviyesiz bir ilişki olmuş artık.bence saygı bitmiş sevgi olsa ne yazar
diğer konuna da aynısını yazdım.
hakkınızda hayırlısı olsun inş

bıraktıgında da öyle sefilleşiyolar ki beklenmedik bişey oldugu için.. ama olmayan akılları sonradan gelio başlarına.iş işten geçmiş oluyo tabi

Aman öyle de yapsa böyle de birşey değişmeyecekti . Erkekler başka kızlardan ilgi ,alaka gördü mü en sevdiklerini unutuyorlar o an akıllarına bile gelmiyor kız arkadaşları
Rahatlığın nedeni de bence, ne kadar üzersem üzeyim asla beni bırakmaz, ayrılmayız diye düşünüyor olması .

Son düzenleme:

kusura bakma ama çok çocukça davranışlar

kendi ağzınla söylüyorsun kendimi yırttım ağladım zırladım yalvardım bu şekilde ilişki mi ayakta tutulur

tek taraflı ilişki nereye kadar gider

izmirki kızlar demişsin her yerde vardır o tipler tek bi yere bağlamak yanlış

kızların dekoltelerine laf söyleceğine erkek arkadaşına laf söyle

sana neler demiş sen hala kızlar mini eteğinden göğsünden bahsediyorsun

bana da ters dekolteli şekilde iş yerine gitmek ama ne yapalım yani erkek arkadaşına iş düşüyor

o da görmemiş gibi bakmasın seni kırmasın mesafeyi o koyacak

hele ki sırf kızlar var diye işe gidemezsin demek bu kadar müdahale etmeniz yanlış

demek ki hiç güveniniz yokmuş erkek arkadaşınıza ve o da bunu desteklemiş olmuş sizden ayrılcam demesiyle size karşı tavırlarıyla

çok güzel yazmışsın.

demekki neymiş? erkekleri hakettiği kadar sevmeliymişiz. boş yere başımızda taşıyıp çok yere üzüldük böyle... kimse bizden önemli değil.. bunu öğrenmeleeri lazım

ah bi fırsatı geçse elime de ben de ona böyle günler yaşatsam.kıskandıracak kimse de yok

çık gez dolaşşşşş.kndine vakit ayır onu önmseme işte bu kdr basiiiit.. 3.bi kişiye gerek yok ki

ondan ayrılmadan onu pişman edebilir miyim peki.
bizim tek sorun kıskançlık falan. aile olsun meslek olsun kişilik olsun bi sıkıntımız yok, ayrılmak istemiyorum başkaları yüzünden hatasını anlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…