- 28 Mayıs 2021
- 1.841
- 816
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kızlar merhaba malesef size annemle ilgili bir şey danışacağım. Başka şehirde görev yapıyorum ve görev yaptığım yer sınır ve deprem bölgesi. O yüzden tatilde memleketime geliyorum ama annem evde kaldığım müddetçe her işi bana yaptırma derdinde. Hastayım, bitiyorum der her şeyi bana iteler. Mesela bahçeye falan gider ama evde suyunu çayını her şeyini ayağına ister. Zaten tatilin çoğunu kendi evimde geçiriyorum. Evde her şeyi yapıyorum ama isteği bitmiyor eskiden beri böyle ben de yapmak istemiyorum. Hep hastayım, kötüyüm modunda. Yaylaya gidiyor, orda da bir kaç gün kaldım , burdaki evimize döndüm. Bana gelince de böyle ben işten gelmişim yatıyor, yemeği benden bekliyor. Az geliyorum zaten ama artık canım hiç gelmek istemiyorum. Eskiden beri benı hizmetçi gibi kullandığını fark ettim. Zaten çok az gelip kalıyorum onda da sinirleniyorum. Sinirlendiğim annemin işine gelip hasta olup işine gelince bahçeye gidiyor, geziyor. Burda geziye gidiyorum, denize gidiyorum diye kalıyorum. Bazen acaba vicdansızlık mı ediyorum diyorum ama evde yapıyorum ama yetmiyor camları sil, dolaplarımı temizle, oturduğun yerde yap anne diyorum sen yap diyor