- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
birde o gelinleri dinleyin belki hoşlarına gittiği için mutludurlar yada onlarda sizin gibi dert yanıyordur.. Ayrıca bu kadar evladını düşünen bir anne kesinlikle evlat ayırmaz,onlara da yapıyordur
gitmeden önce anlaşma yapacaksınız, önce eşinizle. veya şöyle beyaz yalanlara başvuracaksınız: akşam 10 da arkadaşımız uğrayacak, geçen akşam bizdelerdi, harici disklerini unutmuşlar, onu almak için uğrayacak. 10da evde olmalıyız.
21.30 seansına bilet aldık, burdan sinemaya gideceğiz.
gece hiç uyumadık, erken yatacağız.
çocuk mu bunlar küsüp ağlıyor. net durun, halledersiniz.
Valla sıkılıyorsunuz belki ama iyi tarafından bakın sizi düşünüyorlar..en azindan kotu niyetli degiller..temizlik yapmaya o yaşta güçleri yeter mi ki.. ellerinden bezelye fasulye yapmak geliyor onu yapıyorlar.. sukredin bence..Sadece mutfak konusunda ama bana gelin temizlik yapalım desem kimse gelmez :)
Bakıyorum da çok şükür her şeye yetişmeye çalışıyorum ama onların derdi bizim sözümüzden çıkmasınlar
benim kayinvalidem de yapıyordu ilk zamanlar. Farklı yerden olduğumuzdan oğlunun ac kalmasından korkma durumu vardı . Dediğim gibi henüz 10 aylık oldugunuzdan o. Biz 7 seneyi bitirdik kışlık mislik hak getireogluda kendinden iyi yiyor gördü . Bence hic kalp kırmayın . Bırakın yaps in . Evimde 3 yıllık konserve duruyor öyle onlar son oldu zaten. Hem yemedigimizi görünce hem çokta ihtiyaç olmadığını görünce çok kasmiyor. Ha ben yapmıyorum kendim yapamam uğraşamam diyorum zaten . Ama bence çok dert etmeyin . Sıkılıyor olabilirsiniz ama sizi sevmese yapmaz o acıdan bakin
diğer çocukları kız
Belki calistiginiz icin vaktiniz olmadigini dusunup yapamazsiniz diyordur. Herseyi hazirlayip veriyormus daha napsin kadin yav.Günaydın sevgili kadınlar
Bu aralar sıkıştım kaldım dertlerin arasında. Bugün ki sorunum kv.
Artık biliyorsunuz 10 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Biz evlendikten ilk haftadan sonra haftanın birer günü anneme ve kv lere gitmeye başladık. Eşimde bende evin tek çocuklarıyız. Is çıkışı gidiyoruz yemek yiyoruz çay içip saat 11 gibi kalkıp evimize geliyoruz. Bu durum artık beni sıkmaya hatta boğmaya başladı. Ben haftanın 2 günü oraya gidince işlerim sıkışıyor. Yemek yapamıyorum düzenim alt üst oluyor. Yanı bu durumu anlatmaya çalışıyorum, koskoca kadınlar oturup ağlıyorlar biz sizi özlüyoruz diyedün akşam yine iç gittik eve geldim duş aldım çamaşır attım sabah kalktım çamaşır astım ve ise geç kaldım. Evet iyilik yapmaya çalışıyorlar ama bana artık batıyor kızlar. Evime, kendime , eşime vakit ayıramıyorum. Bu hafta temizlik yapacağım yapamıyorum çünkü zamanım yok. Zamanım yok derken gezmekten değil onlara gidip gelmekten
Bu konu böyle uzar gider. Bir sıkıntım ise yine kv. Sürekli buzdolabıma sürekli mutfağıma mudahele ediyor. Bu aralar taktı kış için dolaba bezelye atayım, fasulye atayim istemiyorum dediğim halde dün zorla verdi. Ben bu konserve olayını çok sevmiyorum ayrıca kışın taze fasulye yemesem ölmem herhalde. Tutturuyor, tursu yaptım gel al, reçel yaptım gel al , onu yaptım gel al artık biktim. Normal de tatlı çok yiyen birisi değilim ama laftan anlamıyor, kalbini kırmak istemiyorum ama bu durum iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Yemek konusu açılıyor sen yapamazsın ben yaparım. Döndüm dedim ki yemek konusunda gayet başarılıyım oğlunun göbeğine bak anlarsın ispatım diye. Sürekli yarış halinde benimle. Sen yapamazsın, sen edemezsin. Çok doluyum kızlar uzun oldu kusura bakmayın
En iyi yemeği kendinin yaptığını mesajınızda dile getirmemişsiniz ama :)
müdahale diyorsunuz konuyu daha açmanız gerekli idi o halde, bu konuda müdahale kimse göremedi bence herkesin düşüncesi aynı çünki mesajlarda.. ben 2 yıldır evliyim hiç işler yetişmiyor demedim mesela, ctesi öğlen işten gelirim çamaşırımı atarım temizliğimi yaparım pazarım bana kalır.. pazartesi kv çarşmba anneme giderim. haftanın 1-2günü anca evde yemek yapıyorum.. kayınvalidem 2 sokak altımda yapar yapar getirir sağolsun.. iyi ki var..
tercih meselesi tabi. :)
kız olunca evlat sayılmıyor mu? Evin tek çocuğuyuz dediniz de!
Belki calistiginiz icin vaktiniz olmadigini dusunup yapamazsiniz diyordur. Herseyi hazirlayip veriyormus daha napsin kadin yav.
"Evin tek evladi " demenizin sebebi diğer evlatların kiz olması mi?? Lütfen bir kadin olarak siz bari oyle cümle kurmayındiğer çocukları kız
Haftanin birer gunu gitmeniz cok normal
Siz hic ozlemiyormusunuz
Keske benim kv de saglam olsada eskisi gibi yapabilse.
Bir deneyin belki size kolaylik olur hem butceye hem size vakit kolayligi
Yazik kadin bilse uzulur bu kdr gerilmeyin inanin kotu bsy yok.
Çalışırken yaprak sarmak çok zor oluyor, benim kayınvalidem sarılmış veriyor. Buzluktan çıkarıp buzu çözülmeden pişirince güzel oluyor. Sizde söyleyin bidahakine sarıp versin.
Evin tek çocuklarıyız dediniz.. Tek cocuk demek.. 1 cocuk demek :)O tek erkek bende tek kızım
Kız olunca evlat sayılmıyorlar mı dedim?
"Evin tek evladi " demenizin sebebi diğer evlatların kiz olması mi?? Lütfen bir kadin olarak siz bari oyle cümle kurmayın
eller hic bir zaman çekilmez .. Siz hep çocuk kalacaksınız o gözlerde... Ama yarin çocuk olacak seneler geçecek bi düzen olacak onlarda rahatlayacak bi düzenleri oldu artik diye .. Bence hic yarisa girmeyin terslemeyin . Ayrıca ne kadar iyi yaparsanız yapın Erkekler ilk seneler annelerinin yemeklerini hep ararlar çünkü alismislik vardır ,söylemeyebilir ama bu böyledir.. İyi tarafından bakin dengeyi bulun. Anne olunca onları daha anlarsınız emin olunEskiyelim o zaman bir an önce ellerini çeksinler bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?