- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Israrla derken? Sadece bir mesaj yazdım ben.
Size hak verdıgım konuyu zaten belırttım, burada cok acayıp kayınvalıdeler gorunce sızınkı yıne bır nebze ıyı nıyetlı duruyor.
birde o gelinleri dinleyin belki hoşlarına gittiği için mutludurlar yada onlarda sizin gibi dert yanıyordur.. Ayrıca bu kadar evladını düşünen bir anne kesinlikle evlat ayırmaz,onlara da yapıyordursadece benim eşime ama diğer çocuklarına bir şey yok
ben de anneyim ve ileride siz de olucaksınız inşallah. Evlatlarının yemeleri içmeleri her annenin çok hoşuna gider kaç yaşında olursa olsun. Fazla ısrarcı olması hoşunuza gitmiyor olabilir haklı da olabilirsiniz kendinizce ama onun yaptığı hiçte kötü birşey değil ortada bukadar hain kv varken.
Kendilerince onlarda iyilik yapmaya çalışıyorlar. Kötü niyetleri yok bu konuda bir şey diyemem.
Fakat o evin sorumluluğunu size bırakmaları mudahale etmemeleri lazım. Bu gün iyilik yardım diye yapılan şey siz kabul edip alıştınız var sayalım ileride onlar hayattan gidince yine zorluğu size olacak. Yani artık evlenmişsiniz kendi başınızın çaresine tabikide bakarsınız bakmalısınız. Aslında ailelerinizde sizin iyiliğiniz için böyle düşünmek durumunda. Ama amlesef hala onlara göre yardıma ihtiyacı olan çocuklarısınız sanırım
Kendi hayat sınırınızı çizin.
Yinede tabi bunu kalp kırmadan incitmeden halledin
öncelikle eline birşeyler tutuşturması kendilerine göre bir iyilik. boşver reddetme, en kötü kayınvalidenden aldığını annene verirsin, kalp kırmaya değmez. bir kere yapsın, seneye yapacak olursa ayy hepsi buzlukta duruyor, hepsi atılacak şimdi diyebilirsin.
diğer konuda, neden 11 e kadar oturuyorsunuz ki? yemeği yiyin, 9 gibi kalkın gelin evinize. veya bir hafta birine diğer hafta birine gidebilirsiniz.
Evin tek çocuklarıyız demiştiniz mesaj da ama ????sadece benim eşime ama diğer çocuklarına bir şey yok
tabi ki ailesiniz. siz de mutlaka yapıyorsunuzdur. Ama annelik iç güdüleri var onları yabana atmayalımBen artık kendimde bir aileyim beni çocuk gibi görmelerine gerek yok.
En iyisini ben yapıyorum havasına girmelerine de gerek yok.
Biraz anlayış biraz rahat bırakabilirler dimi.
Sonucunda zaten görüşeceğiz ama sürekli olması ve sürekli müdahale de bulunmaları can sıkıcı
aynen ya !Evin tek çocuklarıyız demiştiniz mesaj da ama ????
Bir konuya konu sahibinin görüşü dışında yorum yapıyorsam hiç yanılmamaynen ya !
Aynı fikirdeyimAy keşke benim kaynanamda çoğu şeyi hazırlayıp verse ben mutlu olurum bence kötülüğüne yapmıyorlar çalışıyorsun diye yardımcı olmaya çalışıyorlar hafta bir gitme sende 2 haftada bir gitmeye başla her iki tarafa da
Benim maalesef ikisi de uzakta bende gebelikten önce severek yemek temizlik yapardım ama gebe kalınca herşeyden tiksindim temizlikten deValla benim var canım yemek tapmak istemediğinde annemi veya kv demi arıyorum biz geliyoruz ne yemek var diyeulan kocama yetemiyorum galiba
Beni anlayan bir yorum görmek çok güzel
gitmeden önce anlaşma yapacaksınız, önce eşinizle. veya şöyle beyaz yalanlara başvuracaksınız: akşam 10 da arkadaşımız uğrayacak, geçen akşam bizdelerdi, harici disklerini unutmuşlar, onu almak için uğrayacak. 10da evde olmalıyız.Erken gidince küsüyorlar :)
Diğer çocuklar derken??sadece benim eşime ama diğer çocuklarına bir şey yok
Eşimde bende evin tek çocuklarıyız.
1 gün tatil kötüymüş bı zamanlar bende öyle calisiyodum cidden o gün sadece uyumak istediğim bile oluyordu .
Şimdi ikinizde tek çocukmussinuz ya ev bir anda boş kalmstir onları da anlayın. Gittiginizde kv de iseniz eşiniz desin anne biz kalkalım bugün biraz yorgunum filan diye .Gelin lafı batar :) ama dediğim gibi ailelerfen uzaktayiz 6 yıldır ve gerçekten yoruldugum zamanlar oluyor ben olsam kosardim herhalde
Mesela bugün doktora gitmem gerekti eşime görev çıktı sabah ,oğlum kalkmadı iptal ettim ve ölüyorum şuan .Ama birisi olsa rahat rahat bırakır giderdim veya 1-2 saat uyuyup dinlenmeye calsiirdim .
Mesela İngilizce sınavına girdcektim burada yok Diyarbakır'a gittik .11 deydi oğlum kalkamaz sabah geç kalırız diye 1 gün önceden gidip polis evinde filan kaldık 3 kişi geziyoruzböyle seykerde eksikliği daha iyi hissediyorum ki eşimin tarafıyla sıkıntılı şeyler yaşadım birbirimize bayilmiyoruz ama ..
Dediğim gibi istemiyorum filan demeyin hele en başlarda ciddi kiriliyorlar.Mesela yaprak veriyor ya anne ben vakit bulup saramam sen sar yeriz beraber deyin geçin
Kaç yaşındasınız merak ettim. Ben en son lisede böyleydim. Çocuk değilim ben, bende biliyorum napmam gerektiğini diye atar yapardımBen artık kendimde bir aileyim beni çocuk gibi görmelerine gerek yok.
En iyisini ben yapıyorum havasına girmelerine de gerek yok.
Biraz anlayış biraz rahat bırakabilirler dimi.
Sonucunda zaten görüşeceğiz ama sürekli olması ve sürekli müdahale de bulunmaları can sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?