Bı defa iki defa getirse tamam diycem ama o toplamayı çok seviyor ona gider bisey getirir buna gider bişey getirir. Biz muhtaç değiliz çok şükür neden getiriyor buna kızıyorumİkiz gebelik yaşayan yakınlarım oldu, tek başına riskli bir durum değil ki. Başka sebepten risk varsa bilemiyorum tabi.
Sizinle uzun süre kalıyorlarsa evde misafir olmuyorlar. Siz zaten yatıyorsunuz misafir ağırlamaları da normal geldi hele eve size sormadan domates salatalık getirmelerine neden takıldınız hiç anlam veremedim.
Bu tar, şeylerin çözümü bu kadar uzun süre birarda kalmamaktir. Yoksa bazı şeyleri gözardi etmeyi öğrenmeniz lazım.
Merhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Riskli ne yazık ki ama evet geçmeyecek bide şuan sürat sallıyor lar bana hamile hamile bunlarin suratlarıni nasil cekecem bilmyorum
Yapıyorsun tabi bak onlar sana kıyıp nasıl surat asıyorlar. Onlar alısıktır o soguga yapma böyle şeylerHata mı yaptım diyorum bazen
Burda da öyleKış orada kaç ay bilmiyorum ama burada 6 ay
Ben valla şok ya
Vallahi düştüm o hale kendi kendime düşünüp düşünüp duruyorum gün boyuEe sizin birde lohusalık süreciniz olacak ikizler zor olur o zaman cocuklar 1 yasına gelene kadar sizde mi kalacaklarbence risk dönemin geçince evlerine gitsinler sende cok acıma acınacak hale düşersin
Normalde dediğiniz gibi yalnızken konuşması gerekiyordu ama şimdi benim kv. Kardeşine gidecekti çay içmeye eşimde aradan çıksın ordan da bişey veya birini getirmesin diye söyledi. Biz sofradaydik o esnada o da hazırlanıyor duEşiniz dediğinizi yapmış ama yanlış zamanda ve bu konuşmayı sizin yanınızda yapmış olması da kv nizin bozulmasına sebep olmuş
Hamile olduğum için ikizler riskli durumum biraz. Yalnız kalmym yemeği yapsnlar diye kalyorlarNeden size bakıyorlar
O sekildeyse rahatsızlığınızı dile getirseydiniz ama bunu eşiniz üzerinden yapmanıza gerek yok ki.Bı defa iki defa getirse tamam diycem ama o toplamayı çok seviyor ona gider bisey getirir buna gider bişey getirir. Biz muhtaç değiliz çok şükür neden getiriyor buna kızıyorum
İşte bı kere teklif ettim şimdi başım yandı dediğin gibi o lohusalık döneminde ne yapcam hiç bilmiyorum bide torun var diye sürekli gelir gider( ilk torunu ve eşim ve görümcem var yani başka çocuğu yok kv nin)Yapıyorsun tabi bak onlar sana kıyıp nasıl surat asıyorlar. Onlar alısıktır o soguga yapma böyle şeyler
neden sizde kaliyorlar saglik problemin mi var canim??Merhaba arkadaşlar şuan gebeyim bu nedenle kayın validem ve Görümcem bende kalıyor. İlk zamanlar sorun sıkıntı yoktu ama şu bir iki aydır bana sormadan milletten salatalık domates vs getiriyor, bana sormadan birilerini davet ediyor mesela bu sabah beni uyandırdı ' falancalar oturmaya geldi kalk' dedi ben çıldırdım. Bende şuan bana baktıkları için sesimi çıkarmak istemiyorum çünkü birşey dedikçe kendimi kötü hissediyorum bana baktıkları için. Ama böyle de olmuyor; eşime söyledim ' benim zaten hormonlarım dengesiz böyle de bir sıkıntı var, ters bir laf söyleyip onların kalplerini kırarım , sen oğlusun senden alınmaz sen konuş' dedim o da ne diyim dedi ' anne ben senin oglunum benden habersiz birşey yaparsan ben kızmam ama semra senin gelinin o alınır de ' dedim. Eşim akşam eve geldi yemekte kv sabah gelen kişilerin selamını söyledi. Eşimde hiç haberi yokmuş gibi ' onlar mı geldi ' dedi. Kv' evet oğlum sabah aradılar bende gelin dedim' dedi. Eşim de 'semra'ya da sorman lazımdı halin var mı gelsinler mi diye' dedi kv. De uyuyordu semra dedi eşimde kızdı 'uyuyabilir, niye misafir gelince uyandırmadn mi' dedi. Tabi görümcem hemen atladı lafa annem kötülüğe demedi falan diye kayın validem burnunu kaldırdı kızdı eşime trip attı, gorumcemde haklısın burası senin evin dedi kalktı mutfağa gitti. Ben şok oldum neye uğradığımı şaşırdım. İyide eşimin uyardığı konu zaten onların yapması gereken bir şeydi. Çok sinirlendim ya. Kalktılar bide kendilerini haklı cikardilar. Eşim kızdı uyumaya gitti benim asabim bozuk şuan sizce ne yapmam lazım?
