- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
evine gelip düzenine karışıyor dolapta ne var ne yok bakıyorsa durum sıkıntı
ama kendi evinden bir şey yapıp veriyor senin evin genel düzenine karışmıyor ise müdahaleye girmez
hiç vermese kışlık hazırlık yapmasa inanın, tek çocuğuna bile bir şeyler hazırlayıp vermiyor vs derdiniz
yemeğinizi bir gün önceden yapabilirsiniz daha pratik olurEşim yardımcı zaten
Eve git yemek yap, bulaşık duş al vs derken nasıl yetişsin?
7de çıkıyorum 7.30da evdeyim zaten pertim çıkıyor
Şimdi yanlışsam düzelttin ama "ikimiz de evin tek çocuğuz" diyince başka çocukarları yok anlaşılıyor haliyle. Sonuçta kadın sizin iyiliğinizi istiyor. Fazla da şey etmemek lazım.O tek erkek bende tek kızım
Kız olunca evlat sayılmıyorlar mı dedim?
kendinizi ifade etmede ciddi sıkıntılarınız var bi de millete saldırıyorsunuzO tek erkek bende tek kızım
Kız olunca evlat sayılmıyorlar mı dedim?
Keşke sizin ki gibi ailelerimiz olsa gidip yemek yiyip çay içip gelsek kayinvalidem herşeyimi yapıyor kışlıkhiç de rahatsız olmuyorum evet ben yapamıyorum zamanım yok sen yap der keyfime bakardım
Günaydın sevgili kadınlar
Bu aralar sıkıştım kaldım dertlerin arasında. Bugün ki sorunum kv.
Artık biliyorsunuz 10 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Biz evlendikten ilk haftadan sonra haftanın birer günü anneme ve kv lere gitmeye başladık. Eşimde bende evin tek çocuklarıyız. Is çıkışı gidiyoruz yemek yiyoruz çay içip saat 11 gibi kalkıp evimize geliyoruz. Bu durum artık beni sıkmaya hatta boğmaya başladı. Ben haftanın 2 günü oraya gidince işlerim sıkışıyor. Yemek yapamıyorum düzenim alt üst oluyor. Yanı bu durumu anlatmaya çalışıyorum, koskoca kadınlar oturup ağlıyorlar biz sizi özlüyoruz diyedün akşam yine iç gittik eve geldim duş aldım çamaşır attım sabah kalktım çamaşır astım ve ise geç kaldım. Evet iyilik yapmaya çalışıyorlar ama bana artık batıyor kızlar. Evime, kendime , eşime vakit ayıramıyorum. Bu hafta temizlik yapacağım yapamıyorum çünkü zamanım yok. Zamanım yok derken gezmekten değil onlara gidip gelmekten
Bu konu böyle uzar gider. Bir sıkıntım ise yine kv. Sürekli buzdolabıma sürekli mutfağıma mudahele ediyor. Bu aralar taktı kış için dolaba bezelye atayım, fasulye atayim istemiyorum dediğim halde dün zorla verdi. Ben bu konserve olayını çok sevmiyorum ayrıca kışın taze fasulye yemesem ölmem herhalde. Tutturuyor, tursu yaptım gel al, reçel yaptım gel al , onu yaptım gel al artık biktim. Normal de tatlı çok yiyen birisi değilim ama laftan anlamıyor, kalbini kırmak istemiyorum ama bu durum iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Yemek konusu açılıyor sen yapamazsın ben yaparım. Döndüm dedim ki yemek konusunda gayet başarılıyım oğlunun göbeğine bak anlarsın ispatım diye. Sürekli yarış halinde benimle. Sen yapamazsın, sen edemezsin. Çok doluyum kızlar uzun oldu kusura bakmayın
O zaman bu seviyede götürün iliskinizi. Siz kazanırsınız.yarin bir gün çocuk olcak.siz de çalışıyorsunuz.yine yardım ederler ellerinden geldiğince.. bizim de ilk seneler çok karışıyorlardı ben de bunlar yapamayacagimi mi saniyorlar derdim :) ama artık çocuktan sonra da destek oldular hep..asil o zaman kuzdim kendime haksizlik etmisim dedim.aile desteği her dönem şart. Siz olgunlukla ilişkinizi yonlendirirseniz kavga vs olmadan güzelce destek olursunuz birbirinize.İzin versem evime de karışırlar
Hafta içi de işten çık git yorgun oluyorsun zaten, üstüne bir de rahat oturamıyorsun vs
Bana herkes kızıyor ama bu durum devamlı olunca çok can sıkıyor onu anlatmaya çalışıyorum.
