Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
WhatsApp grubundan atmıştı. Ama ben sildim telefonumda tutmadım o fotoğrafı. Gruba atan da eltimdi zaten kardeşi değil, kardeşi kendi çocuğunun ultrason görüntüsünü bile tanımadı zaten görünce. Eşim de saklamış onu silmemiş. Tuhaf olan da eşimin saklaması. Ne alaka dedim kendi kendime. Öyle işte. Ben zaten başından beri kendi bildiğimi yaptığım için eşim o kadar tepki veriyor, ona uysam her dediğini istediği gibi yapsam birşey demez. Ama ben ona karşı çıkıyorum bir kulağımdan girip ötekinden çıkıyor diye sinirleniyor, kuduruyor. Öyle işte.

Esin bı degisik vallahi. Ne eltiymis ne çocuğumus arkadaş

Onlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
Benim babam da yegenlerini bizden çok sever
Biz küçükken " kızım " diyecegine karıştırıp " dayım " derdi bize :/
Var böyle tipler yani
38 yaşındayım hâlâ onların dertleriyle dertlenir babam

Benim babam da yegenlerini bizden çok sever
Biz küçükken " kızım " diyecegine karıştırıp " dayım " derdi bize :/
Var böyle tipler yani
38 yaşındayım hâlâ onların dertleriyle dertlenir babam
Ayy Allah korusun, çok üzücü bir şey. Kendi babam kuzenlerimizi bizden çok sevse ben de çok üzülürdüm gözümde canlandırdım da şuanda. Allah'a şükür babam evlatlarına yepenlerinden daha çok sevgi gösteriyordu. Normali de bu zaten.

Gerçekten saçmalamışsınız doğmamış çocuğun niye fotoğrafı yok diye trip atılırmı ya allah aşkına. Ne güzel adam yeğenlerini seviyor buna sevineceğiniz yerde ergen gibi trip atıp nefret ediyorsunuz. Sonra niye kocam benden ayrılmak istiyor oluyor şaka gibisiniz.

Ayrıca verdiğiniz cevapları okudum konu yeğen falan değil bildiğin elti kıskançlığı bu kadar kafana takıp kendini yıpratma

Ve tüm bunlardan sonra senin tek derdin ultrason görüntüsü mü oldu? Ben o Adami WhatsApp a yükler eltime yollardim....

Yav yeğenlerininde fotosunun olması değili sıkıntı, eltimin ultrason görüntüsünün eşimin telefonunda durmasının ne manası var? Hayır benim görünümü silmiş onunkiler tutuyor onun mu çocuğu, ultrason diyorum ultrason. Doğmuş gitmiş çocuğun ultrasonunun işi ne benim Kocamın telefonunda???diğer fotolara lafım yok zaten.

Yeğenlerini seviyor çok güzel ama siz benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz ki, bu en basit sorun, adamda denge denen birşey yok, işine geldiğinde ince fikirli işine gelmediğinde odunun teki.

Doğmamış çocuğun diyorsunuz ama yarın bir gün doğacak bu çocuk. Buraya yazmadığım diğer bir sorunu da yazayım Yeğenlerini bu kadar çok seven adam, onları görmek için yeri geldiğinde erken kalkan onların yanına giden adam doğmamış bebeği için bebek alışverişine bile gelmiyor, işini uykusunu bahane ediyor ama onlara giderken erken kalktığında uykusunu bahane etmiyor. Tek bir izinli günü olduğunu vs bahane etmiyor. Bebek alışverişini dizlerinden rahatsız olan zor yürüyen annemle yaptım eşim horul horul akşama kadar uyurken, kendisi bizi almaya bile gelmedi, aradığımda saatlerce uyuduğu halde uykusu olduğunu uyuyacağını söyledi ve üzüntüden anneme birşey diyemedim de babam almaya geldi bizi. Bebek odası için de alışverişe annem ve babamla birlikte gitmemi istiyor eşim, sonra beğendiğimi almaya birlikte gidermişiz. Tüm sorumluluk bende. Onun için doğmamış çocuk, onun doğacak çocuğu değil mi? Ben tek başıma yapmadım ki o çocuğu niye yeğenlerine gelince akan sular duruyor da karnındaki bebeğe gelince öyle değil. Tüm bunlar bir araya gelince o tek bir ultrason görüntüsü sizin gözünüze batıyor işte.

