- 3 Eylül 2012
- 21.880
- 57.667
- 798
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Düzelecektir doğumdan sonra. Dert etmeyin hamileyken daha hassas olabilirsinÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Ben olsam bende üzülürdüm ve sinirlenirdim cok haklısınızÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Geçiyor cnm geçiyor ;biz kardeşler canlı şahidleriyiz hattaOnlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
biz kardesmiyiz acabaGeçiyor cnm geçiyor ;biz kardeşler canlı şahidleriyiz hattaBabam,kuzenlerimi hep bizden daha çok sevdi.Onlar, hep daha kıymetliydi(hâlâ öyleler).Hep onları över,hep onlar başarılı,hep onlar akıllı ,hep hep onlar hep... Bizim için bir kere sizinle gurur duyuyorum dememiştir.Kendi ayaklarımızın üstünde durduğumuz ,babama hiç yük olmadığımız için konu komşu bile maşallah derken babam bir kere bile afferin dememiştir.Varsa yoksa yiğenleri .Ha gerçekten yiğenleri başarılı mı dersen vallahi değiller Ama zamanla bizde uzaklaştık tabi ondan.
Geçiyor cnm geçiyor ;biz kardeşler canlı şahidleriyiz hattaOnlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
Olabilirbiz kardesmiyiz acaba
Geçiyor cnm geçiyor ;biz kardeşler canlı şahidleriyiz hattaBabam,kuzenlerimi hep bizden daha çok sevdi.Onlar, hep daha kıymetliydi(hâlâ öyleler).Hep onları över,hep onlar başarılı,hep onlar akıllı ,hep hep onlar hep... Bizim için bir kere sizinle gurur duyuyorum dememiştir.Kendi ayaklarımızın üstünde durduğumuz ,babama hiç yük olmadığımız için konu komşu bile maşallah derken babam bir kere bile afferin dememiştir.Varsa yoksa yiğenleri .Ha gerçekten yiğenleri başarılı mı dersen vallahi değiller Ama zamanla bizde uzaklaştık tabi ondan
Olabilirgel sarılalım
Kıskanma cnm; hazır sarmaş dolaş olmuşken, hiç ayrılamazsınız inşallah de.Mübarek olsunlarcanim kardesim babam yigenine yavruuum yavrumm diye sarilip beni iplemeyince cok kiskanmistim valla imrenerek izlemistim aklima o geldi be demekki hepsi ayni
Kendi evladi doğunca geçmez ama azalır emin olun sımdı daha anlayamıyorsun bende eşiniz gibiydim hala çok seviyorum yeğenimi ama evlat bambaşka bisey mis anladımÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Sonuçta cinsel biyer görünmüyor karartı bir bebek .Bir erkeğin yeğeninin ultrason görüntüsünü saklaması bana biraz tuhaf geldi
Hele bu yeğen abisinin çocuğuysa daha da tuhaf gelir bana yengenin ultrason fotoğrafı ne alaka derim
Sonuçta cinsel biyer görünmüyor karartı bir bebek .
Merak etmeyin bebeğiniz doğunca galerisinde sadece onun foto ve videoları olacak. Telefonun hafızası doluyor diye yeğenleri fotolarını silecekÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Her gün onları görmeden durmuyor. Misafirlikte bile olsa mutlaka uygun bir zaman ayarlayıp onlara görüntülü konuşma gönderip onları görmek istiyor. Eşim işine geldiğinde o kadar ince düşünceli oluyor. Farketmedim albüme kendi kızımızın adını yazdığımı filan dedi.Onlarin ultrason görüntüsüne her gece yatmadan bakmadigi için koyduğunu bile unutmuştur belki. Erkekler cok ince dusunemiyor, kendinizi yipratmayin. Yegen sevgisi kendi çocuğunun önüne geçmez geçemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?