- 19 Nisan 2014
- 4.598
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Daha 21 yaşındayımYazik kadincagiz aciklaya aciklaya bir hal oldu.
Mesafe koydu demen yanliş anlasildi bence. Mesafe degil de yegenlere asiri düşkünlük durumu varsa kendi cocugu olunca eskisi kadar düşkünlük gostermiyor olabilir ki bu da normal bisey.
Ortak grup var, oraya renkli ultrason görüntüsünü atmışlardı kocasıyla birlikte 20-21 haftalık hamileyken alınmış görüntü. Bizden de onlar istemişti yeğenimizşn bir fotosu yok mu neye benziyor filan diye.Yani demi. Kaldı ki yeğeninin ultrason görüntüsü sana ne ifade etsin. Zaten saklamasını geçtim o görüntü niye amcaya gönderilmiş onu da anlamadım
Dedim. Dikkat etmemişim diyor.Albümün adını yanlış koymuşun deseydinya
Yeğenleri kız.Yeğenleri erkek mi? Aklıma bu geldi. Bazılarının erkek çocuklarına zaafı var.
Marifet etmiş ablanız. Çok iyi bir iş başarmış. (!)Benim ablam da sikayetçiydi bu konudan eşine demiş ki ben kıskanıyorum sevmeyeceksin onları bebek doğunca da böyle yaparsan hiç iyi şeyler olmaz dediş eniştem şuan onlara mesafeli ablam daha cuma günü doğum yaptı kızı oldu eniştem şuan çok iyi bebeğine çok ilgili yegenlerine olan sevgisine mesafe koydu
Eltimin doğmamış çocuğunun resmini o zamandan beri saklaması da çok saçma ve komik değil mi. Onu görmeseydim telefonunda benim attıklarımı silmesi dokunmazdı.ama eltimin ultrason görüntüsünü tutup benim bebeğimin ultrason görüntüsünü silmesi asıl saçma olan bu. Neyi şımarıklık, eltim nesi oluyor ki onun görüntüsünü saklıyor??? Onun karısı mı ondan mı hamile ne alaka????çıkmadan önce eşime bununla ilgili mesaj attım "Sanırım yanlışlıkla o albüme kızımızın adını yazdın telefonunda KIZIMIZA dair tek bir görüntü video yok diye
Daha doğmamış çocuk değil mi bu ne videosu ne görüntüsü ne albümü diye düşündüm durdum. kusura bakmayın çok saçma ve komik geldi bana ayrıca şımarıkça
Yaşlanınca da kızlarına yamanmak için kırk takla atar. Beter olsun böyle adamlarValla ben geçeni bizzat gördüm. Var böyle hastalıklı tipler, hatta bir taneside arkadaşımın babasıydı, tüm malvarlığının yarısını üç kızı varken erkek kardeşinin oğluna bırakanı gördüm.
Eşim koronadan dolayı doktor odasına alınmadığı için en başından beri ne kalp atışını duyarken ne de cinsiyetini vs öğrenirken yanımızda olamadı. Ben de yanımızda olamadığı için ilk kalp atışını, şeklinin şemalinin belli olduğu renkli ultrason görüntüsünü hastanedeyken eşime atardım. Amma velakin o silmiş. Silmesi birşey değil ama eltiminkini tutması çok ama çok saçma. Ben konuştuktan sonra sarılıp yeniden gönder, ben seni de bebeğimizde çok seviyorum filan dedi uzatmamak için birşey söylemedim ama sinir bozucu bir durum yani.Diğer yorumlari görünce elti olduğunu gördüm bende kız kardesinin çocuğunun ultrason fotosu sandım ne alaka gerçekten. Benim kendi çocuğumun ultrason fotosu yok benim telefonumda çok saçma geliyor böyle şeyler bilemedim ama esinizde normal değil o kesin.
Ben sizin bebeğinizin ultrasonlarını falan silmesini abes bulmadım. Bunun nedeni çoğu erkeğin bebek doğmadan bu işi anlamaması. ama eltinizinkini saklaması bana garip geldi. Hadi çocukların büyük halini saklar da ultrason falan ne alaka.Eltimin doğmamış çocuğunun resmini o zamandan beri saklaması da çok saçma ve komik değil mi. Onu görmeseydim telefonunda benim attıklarımı silmesi dokunmazdı.ama eltimin ultrason görüntüsünü tutup benim bebeğimin ultrason görüntüsünü silmesi asıl saçma olan bu. Neyi şımarıklık, eltim nesi oluyor ki onun görüntüsünü saklıyor??? Onun karısı mı ondan mı hamile ne alaka????
