- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
e belki oğlu için veriyor fasülyeyi bezelyeyi... siz niye illa sizin için yapıyor gibi algıladınız ki? yani ayrıca bence süper bir şey. keşke bana da biri yapıp yapıp yollasa...
Valla benim var canım yemek tapmak istemediğinde annemi veya kv demi arıyorum biz geliyoruz ne yemek var diyeKeşke sizin ki gibi ailelerimiz olsa gidip yemek yiyip çay içip gelsek kayinvalidem herşeyimi yapıyor kışlıkhiç de rahatsız olmuyorum evet ben yapamıyorum zamanım yok sen yap der keyfime bakardım
Saripveriyorsa asiri mantikliIlk müdahalem ona olacak 2 haftaya çıkaracağım. Eşim de bu durumdan rahatsız çünkü yoğun çalışıyoruz oda dinlenemiyor. Evet buzluğa bir şeyler atılması çok güzel ama çalışan bir kadın olarak buzluğumda yaprağın ne işi var mantıklı mi ?
Valla bende öyle, kayınvalidemi ya da annemi arıyorum ya anne yeni geldik ama ne yemek var diyorum gidiyorum yemeğimi yiyorum çayımı içiyorum evime dönüyorumValla benim var canım yemek tapmak istemediğinde annemi veya kv demi arıyorum biz geliyoruz ne yemek var diyeulan kocama yetemiyorum galiba
Merhaba ,sizi bunaltmislar sanırım .Hangi gunler calosiyosunuz ,hangi günler gidiyorsunuz bilmiyorum diğer sayfaları okuyamadım şuan ama haftaivi işten çıkınca gidip tatil gününde temizlik vs yapsaniz yine yorar mi? Ailelere cook uzaktayiz yıllardır o yüzden yalnızlıktan daha iyidir diye düşünüyorum ister istemez o konuda anlayamam muhtemelen :)
Kışlık vs benim kv de de yapar getirir vs.Ben alıp koyuyorum sağolsun işime çok yaradigi oluyor .Bende yapıyorum burada ama gittiğimde hala tutusturur bişey demem alırım .
Sen yapamazsın vs düşüncesi İlk başlarda oluyor emin olun yani söylemese de içinden düşünüyorlar benim annem bile hala bazı yemekleri yapqbildigime inanmıyor :)
Yani sizin tavrınız gecicek demek iatedim sende karınca gibi taşıyacaksındirenme
Herkes yorum yapmış bir tek benim yorumuma beğenmedim ifadesi bırakmışsınız konu sahibi.
Böyle giderse daha cok kafaya takarsınız ıyı gunlerç
Israrla derken? Sadece bir mesaj yazdım ben.Kendi açınızdan bakıyorsunuz anlatıyorum ısrarla farklı konuşuyorsunuz
Ben her iki taraftan yorum yapacağım. Sizi anlıyorum kendi hayatınız ve düzeniniz var. Şimdiden bunlara başlarsa işi daha çok abartabilir, ki sizin açınızdan abartmaya başlamış bu durumu. Kendinize göre bir düzen kurup, ufak dokunuşlar yapılmasını istiyorsunuz sadece. Tabiki hayat sizin düzen sizin ama yeri geliyor o buzluktakiler sayesinde canınız o gün yemek yapmak istemediğinde veya birden misafir geldiğinde hayat kurtarıyor. Ev işi konusunda hak veriyorum ben çalışmama rağmen evin işi bitmek bilmiyor iki kişiyiz ama sonuçta iki insan yaşıyor o evde sabah git akşam gel daha zordur. Aileler biraz özleyebilir öncelik sizin aile düzeniniz. Sizin kendi yuvanız var sonuçta
ben de anneyim ve ileride siz de olucaksınız inşallah. Evlatlarının yemeleri içmeleri her annenin çok hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun. Fazla ısrarcı olması hoşunuza gitmiyor olabilir haklı da olabilirsiniz kendinizce ama onun yaptığı hiçte kötü birşey değil ortada bukadar hain kv varken.Kim söyleyecek diye beklerken sizden geldi, nankörlük :)
Asla sorun o değil sorun o ayarı bulamaması.
Beni bu kadar sıkacak bir durum yok ortada.
Güzelim ailelerle aynı şehirde olan pek çoğumuz bu durumu yaşamıştıriz.Aslinda hafta içi iş çıkışı gitmekle iyi yapıyorsunuz .Biz hafta sonu gidiyorduk nedense ve neredeyse tüm gün bir aile üyemizin evinde akşama kadar pinekliyorduk. Evime alışveriş bile yapamiyordum eşimle.Hafta içi ben iş çıkışı herseyi hallediyordum...hem alışveriş ,yemek ,temizlik cildiriyordum.
ben de anneyim ve ileride siz de olucaksınız inşallah. Evlatlarının yemeleri içmeleri her annenin çok hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun. Fazla ısrarcı olması hoşunuza gitmiyor olabilir haklı da olabilirsiniz kendinizce ama onun yaptığı hiçte kötü birşey değil ortada bukadar hain kv varken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?