Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
preeklemsi kedimiz seviyorum ve tabiiki değerliyim ama o kadar keskin bir biçimde naparlarsa yapsınler deyip davranamıyorum maalesef. keşke öyle olabilseydim kesin daha mutlu ve huzurlu olurdum . Diyeceksinki öyle olmadın bunuda gördün hala niye ve neyin peşindesin.
seninde söylediklerin mantıklı belki sınır çizmek ve sınırları göstermek daha iyi olur. kayınvalidem evliliğimin ilk senesi mesafeyi koydum diye beni telefona alıp nolur gel oğlumu göreyim senide özledim diyordu. blki çivi çiviyi söker mantığı daha akıllıca . bu sene hepsini deneyeceğim sanırım
ya aslan burcusun yada ateş gurubu dimi?:)
elbette sana önereceğim şey onlarla iyi geçinmek için adım atman olacaktı,madem
bunları yapmak sana daha çok sıkıntı verecek sende mümkün olduğunca uzak dur..
ama uzak durmak için harcadığın çabayı eşinin gözüne de sokma olurmu?
senin bence eksik olduğun konu burası,ona buna sinir olup,eşine direkt yansıtıyorsun..
hani herhangi birileri olsa eşin sana destek olur ama kusura bakma hiç bir evlat,evet karıcım sen haklısın karıcım demez..heleki annesi itham edilirken..
bence senin dikkatini başka bir yöne vermen lazım..daha bayrama 1-2ay var,sen bunları düşünüyorsun...kusuruma bakma ama normal bir davranış değil...bence bukadar üstüne durma..
hayat kaprislerle incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerle yıpratılacak kadar uzun değil..
eşinle mutlu mesut yaşamaya bak..çok şükür sağlıklıyız de..şükür et tatlım...
hep başkalarının karısı başlara taç değilmi?şu forumda bitane başına taç kadın bulamazsın bende dahil:)
neden çünkü o hanımlar eşlerine annelerini
şikayet etmiyorlar..
haksız bile olsalar susarak haklı konuma geçiyorlar...dilimizi tutmayı öğrendiğimizde hayat daha güzel olacak:)
Allah'ım sanırım ben cok kotuyum,nedense butun ıyı nıyetımı kaybettım,''oglunu gorcekmıs benı de özlemıs'' ozleme kardesım,,,ya cok ozur dılerım arkadasım sen bana bakma,,,benı bu hale getırdıler ıste,,,,hayat ne garıp bırkac yıl once 'sen boyle bı bayan olacaksın'deselerdı hayatta ınanmazdım,Allah yardımcın olsun ne dıyebılırım kı...
hahaha söylemiyormuyum söylüyorum . ama eşim mudahale etmeyince zor. ben istediğim kadar söyleyip kavga edeyim gelen mesajın ardından arayan oğluysa kadını kim durdurabilir.
marsta yaşam var galibaarkadaşlar elbetteki eşimizle evliyiz ama eşimizin ailesinide yokmuş gibi davranamayız..
bazen insan eşinin ailesi tarafından merak edilip sorulmak istiyor..eğerki sorulmuyorsa karşı tarafa belki biraz daha yakınlık göstermek lazım diye düşünüyorum...yada bunları yapmak istemiyorsak enazından k.validelerimiz hakkındaki sorularımızı eşimize sormamalıyız...cevaplar eşimizde değil çünkü..oda cevap verme içgüdüsüyle annesini savunuyor..
kimsenin huzurumuzu kaçırmasına gerek kalmadan bu işi en iyi biz yapıyoruz![]()