Ya zaten benim için silmesi önemli değildi ama benimkini değil de eltimin ultrason görüntüsünü saklaması sinir bozucu olan. Yoksa ben ona birşey demezdim. Diyelim eltimin çocuğunun ismi Esra olsun benimki de Ayşe olsun diyelim, Esra Ayşe diye albüm oluşturup oraya fotoları tek tek seçip atıp yeğeninin ultrason görüntüsünü orada saklaması tuhaf geldi, o ultrason görüntüsünü görünce tuhaf oldum, telefonu iyice karıştırdım, eltimin ultrason görüntüsünü tutup benimkini silmiş. Sinirlerim bozuldu öyle olunca. Eltinin ultrason görüntüsünğ saklamak ne oluyor dedim kendi kendime.Ben sizin bebeğinizin ultrasonlarını falan silmesini abes bulmadım. Bunun nedeni çoğu erkeğin bebek doğmadan bu işi anlamaması. ama eltinizinkini saklaması bana garip geldi. Hadi çocukların büyük halini saklar da ultrason falan ne alaka.
Şimdiden korkmuyor değilim. Eltimin kızlarıyla ilgilendiği kadar kendi kızıyla ilgilenmezse diye.haklısınız çok sinir bozucudur ama kızınız hele bir doğsun o zaman görün eşinizin çocuğunuza olan sevgisini.. kız çocukla baba arasındaki sevgi bir başka oluyor.. kızınız doğduktan sonra daha iyi anlayacaksınız konu sahibi.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bak aklıma şu geliyor karıştırmıştır kendi çocugunuzun sanmıştır olabilir mi sonucta çok ayırt edilesi görüntüler değil onlarOrtak grup var, oraya renkli ultrason görüntüsünü atmışlardı kocasıyla birlikte 20-21 haftalık hamileyken alınmış görüntü. Bizden de onlar istemişti yeğenimizşn bir fotosu yok mu neye benziyor filan diye.
Yok, karıştırmamış, sordum. Açıklaması şu oldu, whatsappta seninle olan konuşmalarımı hep siliyorum bazen birbirimize açık seçik fotolar atıyoruz kimse görmesin telefonda kalmasın diye siliyorum onları silerken whatsappta sildiğim için diğerleri de siliniyor dedi ama eltimin ultrason görüntüsünü silmeyi ayırdı ve birde çocukların resim albümüne eklediyse kendi doğacak evladınında görüntüsünü saklayabilirdi. İnşallah dediğiniz gibi olur. Eltimlere çok düşkün, evlendiğimizden beri böyle, hiç laf söylemiyor onlara. Daha geçen ablam bana bebeğim için kıyafetler gönderecek dedim diye alınmışlar. Güya Eltimlere sizin vermenize gerek yok demişim ama öyle demedim, gittiğimde 1 torba zıbın vs bebek eşyası aldım ondan. Eşime neden ablamdan alıyorum diye alınıyorlar dedim diye ben kötü olmuştum. Tuhaflar..Bak aklıma şu geliyor karıştırmıştır kendi çocugunuzun sanmıştır olabilir mi sonucta çok ayırt edilesi görüntüler değil onlarherşey bi yana hamilesin yok yere strese sokma kendini bebeği doğunca gözü görmez yeğen meğen
Ben ciddi bir ayrım yapacağını hatta diğer çocukları üstün tutacağını zannetmiyorum ama olurda böyle bir şey yaptı diyelim basarsanız tekmeyi. Bu forum yıllarca babalarının kuzenlerine daha iyi davrandığını anlatıp üzülen kadın dolu. Evladını kıymetini anlamayan adama da evde gerek yok zaten. Ama dediğim gibi ben böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Çocuk doğduktan sonra aşık olacağına eminimŞimdiden korkmuyor değilim. Eltimin kızlarıyla ilgilendiği kadar kendi kızıyla ilgilenmezse diye.
