Sinirlerim çok bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi SMMRR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kendim idare ederim dedim ikizlere gebe olduğum için eşim yok dedi bide Adıyaman Gölbaşı da oturuyoruz geçen deprem olunca bizde çok sarsıldık ondan korkuyor eşim. Beni de dinlemiyor

Kv ve gorumce olunca deprem mi olmuyor anlamadim.
Bi de 2 kisi neden size bakiyor ya cok mu kotu hamilelik geciriyorsunuz

Yok annem gelemiyor diye onlar kalıyor annem çalışıyor ikiz gebelik olduğu için riskli
Allah yardımcınız olsun
Benimde ilk 3 ayım riskliydi
10 gün annemde kaldım.
İgneleri olup calısmaya devam ettim.
Ev islerine ayda 1 kadın aldık.
Masa bası oldugum icin calısmam sıkıntı olmuyordu.
Günlük isleri esim yapıyordu valla
Bence yardımcı alsanız daha makul.
Esiniz yapsın yada isleri
Oyle gecmez 9 ay

Valla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Ohaa ben şok evleri sobalıysa sobalı ne münasebet siz evlenmeden önce nasıl kalıyordular sobalı evde simdide kalsınlar. Sana neden bakıyorlar Allahım cok mu kötü geçiyor hamilelik.. Bir kere kaynanalar bize geldiğinde tam kalkacaklardı aaa bu gece burda kalcaz sandım dedi de hic kalın demedik eşimde bende,onlarda evlerine gitti. Aynı şehirde ne yatıya kalması ya tavrını koymamıssın sen

Ya işte bı defa yaptım bana dünya kadar sürat salladı bende vicdan azabı duydum. Onlar bana bakıyor ben nasıl böyle yaptım diye. Bende salağım

Evet ne yazikki riskli kışın onlar kalmak istemiyor da ben çağırıyorm evleri doğal gazlı değil. Kıyamıyorum
Canım cok iyi niyetli gördüm seni onlar alışıktır zaten sobalı eve sen niye böyle şeyler yapıyorsun

Geçmiyor zaten şu üç ay beni benden aldı ben daha kendimi teselli ediyordum Mart'ta gidecekler diye hamile oldum kaldılar bende öyle kaldım

İkiz gebelik yaşayan yakınlarım oldu, tek başına riskli bir durum değil ki. Başka sebepten risk varsa bilemiyorum tabi.

Sizinle uzun süre kalıyorlarsa evde misafir olmuyorlar. Siz zaten yatıyorsunuz misafir ağırlamaları da normal geldi, eve size sormadan domates salatalık getirmelerine neden takıldınız anlam veremedim.

Bu tarzşeylerin çözümü bu kadar uzun süre birarda kalmamaktir. Yoksa bazı şeyleri gözardi etmeyi öğrenmeniz lazım.

Ya ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dedi

Kış orada kaç ay bilmiyorum ama burada 6 ay

Ben valla şok ya

Yalnız kalınca noluyor anlamadım. Riskli bir durum yoksa çok gereksiz bence. Geçmez o aylar bu şekilde...
Riskli ne yazık ki ama evet geçmeyecek bide şuan sürat sallıyor lar bana hamile hamile bunlarin suratlarıni nasil cekecem bilmyorum

Ya ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dedi
Ee sizin birde lohusalık süreciniz olacak ikizler zor olur o zaman cocuklar 1 yasına gelene kadar sizde mi kalacaklar bence risk dönemin geçince evlerine gitsinler sende cok acıma acınacak hale düşersin

Eşiniz dediğinizi yapmış ama yanlış zamanda ve bu konuşmayı sizin yanınızda yapmış olması da kv nizin bozulmasına sebep olmuş

Hata mı yaptım diyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…