Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlarDaha ne kadar kalacaklar
Esim en azından senin dedıgımı yapmıs bu cok ıyı. Hıc yapmayan erkekler varMerhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Bende kendim idare ederim dedim ikizlere gebe olduğum için eşim yok dedi bide Adıyaman Gölbaşı da oturuyoruz geçen deprem olunca bizde çok sarsıldık ondan korkuyor eşim. Beni de dinlemiyorDaha 13 haftalık hamilesiniz sorması ayıp neden size 2 kişi bakiyor cok ağır geçmiyorsa bu süreç kendi kendinize bakın 9 ay nasil geçicek.
Biliyorum onun için şükrediyorum ama annesi ona trip atınca o da bana soğuk davrandı kendimi çok kötü hissettim ağlamamak için zor durdumEsim en azından senin dedıgımı yapmıs bu cok ıyı. Hıc yapmayan erkekler var
Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Gebelik riskli mi?Merhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Vallahi o kadar çok çabalıyorum ki anlatamam ama hamilelik psikolojisindenmi kendi kisiligimden mi bilmiyorum kendimi tutamıyorum arada kaldimcanim benim misafirlik 2 3 gundur. bu insanlar 2 ay kalip sana yardim edince o evin insani oluyorlar. gururlu insanlarmis da laf soyleyince de alinmislar. bence sen burasi benim evim bana sormadan bir sey yapilamaz kafasından çık. sen de rahat edersin o insanlar da rahat ederler. daha kim bilir kac hafta birlikte yaşayacaksınız. takilma böyle mevzulara.
Yok annem gelemiyor diye onlar kalıyor annem çalışıyor ikiz gebelik olduğu için riskliGebelik riskli mi?
Daha 13. Haftada neden size bakmaya geliyorlar
Anneniz gelebilecek durumdaysa onu cagırın.
Anlar giderler.
Gelirleri yok mu?Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Eşim yüzünden bakıyorlar o evde yalnız kalma diyor onlarda kaliyorNeden size bakıyorlar bende bunu merak ettim? 9 ay boyunca kimseyle görüşmeyecekler mi?
Görümcem çalışıyor kayın validemin de dul maaşı var. Bu sene dediğiniz gibi bir oturduk resmen bu gebeligimden dolayı yoksa onun bu ay geri dönmesi gerekiyordu evlerinin önü bahçe oraya sebze ekiyorGelirleri yok mu?
Görümce kac yasında calısma imkanı yok mu?Siz resmn beraber oturuyorsunuz farkında mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?