Sinirlerim bozuldu, yeğen sevgisi de bir yere kadar!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutmuştur buyuk ihtimal büyütmeyin boşuna. Hangi erkek durduk yere açar yeğen ultrasonuna bakar :) çocuğunuz doğduktan sonra güleceksiniz bu yazdıklarınıza.
Unutmamış, eşim çok takıntılı titiz bir insandır. Telefonundan resimleri seçerek silerek, özellikle yeğenleri için ayrı bir albüm oluşturur. Evde eski gardrobunun üstü yeğeninin fotoğraflarıyla doludur. Her hafta hatta bir kaç günde bir telefonunda temizlik yapar gereksiz fotoğrafları vs siler.

Yazik kadincagiz aciklaya aciklaya bir hal oldu.

Mesafe koydu demen yanliş anlasildi bence. Mesafe degil de yegenlere asiri düşkünlük durumu varsa kendi cocugu olunca eskisi kadar düşkünlük gostermiyor olabilir ki bu da normal bisey.

Yegenlerini sevmesi normal ama evlat sevgisinin ustune hiçbirşey geçemez umarim ilerde bigun esinin ağzından bu hayatta en once sen geliyorsun gibi cümleler duyduğunda ben neresindeyim demezsin cok fazla takma kafana emin ol evladından daha cok sevmiyordur

İkinci yeğeni doğmadan önce ve biz evliyken atılan ultrason görüntüsünün durup benim attığım görüntüleri silmesi telefonunda tutmaması açıkçası hiç hoş değil. Zaten telefonunda ve eski dolabında hep yeğeninin resmi dolu, iki yeğenini de her gün görmeden yapamıyor. Misafirlikte bile olsak arıyor. Bende yeğenlerimi çok seviyorum ama eşimin yeğen sevgisi çok ama çok farklı ve abartı.

Bebeğiniz daha doğmadığı içindir belki ya da aklına gelmedi. Yeğen sevgisini de kıskanmayın artık. Doğunca devam ederse söylersiniz. Ben de yeğenlerimi çok severim.
Yaa daha doğmamış olabilşr ama benim attıklarımı silip eltimin kızının Ultrason görüntülerini tutması bakın ULTRASON diyorum çok ama çok abes.

çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye
Daha doğmamış çocuk değil mi bu ne videosu ne görüntüsü ne albümü diye düşündüm durdum. kusura bakmayın çok saçma ve komik geldi bana ayrıca şımarıkça

Yeğeninin ultrason görüntüsünü saklamak da ne bileyim o görüntüler anne babadan başkasına ne ifade edebilir ki

Doğmamış yeğeninin doğana kadar ultrason görüntülerini tutması daha saçma değil mi??? Saksı değil içimdeki onunda çocuğu. Benim attığım ultrason görüntülerini silmesi sorun. Onları silmemiş ama benim attıklarımı silmiş. İyi okuyun.

Yeğen kimden yeğen merak ettim? Yani ultrason atanda normal değil bence. Ben olsam rahmimi kimseyle paylaşmam yani kime ne?

Diğer yorumlari görünce elti olduğunu gördüm bende kız kardesinin çocuğunun ultrason fotosu sandım ne alaka gerçekten. Benim kendi çocuğumun ultrason fotosu yok benim telefonumda çok saçma geliyor böyle şeyler bilemedim ama esinizde normal değil o kesin.

İki çocuğum var bana bile bir şey ifade etmiyor ultrason görüntüsü. Eciş bücüş bir şeyler işte romantizme hiç gerek yok.
Yani demi. Kaldı ki yeğeninin ultrason görüntüsü sana ne ifade etsin. Zaten saklamasını geçtim o görüntü niye amcaya gönderilmiş onu da anlamadım

Albümün adını yanlış koymuşun deseydinya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…