- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.800
- 548
- 25
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Sonunda anlatmak istediğimi anlayan birisi çok teşekkür ederim anlayışınız için ablam 5 günlük anne ve sırf ben yanlış anlattım diye ona bu tarz ithamların yazılması çok üzdü beniEvet diger mesajinizi okuyunca anladim ama ilk mesajinizda aklima kotu kalpli bir kadin geldi dusunsenize esiniz yegenini fazla sevme mesafeli ol diyor cok acimasizca olurdu degilmi neyseki oyle degilmis mevzu
Ilk mesajinizdan oturu oyle oldu cok kotu yansittinizSonunda anlatmak istediğimi anlayan birisi çok teşekkür ederim anlayışınız için ablam 5 günlük anne ve sırf ben yanlış anlattım diye ona bu tarz ithamların yazılması çok üzdü beni
Ben zaten yazdıktan hemen sonra yaptığım hatanın farkına vardım ve düzeltmek için tekrar mesaj attım ama bir işe yaramadıIlk mesajinizdan oturu oyle oldu cok kotu yansittiniz
Siz aldiginiz tepkilerden sonra duzeltmeye calistiniz gibi gorundunuz ondan dolayi tepki gosterilmistirBen zaten yazdıktan hemen sonra yaptığım hatanın farkına vardım ve düzeltmek için tekrar mesaj attım ama bir işe yaramadı
Belki yanlışlıkla sizin bebeğinizin görüntüsü yerine küçük yeğeninin görüntüsünü koymuştur. Yoksa neden sizin bebeğinizin adıyla isim oluşturun. Şimdiden bu kadar panik yapmayın. Bebeğiniz doğunca tabi ki ilk sırayı bebeğiniz alacak. Benim abim de benim bebeğim daha önce olduğu için ona çok düşkündü. Hatta eşinin bu durumu içten içe kıskandığını farkediyordum. Kızım 1,5 yaşındayken abimin kızı olunca tabii ki abimin de benim çocuğuma eskisi kadar düşkünlüğü kalmadı. Kendinizi ve eşinizi boşu boşuna üzüyorsunuz. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.Öncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Vallahi kusura bakmayın ama bence siz garipsiniz. 2 evladim var. Allah bagislasin.Öncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi oldu yoksa gerçekten ablam o şekilde sert cikismadi ben üstün körü yazdım . Desteğiniz için teşekkür ederimSiz aldiginiz tepkilerden sonra duzeltmeye calistiniz gibi gorundunuz ondan dolayi tepki gosterilmistir
Arkadaşım hiç üzülme. Ben de yeğenimi çok seviyorum. Hatta fotoğraflarına uzun uzun bakardım. Beni annesi sanırlardı. Ilk doğduğunda kendi çocuğumun fotoğraflarına ise pek bakmadım. Halâ da ilk zamanlara pek bakmıyorum. Hatta ilk doğduğunda ne zaman seveceğim ben bu çocuğu demiştim içimden... Şu anda kızım benim nefesim. Sen icinde taşıdığın için birşeyler hissediyorsundur ama adam için o yok. yok yani şu anda. Doğmasını bekle. Bir de yeğenini o kadar seviyorsa sen de sevmeye çalıs bence... Beraber bir duygudaşlık oluşturmaya çalış bence...Öncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Vallahi dun burda konu acildi yegen konusu. Tamam sevilir bende cok severim bayilirim ayilriim ama yani kalkipta ulstrason goruntusune album acacak kadadrda degil yani. Kafayi kirmis bu adamlar yaÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Evlat bambaşka. Doğunca anlıyor adamlarBende çok pis tartismistim eşimle ilk zamanlar ama kızımız olunca çok değişti sizinkiler de değişir sabırlı olun.
Neden yuzyuze konusmak yerine mesaj atmak? Sevgilin degil ki esin her zaman gorebilirsin. Ben kavga ederdimÖncelikle hepinize günaydın. Sabah sabah sinirlerim bozuldu. Eşimin telefonundaki fotoğraf albümünde yeğeni ve doğacak kızımızın adına bir fotoğraf albümü açıldığını gördüm bakayım dedim, eşimin iki yeğeni var ikisinin de fotoğrafları videoları, yepenlerinden küçük olanın ultrason görüntüsü varken benim bebeğime dair tek bir ultrason görüntüsü bile yok, ona koronadan dolayı doktor odaya almadı diye kalp atışlarının videosunu atmış, renkli ultrason görüntülerini atmıştım ama bir tanesini bile telefonda tutmayıp silmiş ve ne diğer fotoğraf albümlerinde ne de o isimlendirdiği albümde kızımıza dair hiçbir şey yok. Görünce açıkçası çok üzüldüm. Ben bunları gördüğümde eşim uyuyordu. Dışarıya hava almaya çıkacaktım çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye." eşimin bu aşırı yeğen sevgisinden bıktım artık, ben de yeğenlerimi seviyorum ama eşim kadar abartmıyorum. Sanki kendi evladıymış gibi davranıyor ama doğacak evladının tek kalp atışı sesinin olduğu video veya renkli ultrason fotoğrafı telefonunda yok.
Çocukları kız olduğu için vermemiş. Erkek çocuk sevdası zihniyetinde biriymiş. Şu kızlara bir şey vermeyen zihniyet varya onlardan.Valla ben geçeni bizzat gördüm. Var böyle hastalıklı tipler, hatta bir taneside arkadaşımın babasıydı, tüm malvarlığının yarısını üç kızı varken erkek kardeşinin oğluna bırakanı gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?