Sinirlerim Tepemde!

Merhaba ,sizi bunaltmislar sanırım .Hangi gunler calosiyosunuz ,hangi günler gidiyorsunuz bilmiyorum diğer sayfaları okuyamadım şuan ama haftaivi işten çıkınca gidip tatil gününde temizlik vs yapsaniz yine yorar mi? Ailelere cook uzaktayiz yıllardır o yüzden yalnızlıktan daha iyidir diye düşünüyorum ister istemez o konuda anlayamam muhtemelen :)
Kışlık vs benim kv de de yapar getirir vs.Ben alıp koyuyorum sağolsun işime çok yaradigi oluyor .Bende yapıyorum burada ama gittiğimde hala tutusturur bişey demem alırım .

Sen yapamazsın vs düşüncesi İlk başlarda oluyor emin olun yani söylemese de içinden düşünüyorlar benim annem bile hala bazı yemekleri yapqbildigime inanmıyor :)

Keşke sizin ki gibi ailelerimiz olsa gidip yemek yiyip çay içip gelsek kayinvalidem herşeyimi yapıyor kışlıkhiç de rahatsız olmuyorum evet ben yapamıyorum zamanım yok sen yap der keyfime bakardım
Valla benim var canım yemek tapmak istemediğinde annemi veya kv demi arıyorum biz geliyoruz ne yemek var diye ulan kocama yetemiyorum galiba

Saripveriyorsa asiri mantikli ama sarmadan veriyorsa hiiiic mantikli degil nasil sarmayla ugrasacaksin gelince. Ya yemek konusunda bn hassasim biraz. 3bucuk aylik hamileyim ilk donemler hic yemek yapaadim tiksintiden 1 tabak yemege muhtac kaldim hep disardan yedik esimle. O donemler bile ben kmseden yemek gormedim . aramzda kotu degil oysa haftada1 gider yemegmizi yeriz faln ama o durumda insan istiyor iste. Oyuzden yemek konusunda pek sey etmeyn bosverin yapsinlar versunler fazlasini mesela recel almaya parasi olmayan bi aileye verirsinz hem sevap hemde kv nin gonlu olur. Kendini uzmeyin 3 gunluk dunya.. Duygusala bagladim bi an

Valla benim var canım yemek tapmak istemediğinde annemi veya kv demi arıyorum biz geliyoruz ne yemek var diye ulan kocama yetemiyorum galiba
Valla bende öyle, kayınvalidemi ya da annemi arıyorum ya anne yeni geldik ama ne yemek var diyorum gidiyorum yemeğimi yiyorum çayımı içiyorum evime dönüyorum giderkende yapılan yemekten 2 tabaklık alıyorum 1 gün sonranın yemeği mis
bende kocama yetemiyorum galiba
sanırım beceriksiz bir gacıyım

Ben her iki taraftan yorum yapacağım. Sizi anlıyorum kendi hayatınız ve düzeniniz var. Şimdiden bunlara başlarsa işi daha çok abartabilir, ki sizin açınızdan abartmaya başlamış bu durumu. Kendinize göre bir düzen kurup, ufak dokunuşlar yapılmasını istiyorsunuz sadece. Tabiki hayat sizin düzen sizin ama yeri geliyor o buzluktakiler sayesinde canınız o gün yemek yapmak istemediğinde veya birden misafir geldiğinde hayat kurtarıyor. Ev işi konusunda hak veriyorum ben çalışmama rağmen evin işi bitmek bilmiyor iki kişiyiz ama sonuçta iki insan yaşıyor o evde sabah git akşam gel daha zordur. Aileler biraz özleyebilir öncelik sizin aile düzeniniz. Sizin kendi yuvanız var sonuçta

Fazla bunaldım anlatamam
Tatil günüm bir gün olduğu için o gün iş yapmak istemiyorum.
Her şeyi yapabiliyorum ama beni bunaltmalarına dayanamıyorum artık

Herkes yorum yapmış bir tek benim yorumuma beğenmedim ifadesi bırakmışsınız konu sahibi.
Böyle giderse daha cok kafaya takarsınız ıyı gunlerç

Güzelim ailelerle aynı şehirde olan pek çoğumuz bu durumu yaşamıştıriz.Aslinda hafta içi iş çıkışı gitmekle iyi yapıyorsunuz .Biz hafta sonu gidiyorduk nedense ve neredeyse tüm gün bir aile üyemizin evinde akşama kadar pinekliyorduk. Evime alışveriş bile yapamiyordum eşimle.Hafta içi ben iş çıkışı herseyi hallediyordum...hem alışveriş ,yemek ,temizlik cildiriyordum.

Beni anlayan bir yorum görmek çok güzel

Kim söyleyecek diye beklerken sizden geldi, nankörlük :)
Asla sorun o değil sorun o ayarı bulamaması.
Beni bu kadar sıkacak bir durum yok ortada.
ben de anneyim ve ileride siz de olucaksınız inşallah. Evlatlarının yemeleri içmeleri her annenin çok hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun. Fazla ısrarcı olması hoşunuza gitmiyor olabilir haklı da olabilirsiniz kendinizce ama onun yaptığı hiçte kötü birşey değil ortada bukadar hain kv varken.

Hafta içi de işten çık git yorgun oluyorsun zaten, üstüne bir de rahat oturamıyorsun vs
Bana herkes kızıyor ama bu durum devamlı olunca çok can sıkıyor onu anlatmaya çalışıyorum.
Herkes takmış buzdolabı erzak diye

Bir seyler vermesi seni dusundugunden.
Gelip gitme isini azaltin. Bir hafta birine obur hafta oburune gidin.

Kendilerince onlarda iyilik yapmaya çalışıyorlar. Kötü niyetleri yok bu konuda bir şey diyemem.

Fakat o evin sorumluluğunu size bırakmaları mudahale etmemeleri lazım. Bu gün iyilik yardım diye yapılan şey siz kabul edip alıştınız var sayalım ileride onlar hayattan gidince yine zorluğu size olacak. Yani artık evlenmişsiniz kendi başınızın çaresine tabikide bakarsınız bakmalısınız. Aslında ailelerinizde sizin iyiliğiniz için böyle düşünmek durumunda. Ama amlesef hala onlara göre yardıma ihtiyacı olan çocuklarısınız sanırım

Kendi hayat sınırınızı çizin.
Yinede tabi bunu kalp kırmadan incitmeden halledin

öncelikle eline birşeyler tutuşturması kendilerine göre bir iyilik. boşver reddetme, en kötü kayınvalidenden aldığını annene verirsin, kalp kırmaya değmez. bir kere yapsın, seneye yapacak olursa ayy hepsi buzlukta duruyor, hepsi atılacak şimdi diyebilirsin.

diğer konuda, neden 11 e kadar oturuyorsunuz ki? yemeği yiyin, 9 gibi kalkın gelin evinize. veya bir hafta birine diğer hafta birine gidebilirsiniz.

sadece benim eşime ama diğer çocuklarına bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…