Sinirlenmekte haksız mıyım?

Maalesef umrunda olacak. Maalesef kocan sızlanacak.

İşte böyle olaylar yüzünden kan bağlarına inanmıyorum.Allah'ım sen bizi akrabalarımızdan koru.
amiiin. ya ben anneme 8 bin attım işini halledince aldım parayı yani gercekten ihtiyac durumunda zaten karsılıksız yapılır ama banane ya keyfi şeyleri için ben fedakarlık yapayım.

Hamilesiniz bunların paraya ihtiyaclari olacak kolay degil bu zamanda diye düşünmek yerine var olan arabayı yenileme derdinde bencil aile. Çocuklarınızın hakkını yedirmeyin eşinizle güzel bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş.

Benzeri bi sebepten geçen biz de eşimle papaz olduk kardeşine ev alacaklar kredi çekmesi gerekiyor ailesinin . Bzim de öyle çok birikmişimiz falan yok. Eşim arabayı satayım vereyim demiş ailesine bana sormadan . Ha çözümü ben buldum ama karşı tepkimi de koydum çünkü baştan karışmazsan ileride de bu konularda hep yoksayar. Kulağına küpe ettim evden toplu iğne bile çıksa birbirimize soracağız diye

ya ilk hamileliğimde esim arayıp “abi paramı öde esim hamile” dediğimde gidip sağda solda “banane, onlar da özel hastaneye gitmeyiversinşer” diyen insan şimdi düsünür mü bunu? hamile olduğumu zaten bilmiyorlar ama bilseler de çok takmazlar

ya ilk oğluma 3 bin liralık künye taktılar ya karşılaştırma için söylemiyorum ama babam 14 bine künye yaptırdı oğluma. ki kendilerinin durumu asla kötü değil. ama cimriler. kv hamileyken bana alınan yarım kilo çileğin lafını yapan biri öyle düsünün

Ayda 200 bin ödeme yapıyor size,borcu ne kadardı ki?

Bunlara rağmen eşinizin hala kıyımsız olması akıl alır gibi değil. Bu erkekler neden bu kadar saf

bak yemin ediyorum benimkine de paramız çıkışmadı senin arabayı satsana deseler koşa koşa satar tanıyorum ben cünkü malımı. simdi ağır konusuyorum ki sonradan ağlamayalım.

ilk altınlarımı alıp tl olarak ödediklerinde de böyle ayakları kıçına vura vura gitmisti. sonradan bana “keske vermeseydin altınlarını” diyip durdu. bir daha aynı yanlışa izin vermek istemiyorum

Sizin eş ailesiyle maddi meselelerde ciddi sorunlarınız olmuştu diye hatırlıyorum.
Eşinizin onlara rağmen hâla ailesine hayır diyemiyor oluşu gayet sinir bozucu.
Yalnız aylık ödenecek para da ciddi bir para. Ne kadar kaldı bilmiyorum ama düzenli ödenmesinde sıkıntı olabilir her türlü.
Eşiniz ailesine hayır diyemiyorsa, sonrasında dönüp dize maddi konularda en ufak dert yanmasın bundan sonra. O yüce gönlüyle halletsin meseleleri.

Bu konularda net duruş sergilemek zorundasın çözüm varsa çözümü de göster ama tepkini de göster diyorum ilk tavırların sonrayı şekillendirir.

Sadece kendi ailelerine karşı olan bir zeka özürlülügü bence
benim aileme de aynı bizimki. abim kefil olduğu biri yüzünden hesaplarına bloke konuldu. bir miktar para verip blokeyi kaldırabiliyordu. esim hemen “ben veriyim abiiiğğ” diye koşmuştu. o zaman da kızdım. bi dur anasını satayım, herkesi biz kurtaracaz

Yaaa temiz kalpli biri anlaşılan Allah gönlüne göre versin yoksa cok zor işi eşime de hep bunu derim hahah

Yaaa temiz kalpli biri anlaşılan Allah gönlüne göre versin yoksa cok zor işi eşime de hep bunu derim hahah
bir de böyle ben laf edince paragöz gibi görüyor beni. para yüzünden kızıyorsun bana diyor. halbuki alakası yok. yani kandırılacaklar listesine yazmak için akla gelen ilk isim olmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…