Sinirlerim Tepemde!

İpleri elime almanın vakti geldi :)

Sadece mutfak konusunda ama bana gelin temizlik yapalım desem kimse gelmez :)
Bakıyorum da çok şükür her şeye yetişmeye çalışıyorum ama onların derdi bizim sözümüzden çıkmasınlar
Valla sıkılıyorsunuz belki ama iyi tarafından bakın sizi düşünüyorlar..en azindan kotu niyetli degiller..temizlik yapmaya o yaşta güçleri yeter mi ki.. ellerinden bezelye fasulye yapmak geliyor onu yapıyorlar.. sukredin bence..
kv deniz de siz yapamıyorsunuz diye değil çalışıyorsunuz zamaniniz yok diye yapamazsın diyordur..
Bu yaşta gidip gelmeniz ne kadar mutlu eder onları böyle de düşünün. Bugün varlar yarın yok. Etkiliyirsa iki haftaya 1 yaparsiniz en kotu isleri yetistirmek icin. Ama orda kaybettiginiz sureyi geri kazaniyorsunuz..Inanın fasulye deyip geçmeyin öyle dar zamanda ise yarıyor ki.

Normali sizin söylediğiniz şekilde gitmek bana göre hafta içi gitmek ama akşam dokuz on gibi kalkın.

Siz istemiyorsanız 2 haftaya çıkartın gitme aralığınızı. Gidip gergin olacağınıza gidişi seyrekleştirmeniz daha iyi.

Bir hafta bir aileye gidin bir hafta bir aileye.

Kayınvalidenizin kışlık vermek istediklerine bu kadar tepki vermenize de gerek yok.

Size müdahale etme kısmına gelince anneler hep böyledir biraz idare edilmeyi hakediyorlar bence.

Verdiklerinden çok almayın madem iki kişiyiz anne çok almayalım zaten sizde de yiyoruz dersiniz, kimsenin gönlü kırılmaz.

Eskiyelim o zaman bir an önce ellerini çeksinler bizden

Belki calistiginiz icin vaktiniz olmadigini dusunup yapamazsiniz diyordur. Herseyi hazirlayip veriyormus daha napsin kadin yav.

Anlatamıyorum sanırsam konu farklı noktaya kayıyor

Evlerimiz yakın istersek sürekli görüşülür, görev haline getirmeye gerek yok diye düşünüyorum

O tek erkek bende tek kızım
Kız olunca evlat sayılmıyorlar mı dedim?
Evin tek çocuklarıyız dediniz.. Tek cocuk demek.. 1 cocuk demek :)
o evin tek oğlu ben tek kızıyım demeniz gerekli idi o halde.. ben bu konuda bağdaşmayan şeyler farkettim..
hakkınızda hayırlısı.
pek inandırıcı gelmedi..
hoşçakalınnn :)

Eskiyelim o zaman bir an önce ellerini çeksinler bizden
eller hic bir zaman çekilmez .. Siz hep çocuk kalacaksınız o gözlerde... Ama yarin çocuk olacak seneler geçecek bi düzen olacak onlarda rahatlayacak bi düzenleri oldu artik diye .. Bence hic yarisa girmeyin terslemeyin . Ayrıca ne kadar iyi yaparsanız yapın Erkekler ilk seneler annelerinin yemeklerini hep ararlar çünkü alismislik vardır ,söylemeyebilir ama bu böyledir.. İyi tarafından bakin dengeyi bulun. Anne olunca onları daha anlarsınız emin olun

Dost aci soyler nankorluk yapiyosun sinirlerin bozulmus senin. Haftanin iki gunu oz anana, sevdiğin adamin anasina ayirsan neyin isi aksayacak Allah askina?
Temizligi ogun yapma ertesi gun yap. Çamaşırını bir gun once yika. Tamamen bahane saydiklarin ise gec kalman falan cidden alakayi cozemedim.
Kadin oğlunu ve seni dusunmus buzluguna kadar yardim etmek istemis. Cidden bazen bu anneleri biz gelinler delirtiyoruz diye dusunuyorum. Onlar da kendi aralarinda konusuyolardir aman yapma ben yaptim benim gelin kizdi, aman yap soyle diye. N'apsalar yaranamiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…