sinirimden uyuyamiyorum!!!

Bizimde durumumuz iyi cok sukur. Ama konu edilen seyler sanki markali seyler almisim ivir zivirda onu konusuyoruz. Cerez merez. Esim sever haftani uc gunude onlar gelir onlerine koyarim. Ben rejimdeyim cok yiyemiyorum. 10 tl 20tl bisi
Çok cimrilermiş
Yedikleri israf olmasın diye wc ye de gitmesinler o zaman

Aynen kendi kizi ev aldi a dan zye her seyi degistirdi. Azi kulaklarinda onuda yapmis bunuda yapmis ki durumu bizm durumun yarisi diyeyim. Biz ev duzuyoryz iste onuda yapmasan bunuda yapmasan sanki.. keyfimden ihtiyac hepsi

Bizde durum tam tersi. Kayınvalidem sürekli para harcar ama öyle böyle değil yani ne görse alır doldurur eve kullansın kullanmasın hastalık gibi. Kayınpederim bazen iyiki gelinim sana benzememiş çok şükür diyor.

Yok canim 7 yillik evliyim. Bide bu var ne aldin nerden aldin. Her hafta pazara gittin mi oazara git daha hesapli taze..of

Yok canim 7 yillik evliyim. Bide bu var ne aldin nerden aldin. Her hafta pazara gittin mi oazara git daha hesapli taze..of
Yazdıklarının hepsini okudum
Çalışıyormuşsun, çocuklardan sonra evdesin
Kendi parana alışıktın diye eşinin verdiği paraya bile kıyamayıp kalanı geri veriyorsun
Ama hata ediyorsun
Zaten cimrinin önde gideni bunlar, seni sindirmelerine izin verme
Evde 2 çocuk var, tabi masraf olacak. Durumunuz da iyiymiş üstelik
Harcadık çoluğa çocuğa yemeğe, bi daha mı gelecez dünyaya de.
Kalanı verme kenara at, birşey lazım olsa ordan alırsın
Kayınvalideye ne oluyomuş, kahvaltıya laf ederse sende ona laf et hiç iyi yetiştirememişsiniz dolaptan hazır malzemeyi çıkartıp kahvaltı etmeyi beceremiyo demek ki de
Biraz cazgır ol

Aslında belkide benim yaptığım birşeydendir bak şimdi aklıma geldi.....
Şimdi benim babamla annem kaçarak evlenmiş ve bir çaydanlık, 5 bardak,birde yorganla babamın işi dolayısıyla diyarbakıra taşınmışlar,gel zaman git zaman babam çok çalışkandı, dişini tırnağına takıp 2 ev sahibi oldu birde çalıştığı iş hariç bir ayyakabı dükkanı açmıştı bunlar 20 senede bu duruma gelmişler tabi çocukluğumuz borç harç hep eksiklikler ama neyse konuya döneyim....
Kv dede yemiş yatmış hiçbir birikimleri yok sadece altlarında emeklilik tazminatına bir araba
Annem çok bonkör bir kadındır öyle kimsenin boğazından geçenin hesabını yapmaz ama kv dede bir o kadar tasarruflu görünmeye çalışan başkasının herşeyi var bizim bişeyimiz yok mantığındadır......
yani bu yazdıklarınla alakadar annem uyarsa beni anlarım ama kv de uyarınca cinlerim tepeme çıkıyor çünkü önce sen ne yapmışsın derler adama!
neyse birgün laf oldu bende dedimki annemde babamda tasarrufluydu zaten hali hazırda bulundukları durumdanda belli bu insanlar kaçarak sıfırdan başlamış işte sonuç......kvdeyede anlı şanlı düğün ve altınlar falan takılmış ya hani herşey hazırda...
biraz kıyas oldu ama o gün bu gündür sesi bana çıkmaz....belkide bu işe yaramıştır.....

Utanmasalar sinegin kanadindan yag cikaracaklar
Kovala evinden gitsin gerizekalilari sana ne de bir kere o yeter onlara

Yok hayatim bunu bahane edip laf sokma derdindeler kari koca.. benim kocada onlarin birligini gorup ders alacagina onlarla bir olup bana takiliyo sozde..
anladım canım bu model kaynanadan bende de var 3 kuruşluk şeyi sipariş edemiyodum netten ama ben benimkini yola getirdim sayılır sende eşin destek olmuyosa sana onun için hiçbir ekstrra masrafa girme nasıl olsa gözüne batar tavrın sorarsa masraf oluyo de hatta onun harcamalarına laf sok annesine babasına sen şikayet et oğlunuz gereksiz yere şuna buna para harcıyo diye

Utanmasalar sinegin kanadindan yag cikaracaklar
Kovala evinden gitsin gerizekalilari sana ne de bir kere o yeter onlara
Kadın bi de gurur yapıyo kocasına geri para üstü veriyo
Sanki sevabına veriyolar gibi
Çoluk çocuk ev geçimi ona ait
Yemiyosa evlenmesin, annesine versin paraların turşusunu kursalarmış

Aynen kendi kizi ev aldi a dan zye her seyi degistirdi. Azi kulaklarinda onuda yapmis bunuda yapmis ki durumu bizm durumun yarisi diyeyim. Biz ev duzuyoryz iste onuda yapmasan bunuda yapmasan sanki.. keyfimden ihtiyac hepsi
orda lafı sokacaktın işte

orda lafı sokacaktın işte
hahahaaaa benimki diyorki işte falanca ilçeden falanca şehire gitmişler,yolda hiçbişey yemeden dönmüşler sırf masraf olmasın diye...bende dedimki anne duyanda çok fakirsiniz sanır kendiniz aç bırakacak kadar yokmu paranız?

Kadın bi de gurur yapıyo kocasına geri para üstü veriyo
Sanki sevabına veriyolar gibi
Çoluk çocuk ev geçimi ona ait
Yemiyosa evlenmesin, annesine versin paraların turşusunu kursalarmış
Insani sinir ediyorlar, elde yoksa avucta yoksa aynen otursun anasiyla el ele diz dize
Cikamadilar analarinin totislerinden

bunların hakkından anca böyle gelirsin evet anlık çözümler ama napıcan bacım imkanlar kısıtlı

suç eşinde konu sahibi. %100 hemde. kv kp nerden biliyo senin kahvaltı hazırlamadığını, kıyafet aldığını. kocan olacak şahıs annesinden bebek gibi kopamadıysa evlenmeseymiş. eşine ailesine her şeyi yetiştirmemesini öğretmen lazım. yoksa evliliğin yıkılır. olay kahvaltı da değil kıyafet değil. sana duyurulmayan daha neler anlatmıştır düşün istersen

bunların hakkından anca böyle gelirsin evet anlık çözümler ama napıcan bacım imkanlar kısıtlı
birde bunu oğlu bizi yemeğe çıkardı lokantada söylüyor...o zaman desene oğlum yemeyeceğim?böyle böyle insanı laf cambazı,saygısız ediyorlar.....

boşboğazın teki belli ki

boşboğazın teki belli ki
aynen. ya ben öyle kişiler tanıyorum ki kuru fasülyenin yanına pilav yapmamış diye haber verenler var. ev içindeki cinselliği anasına anlatanlar da. evilikleri bitti hep. adamın artık hayatını annesine anlatmayacağını öğrenmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…