Sinirlerim Cok bozuk, burada paylasabilirmiyim?

Zamanında boşanamadım süründürüp durdum demişsiniz ama hiçte sürünmüşe benzemiyor eşiniz. Ayrıca kendisi akıl doktoru muymuş kliniğe yatman lazım diye teşhis koyuyor? Kızınızı o size bırakmasa ne yazar mahkeme o yarım aklıyla ona vermeyecek ki (eğer küçükse yaşı) :işsiz: Yapmanız gereken saçma salak kurduğu cümlelere cevabını yapıştırıp kendisini susturmak, kendinizi ezdirmemek, bir kadın ve mağdur olarak üstelik anne olarak haklarınızın farkına varın ve güçlü olun böyle embesil birine mahkemede cevap verin, söylediği kötü sözleri kayda alın. Allah sonunuzu hayır etsin umarım bir an evvel kurtulursunuz bu heriften.

Şu forumda ne yaşarsa yaşasın asla boşanmayacağını düşündüğüm birkaç üyeden birisisiniz. Ne yapılması gerektiğinin farkındasınız ama ağlanıp buraya konu açmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Bu yüzden sadece sizin anlattıklarınızla yorum yapılmamalı bence çünkü siz en baştan beri zaten ülkeye geri dönmediniz diye kinlisiniz dönüp dönüp bu kini besliyorsunuz. Hakkinizda hayırlısı..

Şu forumda ne yaşarsa yaşasın asla boşanmayacağını düşündüğüm birkaç üyeden birisisiniz. Ne yapılması gerektiğinin farkındasınız ama ağlanıp buraya konu açmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Bu yüzden sadece sizin anlattıklarınızla yorum yapılmamalı bence çünkü siz en baştan beri zaten ülkeye geri dönmediniz diye kinlisiniz dönüp dönüp bu kini besliyorsunuz. Hakkinizda hayırlısı..
Alakasi yok hicbirsey anlamamissiniz, Ben bana yalan söylendigi, yaptigim fedekarliklara saygisizlikla karsilik verildigi ve hakkim yenildigi Icin öfkeliyim, Bu durumda olmamin sebebi yillardir psikolojik siddet yasiyorum , belli belirsiz, siddet yasayan cogu Kadin benim durumuma geliyor, Adim atamiyorum cünkü kafami karistiriyor , siddet uyguluyor sonra iyi davraniyor ..

Bakin , elim ayagim bosaldi, burada paylastim, ne olur pisman etmeyin, kizim saglikli bir ebeveyn Ile büyüsün derken ne demek istiyorsunuz? Adam Beni zaten kizimla tehdit edip , yaptigi siddetin Sonucu olan psikolojik sorunlarimi öne sürüp Beni ezmeye calisiyor, burada birbirmize destek mi olmaliyiz Yoksa elestirmelimiyiz Bu yazdiginiz yazinin ne faydasi var?

Demek istiyorum ki cocugunuz ayriyken mutlu olacagi anne ya da baba ile, veyahut sorunlarini cozmeye karar vermis ortak bir hayat suren ama kendisine saglikli bir buyume ortami saglayan ebeveynleri ile buyumeyi hak ediyor, her cocuk gibi. Ben sizi ya da esinizi tanimam, cocuk hanginiz ile mutlu buyur bilemem, olasi bir bosanma durumunda buna yetkili kisiler zaten karar verir. Ayrica konu actiniz ve fikrimi belirttim, konu sahiplerini mutlu etme gibi bir misyonum oldugunu dusunmuyorum. Siz burayi desarj olma araci olarak kullaniyorsaniz o kisim kendi tercihiniz. Asil etraftaki sorunlari fark edip hicbir adim atamayip surekli ayni eksende konular acmanizin size ya da kiziniza bir faydasi yok.

Bos keseden atmiyorum senelerce aile ici siddet magduru (psikolojik, ekonomik, fiziksel siddet diye cogaltilabilir) cocuklarla calistim. Onlarin ne hissettiklerini cok iyi biliyorum. O yuzden bu durumda empati yapmayi tercih ettigim grup cocuklar, uzgunum.

O ne demek ? Böyle bir ortamda düzelebilirmiyimki, önce düzeleyim sonra bosanayim?
Önce boşanın sonra tedavi olun. Siz o ortamda sağlıklı düşünemezsiniz. Tek düşünmeniz gereken iyi bir avukat bulmak. Paragöz, manipülatif, pislik insanla uğraşmak sizi strese, üzülmeye, adrenaline bağımlı kılmış olabilir.

var kendisi de biliyor. adama bağımlı bence.
yurtdışında yaşıyor yabancı dili var üni mezunu.
ama o iğrenç adamdan boşanmamak için sürekli bahane üretiyor.
Ayy Eski konularini Göremiyorum, Teşekür Ederim iş değişir o halde Tabiki

Hanfendi Bende yurt dişinda yaşiyorum.
Psikoljik Rahatsizliğinizin ne olduğunu öğrene bilirmiyim?

