Bende kendim idare ederim dedim ikizlere gebe olduğum için eşim yok dedi bide Adıyaman Gölbaşı da oturuyoruz geçen deprem olunca bizde çok sarsıldık ondan korkuyor eşim. Beni de dinlemiyor
Allah yardımcınız olsunYok annem gelemiyor diye onlar kalıyor annem çalışıyor ikiz gebelik olduğu için riskli
Evet ne yazikki riskli kışın onlar kalmak istemiyor da ben çağırıyorm evleri doğal gazlı değil. KıyamıyorumRiskli hamilelik mi? Niye kalıyorlar bu kadar? Birde kış kalıyorlarmis. Ne gerek var?
Ohaa ben şok evleri sobalıysa sobalı ne münasebet siz evlenmeden önce nasıl kalıyordular sobalı evde simdide kalsınlar. Sana neden bakıyorlar Allahım cok mu kötü geçiyor hamilelik.. Bir kere kaynanalar bize geldiğinde tam kalkacaklardı aaa bu gece burda kalcaz sandım dedi de hic kalın demedik eşimde bende,onlarda evlerine gitti. Aynı şehirde ne yatıya kalması ya tavrını koymamıssın senValla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
Aynen bizim ki olsa ee haber vermemişte ne olmuş incilerin dökülmemiştır derdi :))Esim en azından senin dedıgımı yapmıs bu cok ıyı. Hıc yapmayan erkekler var
Ya işte bı defa yaptım bana dünya kadar sürat salladı bende vicdan azabı duydum. Onlar bana bakıyor ben nasıl böyle yaptım diye. Bende salağımBen olsam eşimi araya katmam
Çünkü her erkek arayı bulacak kadar prof değil
Kv beni uyandırdığında halsizim yatıcam madem size danıştılar gelin dediniz ağırlayın ben dinlenicem derdim
Yani keyfim nasıl istiyorsa öyle davranırdım
Bizde sabah kahvaltıdan önce misafirliğe gelinmiyor derim sonra kalktığımda
Canım cok iyi niyetli gördüm seni onlar alışıktır zaten sobalı eve sen niye böyle şeyler yapıyorsunEvet ne yazikki riskli kışın onlar kalmak istemiyor da ben çağırıyorm evleri doğal gazlı değil. Kıyamıyorum
Eşim yüzünden bakıyorlar o evde yalnız kalma diyor onlarda kaliyor
Geçmiyor zaten şu üç ay beni benden aldı ben daha kendimi teselli ediyordum Mart'ta gidecekler diye hamile oldum kaldılar bende öyle kaldımAllah yardımcınız olsun
Benimde ilk 3 ayım riskliydi
10 gün annemde kaldım.
İgneleri olup calısmaya devam ettim.
Ev islerine ayda 1 kadın aldık.
Masa bası oldugum icin calısmam sıkıntı olmuyordu.
Günlük isleri esim yapıyordu valla
Bence yardımcı alsanız daha makul.
Esiniz yapsın yada isleri
Oyle gecmez 9 ay
Ya ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dediCanım cok iyi niyetli gördüm seni onlar alışıktır zaten sobalı eve sen niye böyle şeyler yapıyorsun
Evet ikizlere gebeyim bide bünyem zayıf bir düşüğüm var onun için riskli gebeyimNiye bakıyorlar ağır mi geçiyor bi durum mu var
Ya ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dedi
Riskli ne yazık ki ama evet geçmeyecek bide şuan sürat sallıyor lar bana hamile hamile bunlarin suratlarıni nasil cekecem bilmyorumYalnız kalınca noluyor anlamadım. Riskli bir durum yoksa çok gereksiz bence. Geçmez o aylar bu şekilde...
Ee sizin birde lohusalık süreciniz olacak ikizler zor olur o zaman cocuklar 1 yasına gelene kadar sizde mi kalacaklarYa ne biliyim işte bı kaç gün gittim kaldım ne sıcak su var ne mutfak sıcak vicdanım depreşti eşime kışları bizde kalsınlar ne işleri var evde dedim o da tamam dedi
Eşiniz dediğinizi yapmış ama yanlış zamanda ve bu konuşmayı sizin yanınızda yapmış olması da kv nizin bozulmasına sebep olmuşMerhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Hata mı yaptım diyorum bazenOhaa ben şok evleri sobalıysa sobalı ne münasebet siz evlenmeden önce nasıl kalıyordular sobalı evde simdide kalsınlar. Sana neden bakıyorlar Allahım cok mu kötü geçiyor hamilelik.. Bir kere kaynanalar bize geldiğinde tam kalkacaklardı aaa bu gece burda kalcaz sandım dedi de hic kalın demedik eşimde bende,onlarda evlerine gitti. Aynı şehirde ne yatıya kalması ya tavrını koymamıssın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?