Sinirlerim tepemde!

zorla alacak degıl heralde madem cok saygısız sızde ıstedıgınız gıbı tersleyın bence oyle akrabaylada pek muhattap olmuyacaksın

Arkadaşım bence amcanızın torunu size nazının geçtiğini düşünerek öyle konuşmuş ben abartı bir saygısızlık görmedim bu durumda .Araba olayında da tabiki sizin arabanız verip vermemeye eşinizle karar verirsiniz.

Arkadaşım bence amcanızın torunu size nazının geçtiğini düşünerek öyle konuşmuş ben abartı bir saygısızlık görmedim bu durumda .Araba olayında da tabiki sizin arabanız verip vermemeye eşinizle karar verirsiniz.

Sadece nazının geçtiği insanlara değil ki canım, herkese karşı saygısız. Bir gelicem, arabanızı alıcam, paşa paşa vereceksin demek var bir de arabanız müsait olursa alabilir miyim diye nezaketen sormak var.

Kusura bakma ama o zaman ailesi çok şımarık yetiştirmiş. İlerde bu şımarıklığının cezasını çok çeker.

Bu ne yuzsuzluk canim, ben bile sinirlendim okurken. Vermezseniz zorla mi alacak, araba sizin, keyif sizin, Allah Allah.
Bunlari yazarken aklima geldi, hic ona daha once izin vermis miydiniz araba icin? bu cesareti nerden buluyor, hele ki senin esine karsi, anlayamadim.

Daha bugun teyzem bızdeydı arabası mevzusundan bahsettık arkadası almıs arabasını hiç istemeyerek vermıs teyzemde ve kaza yapmıs verdıgı kişi araba mahvolmuş..

ben kesınlıkle vermezdım tavrından ödün verme .. kesınlıkle verme arabanı.. araba bu ufak tefek bişey mi sanki şaka gibi yahu ınsanlar ne tuhaf..

En sevmediğim insan tipi :47:
Boşverin casizin canınız sıkılacağına onunki sıkılsın.
Böyle densiz biri yüzünden kötü olacaksanız da olun

amcanın torunu kim ya, dıdının dıdısı, yakın olsa neyse, hem ne cesaretle senle böyle konuşuyo, gerekirse görüşmeyin bi daha

ayy ne yilisik bir insan tipi.esin bence agzinin payini guzelce versin ki birdaha birsey isteyemesin .gerekirsede gorusmeyin kirilirsada kirilsin zaten boyle bir insandan ne fayda gelirki faydasini birak zaten sadece zarar gelir.bi guzel bozzun esin o cocugu bidaha cesaret edemesin.

şakayla karışık söylüyor ama sinir bozucu
ben çok çabuk sinirlenirim
elim ayağım boşalır
eşim daha soğukkanlı bu konularda
o mu konuşsa
inş bir tatsızlık çıkmaz kızlar
o rabayı verirsem bir daha önünü alamam
buna izin vermemeliyim

eşiniz konuşucak tabi siz niye muhattap oluyorsunuzki
bırakın o halletsin o kadar saygısızsa size karşı ağzını bile bozabilir

amcanın torunu kim ya, dıdının dıdısı, yakın olsa neyse, hem ne cesaretle senle böyle konuşuyo, gerekirse görüşmeyin bi daha

Evet ya ne alaka?
Vermiyorum arabamı dersiniz,kapatırsınız telefonu/kapıyı/herneyse...
Ne diye takıyorsunuz ki dış kapının dış mandalını?

seni mahfederim paşa paşa vericeksin bu nedemek ben bir tehdit sezdim bu işte sizin bir açığınızımı biliyor mal senin malın ister verirsin ister vermezsin amca torunu değil isterse babamın oğlu olsun vermiyorum diyceksin işin içinden çıkıcaksın bukadar basit

Son düzenleme:
Şımarık insan tipi!

Bence iyi bir terbiye istiyor,acele etmezseniz suyunu çıkaracak gibi!
Mahvedermiş!Böyle tipler iki kaşık suda boğulurlar,kaldı ki bir insanı mahvetmek.

Tehtitlerini kale bile almayın,sinir bozucu kısım için görüşmeyin!
Tepkilerinizi açık açık dile getirin..
Madem bu kadar gıcık oluyorsunuz,bunu onada belli edin ki fazla ileri gitmesin.

Arkadaşım eğerki iyi niyetinden ailesiyle aramız açılır vs. gibi düşünceler yüzünden böyle bi sıkıntıya düştüysen hiç takma kafanı.

Ailesi sizin durumunuzu düşünmüyor oğullarına birşey demiyor da siz onlarla aranızı niye düşünüyorsunuz ki? Hem onlar da oğullarının ne karakterde bir kişi olduğunu bilirler herhalde.

Sizi tehdit etmesine de gelince böyle bir cesareti nereden bulabiliyor?

İyiler de en az kötüler kadar cesur olmalı, elin adamı rahatça sizin arabanızı alıcam diyorken siz de en az onun kadar rahat vermeyeceğinizi söyleyebilmelisiniz bence...

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ne yapacağın çok basit ağzının payını ver otursun dursun..:57: hatta iki tanede çak ağzına..babasının malımı verme yaa kafana taktığına değmez...haddini bildir olsun bitsin karşı duramadığı bir büyüğünden yardım al ağzının payını o versin yada ...olurmu öyle şey ya..ne haddine allah allah bende sinir oldum şimdi....saygısızzzzzzz........:57::57:

delimi ne vermezsin olur biter ne kendini sıkıyon mal senin karar senin

Back
X