- 3 Nisan 2014
- 36.435
- 148.942
- 798
O ne demek ? Böyle bir ortamda düzelebilirmiyimki, önce düzeleyim sonra bosanayim?
iyi de düzelmeden boşanmayacağını hepimiz biliyoruz.
kendine acımaya devam edeceksin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne demek ? Böyle bir ortamda düzelebilirmiyimki, önce düzeleyim sonra bosanayim?
Kizimi saglikli ve huzurlu yetistirip , huzurlu ve mutlu olmak istiyorum
Alakasi yok hicbirsey anlamamissiniz, Ben bana yalan söylendigi, yaptigim fedekarliklara saygisizlikla karsilik verildigi ve hakkim yenildigi Icin öfkeliyim, Bu durumda olmamin sebebi yillardir psikolojik siddet yasiyorum , belli belirsiz, siddet yasayan cogu Kadin benim durumuma geliyor, Adim atamiyorum cünkü kafami karistiriyor , siddet uyguluyor sonra iyi davraniyor ..Şu forumda ne yaşarsa yaşasın asla boşanmayacağını düşündüğüm birkaç üyeden birisisiniz. Ne yapılması gerektiğinin farkındasınız ama ağlanıp buraya konu açmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Bu yüzden sadece sizin anlattıklarınızla yorum yapılmamalı bence çünkü siz en baştan beri zaten ülkeye geri dönmediniz diye kinlisiniz dönüp dönüp bu kini besliyorsunuz. Hakkinizda hayırlısı..
Bakin , elim ayagim bosaldi, burada paylastim, ne olur pisman etmeyin, kizim saglikli bir ebeveyn Ile büyüsün derken ne demek istiyorsunuz? Adam Beni zaten kizimla tehdit edip , yaptigi siddetin Sonucu olan psikolojik sorunlarimi öne sürüp Beni ezmeye calisiyor, burada birbirmize destek mi olmaliyiz Yoksa elestirmelimiyiz Bu yazdiginiz yazinin ne faydasi var?
Önce boşanın sonra tedavi olun. Siz o ortamda sağlıklı düşünemezsiniz. Tek düşünmeniz gereken iyi bir avukat bulmak. Paragöz, manipülatif, pislik insanla uğraşmak sizi strese, üzülmeye, adrenaline bağımlı kılmış olabilir.O ne demek ? Böyle bir ortamda düzelebilirmiyimki, önce düzeleyim sonra bosanayim?
Ayy Eski konularini Göremiyorum, Teşekür Ederim iş değişir o halde Tabikivar kendisi de biliyor. adama bağımlı bence.
yurtdışında yaşıyor yabancı dili var üni mezunu.
ama o iğrenç adamdan boşanmamak için sürekli bahane üretiyor.
Yoo gayet iyi anladım , size yalan söylediğinin farkındasınız, fedakarlıklarınıza saygisizlikla karşılık verildiğinin farkındasınız, hakkınızın yenildiginin farkındasınız, psikolojik şiddet gördüğünüzün farkındasınız. Eee bu farkındalıklar neyi değiştiriyor. Sadece bana bunu yaptı bana şunu yaptı. Burada içinizi döküp rahatlıyor sonra hayatınıza devam ediyorsunuz. Kocanız da sizin hiç-bir icraatte bulunmayacağınızı bildiği için çok rahat devam ediyor psikolojik şiddetine.Alakasi yok hicbirsey anlamamissiniz, Ben bana yalan söylendigi, yaptigim fedekarliklara saygisizlikla karsilik verildigi ve hakkim yenildigi Icin öfkeliyim, Bu durumda olmamin sebebi yillardir psikolojik siddet yasiyorum , belli belirsiz, siddet yasayan cogu Kadin benim durumuma geliyor, Adim atamiyorum cünkü kafami karistiriyor , siddet uyguluyor sonra iyi davraniyor ..
Kizimi saglikli ve huzurlu yetistirip , huzurlu ve mutlu olmak istiyorum
O küçücük yavrunuzu Bunlara maruz bıraktığınız için size her şey müstehak. O zaman kavgaya devam...Alakasi yok hicbirsey anlamamissiniz, Ben bana yalan söylendigi, yaptigim fedekarliklara saygisizlikla karsilik verildigi ve hakkim yenildigi Icin öfkeliyim, Bu durumda olmamin sebebi yillardir psikolojik siddet yasiyorum , belli belirsiz, siddet yasayan cogu Kadin benim durumuma geliyor, Adim atamiyorum cünkü kafami karistiriyor , siddet uyguluyor sonra iyi davraniyor ..
Depresyon geciriyorum, ve nevrotik kisilik bozuklugu , buda depresyonu tetikliyor, esim Psikologa gidip Para verince moralinin bozulacagini söylüyor, sorunlari sadece kendisi cözebilirmisHanfendi Bende yurt dişinda yaşiyorum.
Psikoljik Rahatsizliğinizin ne olduğunu öğrene bilirmiyim?
Kaldiki Avrupa'da Daha çok hak sahibisiniz!
Madem bu adam bu kadar kötü, destek olaninizda yok diyelim, belediyelerde heryerde Telefonnummaralari bile asili şiddet gören arasin diye.
Niçin Cocuğunuzu alip gitmiyorsunuz? bir siğinma evine? Size yardimci olurlar, ev tutana kadar'da atmiyorlar mobilya için bile para veriyorlar.
Yada eşinizide bir psikoloğa götürmeyi konuşmadinizmi?
Niçin hala berabersiniz?
Hasta olunca nasil Doktora gidiyor? onada madem gitmesin kendi cözsün. Cözemez!Depresyon geciriyorum, ve nevrotik kisilik bozuklugu , buda depresyonu tetikliyor, esim Psikologa gidip Para verince moralinin bozulacagini söylüyor, sorunlari sadece kendisi cözebilirmis