Çok cimrilermişBizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi
Buna katılıyorum. Gelin oğullarının her ihtiyacını karsilasin karın tokluguna ama zengin de olsa fakir de olsa oğlu yani gelin hanımın hayatını paylaştığı adamın izni olsa seve seve eşine para harcasa bile nedense laf olur eşin ailesinde. .amaaa söz konusu görümce ise aa yok o en iyilerine layık. .
yeni mi evlisiniz?bizimkilerde aynıydı ama eşim birşekilde susturdu nasılını bilmiyorum.örneğin markete gideriz eşimle alışverişe pat kv arar ne yapıyorsun,eşimde gayriihtiyari markete alışverişe der,aynı akşam kv arar beni ,naptınız alışverişe gidiyordunuz aradığımda, bende evet eksikleri aldım derim,soru şu;hangi markete gittiniz?sanane be kadın!yok şu market daha uygun ordan alın biz hep ordan alırdık falan filan.....bizim gittiğimiz market pahalıymış,tabi ki zamanla gele gide anladı tasarruflu olduğumu ama olmasamda kime ne?kendilerinde çok fazla hak görüyorlar ama bu kadarıda fazla yani....boşverin nasılsanız öylesiniz,sanki açlıktan ölsek kendileri karşılayacakta.....
Yazdıklarının hepsini okudumYok canim 7 yillik evliyim. Bide bu var ne aldin nerden aldin. Her hafta pazara gittin mi oazara git daha hesapli taze..of
Aslında belkide benim yaptığım birşeydendir bak şimdi aklıma geldi.....Yok canim 7 yillik evliyim. Bide bu var ne aldin nerden aldin. Her hafta pazara gittin mi oazara git daha hesapli taze..of
anladım canım bu model kaynanadan bende de var 3 kuruşluk şeyi sipariş edemiyodum netten ama ben benimkini yola getirdim sayılır sende eşin destek olmuyosa sana onun için hiçbir ekstrra masrafa girme nasıl olsa gözüne batar tavrın sorarsa masraf oluyo de hatta onun harcamalarına laf sok annesine babasına sen şikayet et oğlunuz gereksiz yere şuna buna para harcıyo diyeYok hayatim bunu bahane edip laf sokma derdindeler kari koca.. benim kocada onlarin birligini gorup ders alacagina onlarla bir olup bana takiliyo sozde..
Kadın bi de gurur yapıyo kocasına geri para üstü veriyoUtanmasalar sinegin kanadindan yag cikaracaklar
Kovala evinden gitsin gerizekalilarisana ne de bir kere o yeter onlara
orda lafı sokacaktın işteAynen kendi kizi ev aldi a dan zye her seyi degistirdi. Azi kulaklarinda onuda yapmis bunuda yapmis ki durumu bizm durumun yarisi diyeyim. Biz ev duzuyoryz iste onuda yapmasan bunuda yapmasan sanki.. keyfimden ihtiyac hepsi
hahahaaaa benimki diyorki işte falanca ilçeden falanca şehire gitmişler,yolda hiçbişey yemeden dönmüşler sırf masraf olmasın diye...bende dedimki anne duyanda çok fakirsiniz sanır kendiniz aç bırakacak kadar yokmu paranız?orda lafı sokacaktın işte
Insani sinir ediyorlar, elde yoksa avucta yoksa aynen otursun anasiyla el ele diz dizeKadın bi de gurur yapıyo kocasına geri para üstü veriyo
Sanki sevabına veriyolar gibi
Çoluk çocuk ev geçimi ona ait
Yemiyosa evlenmesin, annesine versin paraların turşusunu kursalarmış
bunların hakkından anca böyle gelirsin evet anlık çözümler ama napıcan bacım imkanlar kısıtlıhahahaaaa benimki diyorki işte falanca ilçeden falanca şehire gitmişler,yolda hiçbişey yemeden dönmüşler sırf masraf olmasın diye...bende dedimki anne duyanda çok fakirsiniz sanır kendiniz aç bırakacak kadar yokmu paranız?
Durumları da iyiymiş varken yemeyip ne yapar insan çok merak ediyorumInsani sinir ediyorlar, elde yoksa avucta yoksa aynen otursun anasiyla el ele diz dize
Cikamadilar analarinin totislerinden
birde bunu oğlu bizi yemeğe çıkardı lokantada söylüyor...o zaman desene oğlum yemeyeceğim?böyle böyle insanı laf cambazı,saygısız ediyorlar.....bunların hakkından anca böyle gelirsin evet anlık çözümler ama napıcan bacım imkanlar kısıtlı
boşboğazın teki belli kisuç eşinde konu sahibi. %100 hemde. kv kp nerden biliyo senin kahvaltı hazırlamadığını, kıyafet aldığını. kocan olacak şahıs annesinden bebek gibi kopamadıysa evlenmeseymiş. eşine ailesine her şeyi yetiştirmemesini öğretmen lazım. yoksa evliliğin yıkılır. olay kahvaltı da değil kıyafet değil. sana duyurulmayan daha neler anlatmıştır düşün istersen
orda da masraf olmasın diye yememişsinizdir deseydinbirde bunu oğlu bizi yemeğe çıkardı lokantada söylüyor...o zaman desene oğlum yemeyeceğim?böyle böyle insanı laf cambazı,saygısız ediyorlar.....
Kefene birer cep tamamdirDurumları da iyiymiş varken yemeyip ne yapar insan çok merak ediyorum
aynen. ya ben öyle kişiler tanıyorum ki kuru fasülyenin yanına pilav yapmamış diye haber verenler var. ev içindeki cinselliği anasına anlatanlar da. evilikleri bitti hep. adamın artık hayatını annesine anlatmayacağını öğrenmesi lazımboşboğazın teki belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?