Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi bebeğimin ultrason resimlerini vs albüm yapmadım böyle bir şey beklemem ama...

Valla yeğeninin ultrason görüntüsünü albüme koyacak kadar dikkatli insan, yavrusununkileri de silmez. Silmemesi beklenilir.

Ben hakverdim size.

Bu arada benimki deli yeğen sevdalilarindandir.
Öyle ki babası yapmadığı halde kendisi sık sık sosyal medyada foto paylaşırdi, insanlar onun çocuğu sanırdı hatta

Valla anlamsız geliyordu bana bu kadari yalan yok. Yine ses etmezdim.

Kızımız olunca abartı bir sevgi gösterisi kalmadı ortada. Her şey normallesti.
Sakin olun kısacası.

Düzelecektir doğumdan sonra. Dert etmeyin hamileyken daha hassas olabilirsin

Ben olsam bende üzülürdüm ve sinirlenirdim cok haklısınız

Onlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
Geçiyor cnm geçiyor ;biz kardeşler canlı şahidleriyiz hattaBabam,kuzenlerimi hep bizden daha çok sevdi.Onlar, hep daha kıymetliydi(hâlâ öyleler).Hep onları över,hep onlar başarılı,hep onlar akıllı ,hep hep onlar hep... Bizim için bir kere sizinle gurur duyuyorum dememiştir.Kendi ayaklarımızın üstünde durduğumuz ,babama hiç yük olmadığımız için konu komşu bile maşallah derken babam bir kere bile afferin dememiştir.Varsa yoksa yiğenleri .Ha gerçekten yiğenleri başarılı mı dersen vallahi değiller Ama zamanla bizde uzaklaştık tabi ondan.

hepsi ayni halt sanirim benimkide ayni oglum kizim diye seslenir kirtasiye ihtiyaclari esime bildirilir kefirlerine bakadar esim alir o senin cocugun degil deyince sadece kendi cocugunami denirmis oglum kizim diye afedersiniz o uc bucurun neredeyse b...larini yer.cocuklardan sogudum resmen yeni evli iken oyle oluyo ddiyolar bende eskimeyi bekliyorum

biz kardesmiyiz acaba

Onlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
Geçiyor cnm geçiyor ;biz kardeşler canlı şahidleriyiz hattaBabam,kuzenlerimi hep bizden daha çok sevdi.Onlar, hep daha kıymetliydi(hâlâ öyleler).Hep onları över,hep onlar başarılı,hep onlar akıllı ,hep hep onlar hep... Bizim için bir kere sizinle gurur duyuyorum dememiştir.Kendi ayaklarımızın üstünde durduğumuz ,babama hiç yük olmadığımız için konu komşu bile maşallah derken babam bir kere bile afferin dememiştir.Varsa yoksa yiğenleri .Ha gerçekten yiğenleri başarılı mı dersen vallahi değiller Ama zamanla bizde uzaklaştık tabi ondan
biz kardesmiyiz acaba
Olabilir gel sarılalım

Şimdi telefonuma baktım da galerim yegen fotoları ile dolu ama kızımın uc bes fotosu var yegenlerımın en az ıkı yuz. Sanırım aynı evde evladınla yasayınca telde tutmuyosun yoksa elbette evlat sevgısı bambaska. Yegenlerı haftada bır gorururm ben

canim kardesim babam yigenine yavruuum yavrumm diye sarilip beni iplemeyince cok kiskanmistim valla imrenerek izlemistim aklima o geldi be demekki hepsi ayni

canim kardesim babam yigenine yavruuum yavrumm diye sarilip beni iplemeyince cok kiskanmistim valla imrenerek izlemistim aklima o geldi be demekki hepsi ayni
Kıskanma cnm; hazır sarmaş dolaş olmuşken, hiç ayrılamazsınız inşallah de.Mübarek olsunlarYaşlaninca da yiğenin gelip sana bakar,beni hiç ugraştirmamış olursun bari de(yiyorsa tabi)

Benim eşimde de aynı durum var ve aynı şekilde yeğenine Özel klasör açmış bebeklikten bu yaşına tüm fotoları var ve bende siz gibi deli olurdm evliliğimde ki ilk kavgamız da yeğeni için olmuştu nasıl seviyor tüm ihtiyaçları gün içinde tlfnla görüntülü konuşmalar neler Neler ve ben ömrümde kimseyi bu kadar kıskandığımı hatırlamam aynı şekilde küçük çocuk da ben amcasını elinden almışm gibi nefretle bakardı bana. Soğuk kanlı olan ben eşim onunla ilgilenince gözlerim dolardı sinirden. ilk 1 yılım öyle geçti hemen hemen sizi çok iyide anlıyorum ama zamanla aşılırsnz şuan o yeğen beni bende o yeğeni çok seviyorum ve zamanında ne saçma davranmışm diyorum sizde alışırsnz. kendi bebeğinizin resimlerini saklamamasına kırılmış olmakta haklısınız onu da konuşur halledersiniz bu kadar stres yapmayın

Kendi evladi doğunca geçmez ama azalır emin olun sımdı daha anlayamıyorsun bende eşiniz gibiydim hala çok seviyorum yeğenimi ama evlat bambaşka bisey mis anladım

Bir erkeğin yeğeninin ultrason görüntüsünü saklaması bana biraz tuhaf geldi
Hele bu yeğen abisinin çocuğuysa daha da tuhaf gelir bana yengenin ultrason fotoğrafı ne alaka derim

Bir erkeğin yeğeninin ultrason görüntüsünü saklaması bana biraz tuhaf geldi
Hele bu yeğen abisinin çocuğuysa daha da tuhaf gelir bana yengenin ultrason fotoğrafı ne alaka derim
Sonuçta cinsel biyer görünmüyor karartı bir bebek .

Merak etmeyin bebeğiniz doğunca galerisinde sadece onun foto ve videoları olacak. Telefonun hafızası doluyor diye yeğenleri fotolarını silecek erkekler ultrason görüntüsü vs pek anlamıyor ve bebek doğana kadar o bağı kuramıyor malesef ama bebek doğup kucaklarına verildiği an tüm dünyaları o bebek oluyor birden. Ben de mesela yeğenlerimi, arkadaşlarımın çocuklarını aşırı çok severdim ama kendi kızım olduktan sonra malesef hepsi ikinci planda kaldı

bekarken yeğenlerimin sonsuz sevgisine ihtiyaç duyuyordum, aynı eşiniz gibi hayatımın merkezine almıştım, hamilelikte ve hatta çocuğumun ilk aylarında da aşırı düşkünlüğüm devam etti ancak evlat cidden her seyi değiştiriyor. Eşinizde anormallik yoksa birkaç ay sonra tamamen çocuğuna odaklanmaya başlayacaktır

Her gün onları görmeden durmuyor. Misafirlikte bile olsa mutlaka uygun bir zaman ayarlayıp onlara görüntülü konuşma gönderip onları görmek istiyor. Eşim işine geldiğinde o kadar ince düşünceli oluyor. Farketmedim albüme kendi kızımızın adını yazdığımı filan dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…