Elti'nin çocuğu derken, ilk eşinden mi? Eşinizin abisinin çocuğu değil mi ?
Eşinizin abisinin çocuğuna, yani yeğenine ısrarla eltinin çocuğu yazdıysanız yorum yapmaya gerek yok benim için.

Elti'nin çocuğu derken, ilk eşinden mi? Eşinizin abisinin çocuğu değil mi ?
Eşinizin abisinin çocuğuna, yani yeğenine ısrarla eltinin çocuğu yazdıysanız yorum yapmaya gerek yok benim için.
Kardeşinin çocuğu ama ultrasonu gönderen eltim ki, kardeşi değil. Kardeşinin telinde bile yoktur o foto ki eltim gönderene kadar yoktu. Eşime eltimşn çocuğu demedim tabiki yeğenleri demek istiyorum. Benim ultrasonumun kaynımda işi ne mesela. Kaynım eşim gibi telefonunda saklasa tuhaf kaçar ne alaka derim. Siz eltimin çocuğu yazmama takıldıysanız cevap vermeyin o zaman.

Ultrason görüntüsü bir bana mı çok özel geliyor.
Yani bebek orda başka bir alemde. Manevi açıdan bunu herkese göstermeyi doğru bulmuyorum. Amca da ne işi var hiç anlamadım.
Bazılarına göre hiçbir şey ifade etmiyor galiba yorumların bazılarında bunu gördüm. Benim için de çok özel ve anlamlı. Sonuçta ikimizin bir parçasının görüntüsü.

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir.
bence sevmemek de paylastica cogalan bir sey. kocama x arkadasimi sevmedigimi soylesem zamanla o da sevmez. anneme kocami sevmiyorum desem bir sure sonra o da sevmez olur.
konu sahibi bence hatalisin. kocandan beklentin cok fazla. adam sana hamile kalmandan once gostermis yuzunu. ozur dilerim ama senin bunu artık kabullenmen lazim. elindeki mal bu. olacagi bu. daha fazlasi olamayacağını onceki konularinda anlatmissin.

sahsi fikrim çocukla kocan arasina simdiden boyle laflarla nifak tohumlari ekme. adam onyargili olur, baglanamaz cocuguna ve sonra daha cok üzülürsun yavrun icin. herhalde ablan yasindayimdir, sana tavsiyem hep olumlu konus, hep yapici ol!

Ben seni cok iyi anladım...
Bebepe bişeyler almaya gidilecekken bile siz gidin, gel al dediğinde bile uyucam diyen bir adam...Keşke cocuk için acele etmeseydiniz çünkü bu adamın tavırları yeni değildir..
Adam oncelikle sana değer vermiyor

Hep pohpohla diyorsun yani...burda yazdıklarımı böyle rahat yüzüne söylemiyorum buraya içimi döküyorum. Ona yeğenlerini sevme vs yeğenleriyle ilgili birşey demiyorum. Neden benim attıklarımı sildin vs diyorum. O benden daha fazla beklenti içinde ailesine karşı. Eşime şunu sevmiyorum vs de demiyorum. Sadece dengeyi kursun istiyorum ama başkalarına karşı ince düşünen adam bize gelince tam tersi...

Bende bana verdiği değeri sorguluyorum hep kendi içimde zaten...

Bende bana verdiği değeri sorguluyorum hep kendi içimde zaten...

Değer vermiyor, kaybetmekten de korkmuyor...
Neler yaşadınız bilmiyorum ama bezmiş bi adam gibi duruyor, cok tartısmış olabilirsiniz onceden bilmiyorum ama yine de cocuk dogunca da babalık görevlerini yapacak gibi durmuyor .
Bırakın yegenlerini sevsin, karısmayın gözlemleyin, cocuguna babalık yapmazsa ayrılırsınız yani...mesleğiniz vardır umarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…