Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana arada bebekle ilgili şey diyor sen disiplinli ol ben çok şımartırım bebeğinizi kıyamam ben filan. İkinizi de çok seviyorum diyor ama o sevgiyi hissetmek istiyorum ilgisiyle, kurduğu deneyle, bebeğimize karşı heyecanıyla...

Ben yeğenini sevmesin demedim ki olay o değil. Yeğeninin ultrason görüntüsünü saklayıp benim attıklarımı silmesi. Neden benimkileri siliyor, benimle bebek alışverişine bile gelmiyor ama yeğenlerini görmeye gidecekken uykusundan feragat ediyor bana gelince yorgunum diyor. Dizlerindrn zor yürüyen annem ve babam bana eşlik ediyor. Hatta bebek odasına da annemlerle gidip bskmamı istiyor.

Ya biraz mantıklı olur musunuz?İnsan yeğenini kendi evladından çok sever mi?Ayrıca o eltinizin çoçuğu diye değil kendi kardeşinin çocuğu diye yeğenini seviyorSen eltiye takmışsın bence kafayı çünkü genelde eltimin çocuğu değil kaynımın derler.Ya da kız tarafıysanız eniştemin çocuğu değil teyzemin dersin.Bu nasıl değişik bir kıskançlık anlayamadım.Ayrıca ben de 2 aylık anneyim ve bi anne olarak bile doğmadan önce çok bir şey anlayamıyorsun.Ki erkekler hayli hayli öyle.Şimdiden yeğenle kıyaslamışsın,trip atmışsın.Adam yandı yeğenini de rahat sevemeyecek.

Mesleğim var çok şükür.

Vavvv başkasına yazdıklarına bak.Cevabın bu mu sadece

Yeğenleri ile neden kıyasladım acaba anlamadınız, benim gönderdiklerini silip bahane uydurması yüzünden. Benim eşime attığım ultrason görüntüsünü eşimin silip eltimin kileri tutmasına kızdım yeğenlerini sevsin tabi.

Eltime yemek yapmadım diye hamile karısıyla kavga ederse takarım eltiye.

Bi kere bi erkeğin, kardeşinin karısıyla fotoğraf alışverişidir, yazışmalarıdır doğru değil bu kadar samimiyet...Yani kardeşi gönderseydi çok istiyorsa ...Zaten erkeklerin ultrason fotosuna meraklı olduğunu da hiç sanmam...Garip işler...

yok yok hep pohpohla demiyorum.tepene cikarma. dengeyi bul. sadece cocukla ilgili olumsuz konusma diyorum. erkekler zamanla baglaniyor cocuklarina, bu surecte yapici ol. cocuk ve babaligi ile ilgili olumsuz laf etme. gerisini icinden geldigi gibi yap.

yani seninle bebek alisverisine gelmemesi öküzlük. ama bunu söylerken cocuga deger vermemek gibi bir soylemde bulunma, seninle beraber olmamasindan yakin gibi.

WhatsApp grubunda eltim tarafından atılmıştı foto ama belki çocuğun babasında bile yok o ultrason görüntüsü, eşim saklamış işte. Ben de eşime hastanedeyken o giremiyor diye çektiğim ve attığım görüntüleri eşim silmiş işte. Halbuki tüm konuşmalarınsiler telefonundan konuşmaları silerken konuşmalarla silinmiş ama onların gönderdiği görüntü neden silinmedi peki.

Ben de direk öyle demiyorum tabi. Keşke sende yanımda olsan, seninle de baksaydık veya bakalım filan. Yapıcı konuşuyorum.

Ben sok su anda
Allahim akil ziyanligi insanlari sen uzak tut yarabbi aaamiiiin

Ya öyle desene ben de elti özellikle eşine gondermiş sandım
Whats app grup mesajlarını silemiyorsun ki fotolar da otomatik kaydedilmiştir.
Kendikendini dolduracağına eşine sorsaydın ya
Ama yine de eşinin uyucam sen yap alışverişini ananla babanla demesi öküzlük o ayrı

Nasil deseeeem,eşiniz

WhatsApp grup mesajları siliniyor eşim hep siler. Telefonunu kontrol ettiğim için biliyorum. Hiç mesaj tutmaz uzun süre. Her hafta veya bir kaç günde bir temizler, siler. Dedim zaten o ultrason için bişey demedi benimkileri de benimle mesajlarını sildiği için silindiğini söyledi.

Ama hamilelik sürecinde kızına dair en ufak bir sevgi belirtisi göstermedi ablam da doğumdan sonra da böyle olur diye korktu
Vee adamdaki eser miktardaki sevgiyi kizina rezerve esip rahat nefes aldi demekki
Nerelerde nasil buyuyor bu insanlar,ben kimi es secmisim diyecegine adamdan tese yontemiyle sevgi toplayacakta cocuguna sevgi dolu bir ortam hazirlayacak,heheeey

Önceki konularımı bilmiyorsunuz ki neye dayanarak eşim ailesine el olsun diye istediğimi düşünüyorsınuz. Eşiniz hamile halinizle eltinizw kayınvalidenizin evinde yemek yapmadınız diye sizinle kavga ederse, tatilinizi eltiye hizmet etmediniz diye burnunuzdan getirirse, her planınızı ona göre şekillendirme çalışırsa, hamile halinizle ilk önce eltinizin kahvaltı edip sizin onun çocuğuyla ilgilenmenizi ve daha sonra kahvaltı etmeniz beklenirse eşiniz tarafından ne düşünürsünüz bilemedim artık.

Aslinda uyarilariniz cok guzel gidiyordu,ta ki tum ilgi bende diyene kadar.
Amacinizin cocugun olumsuz etkilenmemesi oldugunu sanmistim.
Cocugumun amcasi benim izin vermediklerime izin verecek,alma dediklerimi alacak,dusunuyorum da dusunemiyorum bile

Aaa siz o uyemisiniz,eltiye hizmet ettirilen=/
Esiniz ayari tutturamiyor,yarin da cocuklari icin dunyayi yakar emin olun,Allah size kolaylik versin,regulator gorevi ustleneceksiniz,cok yorucu=//

Ya ben çocuklara laf etmiyorum sevsin tabi. Ama konuyu anlamadınız ki. Konu WhatsApp tan eltimşn attığı ultrason görüntüsünü silmeyi benim attığım görüntülerin hepsini silmesi. Eltimin attığı fotolara özel albüm açıp farkında ve bilinçli olarak oraya o ultrasonu koyup benim attıklarımı silmesi sorun. Neden yani bu neden, daha önce eltime hamile halimle hizmet etmedim diye kavga çıkaran adamın bu tavrını sorgularım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…