İnşallahBen ciddi bir ayrım yapacağını hatta diğer çocukları üstün tutacağını zannetmiyorum ama olurda böyle bir şey yaptı diyelim basarsanız tekmeyi. Bu forum yıllarca babalarının kuzenlerine daha iyi davrandığını anlatıp üzülen kadın dolu. Evladını kıymetini anlamayan adama da evde gerek yok zaten. Ama dediğim gibi ben böyle bir şey yapacağını zannetmiyorum. Çocuk doğduktan sonra aşık olacağına eminim
Bak bu doğrudur bence benim telefonumda whatsapp fotoğraflarını galeriye direk kaydetmez o konusma penceresini sildigim an içindeki bütün forograf videolarda silinir. Yani niye kasıtlı sizinkini silip onlarınkini tutsun ki canım benim boşuna stres yapıyosun ne kadar düşkün olursa olsun çocugunuz doğunca herşey değişir. O bahsettiginiz kıyafetler kullanılmış kıyafetlerse bizimkini begenmiyor ablasınınkini giydiriyor tribine girmişlerdir olur böyle şeyler nasıl biliyosanız öyle yapın geçin takmayın derimYok, karıştırmamış, sordum. Açıklaması şu oldu, whatsappta seninle olan konuşmalarımı hep siliyorum bazen birbirimize açık seçik fotolar atıyoruz kimse görmesin telefonda kalmasın diye siliyorum onları silerken whatsappta sildiğim için diğerleri de siliniyor dedi ama eltimin ultrason görüntüsünü silmeyi ayırdı ve birde çocukların resim albümüne eklediyse kendi doğacak evladınında görüntüsünü saklayabilirdi. İnşallah dediğiniz gibi olur. Eltimlere çok düşkün, evlendiğimizden beri böyle, hiç laf söylemiyor onlara. Daha geçen ablam bana bebeğim için kıyafetler gönderecek dedim diye alınmışlar. Güya Eltimlere sizin vermenize gerek yok demişim ama öyle demedim, gittiğimde 1 torba zıbın vs bebek eşyası aldım ondan. Eşime neden ablamdan alıyorum diye alınıyorlar dedim diye ben kötü olmuştum. Tuhaflar..
Ama bakın kardeşiyle ve elimle olan konuşmaları da siliyor ama silmeden önce yeğenlerimi resimlerini seçip ayırıyor. Yani yeğenlerimi resimlerinden silinen birşey yok ama benden var. Neden onunkiler silinmiyor o zaman ona kızıyorum. O zaman ona dikkat edip eltimin ultrason görüntüsünü silecekti.Bak bu doğrudur bence benim telefonumda whatsapp fotoğraflarını galeriye direk kaydetmez o konusma penceresini sildigim an içindeki bütün forograf videolarda silinir. Yani niye kasıtlı sizinkini silip onlarınkini tutsun ki canım benim boşuna stres yapıyosun ne kadar düşkün olursa olsun çocugunuz doğunca herşey değişir. O bahsettiginiz kıyafetler kullanılmış kıyafetlerse bizimkini begenmiyor ablasınınkini giydiriyor tribine girmişlerdir olur böyle şeyler nasıl biliyosanız öyle yapın geçin takmayın derim
Yani ne diyim ki ama eşinize inanın bence sabredin değişecektir herşey. Kıyafet konusunda haklısınız ben olsam bende giydirmezdim ha illa giydiriceksem bende ablamı seçerdim. Eşinizde bunu anlayabilir aslında tamam abisinin çocuğu oda ama sonucta cocukların bakımından temizliğinden sorumlu olan annelerAma bakın kardeşiyle ve elimle olan konuşmaları da siliyor ama silmeden önce yeğenlerimi resimlerini seçip ayırıyor. Yani yeğenlerimi resimlerinden silinen birşey yok ama benden var. Neden onunkiler silinmiyor o zaman ona kızıyorum. O zaman ona dikkat edip eltimin ultrason görüntüsünü silecekti.
Kıyafet konusunda da muhtemelen öyle düşündüler ama ablamın gönderdiği kıyafetler eltimin verdiklerinden daha temiz kullanılmıştı. Ablam 3 çocuk büyüttü eltim iki çocuk büyüttü bide ablasına verdi o kıyafetleri, seçip ayırmamış. Lekeli lekesiz karışık koymuş, insan utanır lekeli çamaşırları başkasının alıp kullanmasına. İnsan bir düşünmeli aaa bunda leke kalmış canım ben bunları ayırayım, lekeli lekeli giyilmez demeli ama bana dediği de zaten kış ufak tefek lekelerden birşey olmaz gibiydi.
Aynen öyle. Ya biraz kaynana faktörü de var, sürekli her ay arayıp onlardan da alın deyip duruyor.Yani ne diyim ki ama eşinize inanın bence sabredin değişecektir herşey. Kıyafet konusunda haklısınız ben olsam bende giydirmezdim ha illa giydiriceksem bende ablamı seçerdim. Eşinizde bunu anlayabilir aslında tamam abisinin çocuğu oda ama sonucta cocukların bakımından temizliğinden sorumlu olan anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?