Herkes takmış buzdolabı erzak diye
Şimdi sen yapamazsın demesi çok gıcık. Benimki de genel anlamda bu tavır içerisinde ama inan akşam yemeği diye önümüze sadece çorba koyduğu günler oluyor. Hayatımda gördüğüm en beceriksiz kadınlardan biri. Köfteyi bile gidip hazır alıyor. Bir de üstüne çok güzel yemek yapıyormuş ve üstüne çok temizmiş gibi davranıyor. Senin kv en azından anladığım kadarıyla bazı şeyleri iyi yapıyor. Bir de benim konumu oku da gör neler var. Bence fazla gördüğün için bunaldın. Eşinle onunla özel vakit geçirmek istediğini söyle. Tiyatro bileti al mesela beraber gidin. Yada evde sinema gecesi yapın mısır falan patlatın açın güzel bir film sarıla sarıla izleyin. Ha yok her gün farklı etkinlik mi bulcam kendime dersen spora yazıl. Anne ben spora yazıldım formuma özen gösteriyorum artık hafta içi her gün gitmem lazım gibi bi bahane olur. Ayrıca spor yapmak gerçekten mutluluk hormonlarını arttırıyor.Günaydın sevgili kadınlar
Artık biliyorsunuz 10 aylık evliyim ve çalışan bir kadınım. Biz evlendikten ilk haftadan sonra haftanın birer günü anneme ve kv lere gitmeye başladık. Eşimde bende evin tek çocuklarıyız. Is çıkışı gidiyoruz yemek yiyoruz çay içip saat 11 gibi kalkıp evimize geliyoruz. Bu durum artık beni sıkmaya hatta boğmaya başladı. Ben haftanın 2 günü oraya gidince işlerim sıkışıyor. Yemek yapamıyorum düzenim alt üst oluyor. Yanı bu durumu anlatmaya çalışıyorum, koskoca kadınlar oturup ağlıyorlar biz sizi özlüyoruz diyedün akşam yine iç gittik eve geldim duş aldım çamaşır attım sabah kalktım çamaşır astım ve ise geç kaldım. Evet iyilik yapmaya çalışıyorlar ama bana artık batıyor kızlar. Evime, kendime , eşime vakit ayıramıyorum. Bu hafta temizlik yapacağım yapamıyorum çünkü zamanım yok. Zamanım yok derken gezmekten değil onlara gidip gelmekten
Bu konu böyle uzar gider. Bir sıkıntım ise yine kv. Sürekli buzdolabıma sürekli mutfağıma mudahele ediyor. Bu aralar taktı kış için dolaba bezelye atayım, fasulye atayim istemiyorum dediğim halde dün zorla verdi. Ben bu konserve olayını çok sevmiyorum ayrıca kışın taze fasulye yemesem ölmem herhalde. Tutturuyor, tursu yaptım gel al, reçel yaptım gel al , onu yaptım gel al artık biktim. Normal de tatlı çok yiyen birisi değilim ama laftan anlamıyor, kalbini kırmak istemiyorum ama bu durum iyice sinirlerimi bozmaya başladı. Yemek konusu açılıyor sen yapamazsın ben yaparım. Döndüm dedim ki yemek konusunda gayet başarılıyım oğlunun göbeğine bak anlarsın ispatım diye. Sürekli yarış halinde benimle. Sen yapamazsın, sen edemezsin. Çok doluyum kızlar uzun oldu kusura bakmayın
Kaç yaşındasınız merak ettim. Ben en son lisede böyleydim. Çocuk değilim ben, bende biliyorum napmam gerektiğini diye atar yapardım
Şimdi anlıyorum ben hep çocuk kalıcam gözlerinde çünkü onların çocuğuyum. En iyisini ben yaparım olayı hoş değil, evinize gelip ayy ne biçim temizlik yapmışsın böyle mi yapılır derse tamam sinirlen de diğerleri olmaz. Ben ararım annemi ya da kvmi başım sıkışınca. Eşim geçen aylarda mücver istedi. Başladım yapmaya bana diyoki annemin yaptığının rengi böyle değildi. En son aradım anne dedim bunun rengi yanlışmış, dedi kızım boşver o yemiyo diye balkabağından yapardım ben onu :))
Yapıp vermesi problem değil düşündüğünden ama ısrar etmesi size batıyor sanırım.Valla ben 2 .5 yıllık evlıyım beni çağırmayın diye diye dilimde tüy bıttı bunu yapan kayınvalıdem o cagırıyodu sürekli hayır demekten ben bıkmıstım.Bizde iki haftada bir gidiyoruz.Günaydın sevgili kadınlar
Haftanın iki günün ziyan olmasını anlıyorum calisan kadin olarak hem eve ,hem kendine ,hem eşinle vakit geçirmek için zor olabilir.her hafta ikisine de gitmek yerine bir hafta annenize bir hafta kv ye gidebilirsiniz.iki hafta da bir görmüş olurlar.onlari da anlayabiliyorum özlüyorlar ama artık sizin de ayrı eviniz ve sorumluluklarınız var ve il dışına hatta yurtdışına evlenip gidenlerin anneleri ne yapsın.kv bence yapamazsınız derken çalıştığınız için size zor olur diye diyordur.konserveye ,dondurucuda saklamaya karşıyım diyorsunuz ama hele çalışan kadınlar için çok büyük kolaylık oluyor.annem de kv de bana hazırlarlar ellerinden geldiğince çünkü gerçekten 2 çocuk ve çalışma temposu ile hazırlamam zor oluyor sadece onlar yoruluyor diye istemiyorum bazen.Günaydın sevgili kadınlar
Kaç yaşındasınız merak ettim. Ben en son lisede böyleydim. Çocuk değilim ben, bende biliyorum napmam gerektiğini diye atar yapardım
Şimdi anlıyorum ben hep çocuk kalıcam gözlerinde çünkü onların çocuğuyum. En iyisini ben yaparım olayı hoş değil, evinize gelip ayy ne biçim temizlik yapmışsın böyle mi yapılır derse tamam sinirlen de diğerleri olmaz. Ben ararım annemi ya da kvmi başım sıkışınca. Eşim geçen aylarda mücver istedi. Başladım yapmaya bana diyoki annemin yaptığının rengi böyle değildi. En son aradım anne dedim bunun rengi yanlışmış, dedi kızım boşver o yemiyo diye balkabağından yapardım ben onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?