Kaldiki Avrupa'da Daha çok hak sahibisiniz!
Madem bu adam bu kadar kötü, destek olaninizda yok diyelim, belediyelerde heryerde Telefonnummaralari bile asili şiddet gören arasin diye.
Niçin Cocuğunuzu alip gitmiyorsunuz? bir siğinma evine? Size yardimci olurlar, ev tutana kadar'da atmiyorlar mobilya için bile para veriyorlar.

Yada eşinizide bir psikoloğa götürmeyi konuşmadinizmi?

Niçin hala berabersiniz?

Alakasi yok hicbirsey anlamamissiniz, Ben bana yalan söylendigi, yaptigim fedekarliklara saygisizlikla karsilik verildigi ve hakkim yenildigi Icin öfkeliyim, Bu durumda olmamin sebebi yillardir psikolojik siddet yasiyorum , belli belirsiz, siddet yasayan cogu Kadin benim durumuma geliyor, Adim atamiyorum cünkü kafami karistiriyor , siddet uyguluyor sonra iyi davraniyor ..
Yoo gayet iyi anladım , size yalan söylediğinin farkındasınız, fedakarlıklarınıza saygisizlikla karşılık verildiğinin farkındasınız, hakkınızın yenildiginin farkındasınız, psikolojik şiddet gördüğünüzün farkındasınız. Eee bu farkındalıklar neyi değiştiriyor. Sadece bana bunu yaptı bana şunu yaptı. Burada içinizi döküp rahatlıyor sonra hayatınıza devam ediyorsunuz. Kocanız da sizin hiç-bir icraatte bulunmayacağınızı bildiği için çok rahat devam ediyor psikolojik şiddetine.

O küçücük yavrunuzu Bunlara maruz bıraktığınız için size her şey müstehak. O zaman kavgaya devam...

Cevap yazmayacaktım ama dayanamadım. Herif senin yumuşak karnını biliyor. Oradan yürüyor. Sen de tamam kızım sende kalsın. Haftanın belli günleri gelip görürüm. Ama en ufak yanlışında hemen dava açıp alırım kızımı de. Bunu söylerken kararlı ol. Gerekirse cidden bırak boşanma aşamasında. Annesiz çocuğa bakmak öyle kolay değil.

Hanfendi Bende yurt dişinda yaşiyorum.
Psikoljik Rahatsizliğinizin ne olduğunu öğrene bilirmiyim?

Kaldiki Avrupa'da Daha çok hak sahibisiniz!
Madem bu adam bu kadar kötü, destek olaninizda yok diyelim, belediyelerde heryerde Telefonnummaralari bile asili şiddet gören arasin diye.
Niçin Cocuğunuzu alip gitmiyorsunuz? bir siğinma evine? Size yardimci olurlar, ev tutana kadar'da atmiyorlar mobilya için bile para veriyorlar.

Yada eşinizide bir psikoloğa götürmeyi konuşmadinizmi?

Niçin hala berabersiniz?
Depresyon geciriyorum, ve nevrotik kisilik bozuklugu , buda depresyonu tetikliyor, esim Psikologa gidip Para verince moralinin bozulacagini söylüyor, sorunlari sadece kendisi cözebilirmis

Aynısı benim eşimde yapmıştı.giden herşeyi bırakır gider demişti.psikolojikmen çökmüştüm .halbuki imkanı yoktu böyle bişi olamazdı.o an mantıklı düşünemedim.bi bk yiyemez korkma

Hasta olunca
Depresyon geciriyorum, ve nevrotik kisilik bozuklugu , buda depresyonu tetikliyor, esim Psikologa gidip Para verince moralinin bozulacagini söylüyor, sorunlari sadece kendisi cözebilirmis
Hasta olunca nasil Doktora gidiyor? onada madem gitmesin kendi cözsün. Cözemez!
Beden harici ruhta hasta olur, ve psikloga gidilir. Ciftler için var beraber gitseniz belki Düzelir
Siz ilaclarinizi aksatmayin, ve depresyona sporun cok iyi geldini biliyorsunuzdur.
Depresyondan cikmaya yardimci oluyor Spor

Eslerde para hesabinin yapılmasını hoş bulmuyorum ya. Ha sen ha o ödemiş mr farkeder ailesiniz siz. Bide para biriktiriyorsun diye kızıyormuş ne saçma. Paraları sacmiyorsunuz ya birikim yapmanin nesi kötü?

Eşim hesap kartima dokunmaz, kazandığım parayı naptin diye bile sormaz. Geçen gün bir araç beğendi mümkünü yok almasının vazgeçti ama içide gitti arabaya. Çıkarttım verdim birikimimi, haftaya alicak inşallah. Noldu bak ise yaradi. Ha vermek zorunda değildim istemedi hatta birikmiş paramin oldugunu bile bilmiyordu.

Ayrıca çocuğunuzu sizden alamaz, yasalar sizden yana. Bosanmayin diye göz korkutuyor sözde

Back
X