Daha önce konuştum çok konuştum her seferinde inadima yaptı ve surat salladı bende eşimi dinler ona bişey demez diye eşimden söylemesini istedim. Çünkü psikolojim bozuldu artıkO sekildeyse rahatsızlığınızı dile getirseydiniz ama bunu eşiniz üzerinden yapmanıza gerek yok ki.
Bize ne oluyorsa kendi sınırlarımızı cizememekten, konuşmaktan oluyor. Tüm kışı beraber geçirdiğiniz kayinvalidenize insanlardan birşeyler toplayıp eve getirmesini istemenizi de misafir çağırmadan önce en azından haber verirse memnun olacağınızı söylemeniz niye zor geliyor? Bu şekilde de olmamış nitekim.
İşte senin gibi anlayış yokki öyle anlayış olsa misafiri çağırmaz. İkiz gebelik diye riskli biraz gebeliğim bu yüzden kalıyorlarneden sizde kaliyorlar saglik problemin mi var canim??
eger saglik problemin yoksa cok sacma sende kalmalari ben buna izin vermezdim herkes kendi evinde rahat eder ayri, birde gebesin halsiz olursun fazla uyumak istersin ayak uzatmak istersin...
Gebeliğim riskli bide biraz zayıfım son aylar taşıyamam ayağa kalkamam işleri onlar yapsınlar diye kaliyorlarDoğuma kadar neden yanınızda biri kalkıyor onu anlamadim ben
Bende tam bundan korktuğum için eşimi konuşturdum o da ters tepti ne yapcam blmyorumBunlar iyi günleriniz. Zamanla evde hakimiyet kurmaya başlarlar.
ozaman sizden yüz buluyorlar beraber yasiyorsunuz ozaman.. tek onlarinki sobali degilki nesine kiyamiyorsunuz?Evet ne yazikki riskli kışın onlar kalmak istemiyor da ben çağırıyorm evleri doğal gazlı değil. Kıyamıyorum
Ya o kadar kötü değilim ama adı riskli diye kaliyorlar. Hep eşim yüzünden onun ici rahat değil diye kv nin kalmasını istiyor görümcem de evde tek kalamycagi için o da kalyorKv ve gorumce olunca deprem mi olmuyor anlamadim.
Bi de 2 kisi neden size bakiyor ya cok mu kotu hamilelik geciriyorsunuz
O zaman şuan rahatsız olacağınız birşey yok.Daha önce konuştum çok konuştum her seferinde inadima yaptı ve surat salladı bende eşimi dinler ona bişey demez diye eşimden söylemesini istedim. Çünkü psikolojim bozuldu artık
Ben bugüne kadar sobalı evde yaşamadım bi kaç gün onlarda kaldık geçen sene çektikleri zorluğu gördüm bende doğal gazlı ev varken kızın gelin bende kalın dedimozaman sizden yüz buluyorlar beraber yasiyorsunuz ozaman.. tek onlarinki sobali degilki nesine kiyamiyorsunuz?
Yuh e 1 yıl 12 ay 11 ay sizdeler çok saçma değil mi ya ?siz evlenmeden önce sobalı evde yaşamıyorlarmiymis o zaman nasıl yaşanıyorsa gene öyle yaşansın çok saçma yaValla doğuma kadar kalacaklar yani 5 ay var doğuma bide yetmez gibi kışın bizde kalıyorlar evleri sobalı diye ordan da altı ay eklersek baya kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?