Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet diger mesajinizi okuyunca anladim ama ilk mesajinizda aklima kotu kalpli bir kadin geldi dusunsenize esiniz yegenini fazla sevme mesafeli ol diyor cok acimasizca olurdu degilmi neyseki oyle degilmis mevzu
Sonunda anlatmak istediğimi anlayan birisi çok teşekkür ederim anlayışınız için ablam 5 günlük anne ve sırf ben yanlış anlattım diye ona bu tarz ithamların yazılması çok üzdü beni

Bişi dicem. Ben oğlumun ultrason resmini bırak abime eşime bile atmış değilim ne alaka ultrason resmi ilginç

Belki yanlışlıkla sizin bebeğinizin görüntüsü yerine küçük yeğeninin görüntüsünü koymuştur. Yoksa neden sizin bebeğinizin adıyla isim oluşturun. Şimdiden bu kadar panik yapmayın. Bebeğiniz doğunca tabi ki ilk sırayı bebeğiniz alacak. Benim abim de benim bebeğim daha önce olduğu için ona çok düşkündü. Hatta eşinin bu durumu içten içe kıskandığını farkediyordum. Kızım 1,5 yaşındayken abimin kızı olunca tabii ki abimin de benim çocuğuma eskisi kadar düşkünlüğü kalmadı. Kendinizi ve eşinizi boşu boşuna üzüyorsunuz. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.

Vallahi kusura bakmayın ama bence siz garipsiniz. 2 evladim var. Allah bagislasin.
Fakat kardesim hamile ailece ne yapacağımızı sasiriyoruz. Esim sizin gibiolsa cok uzulurdum. Yegende bir yerde evlat bence. Aynı sekilde esimin yegeni de olsa severim. Çocuk bu ne zarari olabilir.

Siz aldiginiz tepkilerden sonra duzeltmeye calistiniz gibi gorundunuz ondan dolayi tepki gosterilmistir
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi oldu yoksa gerçekten ablam o şekilde sert cikismadi ben üstün körü yazdım . Desteğiniz için teşekkür ederim

Arkadaşım hiç üzülme. Ben de yeğenimi çok seviyorum. Hatta fotoğraflarına uzun uzun bakardım. Beni annesi sanırlardı. Ilk doğduğunda kendi çocuğumun fotoğraflarına ise pek bakmadım. Halâ da ilk zamanlara pek bakmıyorum. Hatta ilk doğduğunda ne zaman seveceğim ben bu çocuğu demiştim içimden... Şu anda kızım benim nefesim. Sen icinde taşıdığın için birşeyler hissediyorsundur ama adam için o yok. yok yani şu anda. Doğmasını bekle. Bir de yeğenini o kadar seviyorsa sen de sevmeye çalıs bence... Beraber bir duygudaşlık oluşturmaya çalış bence...

Vallahi dun burda konu acildi yegen konusu. Tamam sevilir bende cok severim bayilirim ayilriim ama yani kalkipta ulstrason goruntusune album acacak kadadrda degil yani. Kafayi kirmis bu adamlar ya

Konu sahibi cocuk musunuz yoksa ergen mi?? Ciddi ciddi daha dogmamis bir bebegi esinizin iki yegeni ile mi kiyasliyorsunuz??. Cok ayip degil mi sizce bu? Neden seVgi kiyasliyorsunuz ben anlayamadım..Yegen yegen sevgisidir evlat evlat sevgisidir..Cocukken anneni mi cok seviyorsun babani mi diyen gün teyzelerine benziyorsunuz burdan bakinca..Ayni sey basima gelse, bunu soyleyen kisinin zekasından suphe ederdim..Onlar esinizin yegeni ve ilk göz agrisi muhtemelen.Bebeginiz onun evladı.Dogumdan sonra tabiki cok sevecek onu da..Of tavriniz ne itici kusura bakmayi

8 aylık hamileyim şuan eşiminde yeğeni var 1 yaşlarında o da çok seviyor hergün videolarını izler görüntülü konuşurlar müsait oldukça hiç aklımdan kıskanmak yada sinir olmak geçmedi yeğenine böyle olan bir baba kendi çoçuğunu daha çok sever diye düşünüyorum boş yere kuruntu yapıyorsunuz doğmasını bekleyin ve görün

belki sadece bir anı diye ultrason fotolarını kaydetmiştir. ya da kızınızın ultrason fotosunu bulamamamıştır vsvs. sizin sinirler yıpranmış anlaşılan.

bence su an hormonlardan dolayı her seye aınganlık ve kırgınık yapıyorsunuz.
erkekler bu kadar ince düşünmez ve kucaklarına almadan baba olduklarını idrak edemezler
çocuğunuz doğduktan sonra böyle davransa evet belki üzülmeye hakkınız olabilir ama şu an değil
ve mutlu olun ki yeğenine bağlı olan çocuk seven eşiniz kızınız olduğunda onu kim bilir nasıl sever?

bir arada olan eslerin mesajlasmasi veya telefonda meseleleri halletmeye calismasini dogru bulmuyorum. neden karsiniza alip, gozlerine bakip sormuyorsunuz. belki bir aciklamasi var.

Neden yuzyuze konusmak yerine mesaj atmak? Sevgilin degil ki esin her zaman gorebilirsin. Ben kavga ederdim

Çalışma arkadaşım da her gün ayy gitsem de sevsem yaa diye yeğenini sayikliyor ben de anlamiyorum yeğenim yok diye sanırım. Ben de ayni tepki de olur üzülürdüm açikçasi

Yeğen çok seviliyor ama evlat bambaşka.

Çocukları kız olduğu için vermemiş. Erkek çocuk sevdası zihniyetinde biriymiş. Şu kızlara bir şey vermeyen zihniyet varya onlardan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…