Sinirlerimi bozan kuzen

kuzenlerini çok fazla sahiplenmişsin ve bu çok yanlış
evlendikleri zaman eşleri değil sen yabancı olacaksın olması gerekende bu
bence kıskançlık problemin var kusura bakma ama ne demek ya eşi tabiki ne hakla kimi gıcık ediyosun sen

Son düzenleme:

anladım ben seni daha uzatmama lüzum yok.

cevabımı aldım ben:)eğer kız güzel olmasa tıkış tıkış motora bindiler,bikiniyle bindi vs demezdin.ben saldırmıyorum,yorum yapıyorum,üslubunuz çok tatlı:)tosladınnnnn saldırayım saçma sapan düşünceler falan....
aileye kim dahil olursa olsun,bizimle aynı yolda değilse,ben onu yola getiririm:)
ya da yolumdan çekerim:)

evlilik, yuva hakkında hiç birşey bilmediğiniz ortada..
çekinmeden insanların yuvasını da dağıtırsınız siz, kuzenimle samimi olacağım diye.
Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın.

@pea senin yaşam tarzını aile tipini tahmin ediyorum. Geniş olmaya devam et sana laf yetiştiremeyeceğim daha fazlaa
Yalnız şunu söyleyim.Sen kabul etsen de etmesen de kuzenlerin evlendiğinde kapı dışında sen kalacaksın şekerim.
7/24 karısıyla birlikte olacak seninle değil ve dış kapının direği sen olacaksın

çekinmeden insanların yuvasını da dağıtırsınız siz, kuzenimle samimi olacağım diye.

Amin vallahi amin
ay evlenince eşimin böyle bir kuzeni olsa ne oluyor ya derim aman aman Allah korusun

sizin gibi düşünecekse kuzenlerimin eşleri de çatlayacaklar sinirden ama tın:)

Yukarıda bir arkadaş söylemiş ya sen bu kafayla çok yuva yıktırırsın. Ne demek yola getiririm necisin sen bee?
Senin gibileri yoldan çekmesini biz biliriz merak etme kuzum. Evimin kapıları kapandı mı kocamın gözünde ne kuzeni olur ne de kardeşleri
Çatlasan da kahrolsan da üzüntüden kuzenlerin için de bu geçerli hayatın gerçeği bu

Biraz bencilce düşündüğünü düşünüyorum.
Bir çift bir yuva kuruyor, birbirleriyle cinsel,manevi,maddi ilişki kuruyorlar bağ kuruyorlar. Yani eş demek kuzenlerden daha üst bir konum.
O adam hastalansa yataklara düşse kim bakacak zamanı gelince? Yaşlılıkta ?
EŞ . Sen kendi eşinden çocuğundan konumundan koşturabilecek misin ? Hayır .
En fazla 1-2 gün ziyarete gidersin.
Ama kalkıp da altını değiştiremezsin herhalde ?
Ama bir eş, kocası ve ya karısı yataklara düşünce , b.kunu bile temizliyor afedersin.
Ve böyle özel bir müesseseyi , kuzenlerin bozması çok bencilce.

Bence, olabildiğince el altından hareket etmelisin :)
Eşine çok baskı yapmadan, alttan alttan laf sok. Ne bileyim kalkıp da, o motora binerken, ben giderim kocamla, sen otur zahmet etme diyemedin mi canım ya ?
Bir dahakine de...
Hahahaytttttttt gören de, beni kuzeni seni eşi sanar valla, kız o ne öyle her şeye atlıyorsun de ! Utansın :)

aile kavramını tanıdığım herkesten daha iyi biliyorum,tanıdığım herkesten daha çok bağlıyım aileme...
kuzenimle samimi olurum,hem de ,istediğim kadar,çünkü tekrar ediyorum,kardeşimle aynı değerdeler benim gözümde,nasılki kardeşime karşı ya da kardeşim bana karşı bir şehvet duymuyorsa ben de kuzenime duymam,kuzenim de bana duymaz...kardeş dediğimiz kişilere o gözle bakacak kadar sapık değiliz şükürler olsun,herkes kendinden bilirmiş işi,kişinin içinde iyi niyet varsa herkesi iyiniyetli görüyor...işte fesatsa da kendi kendini yiyor.

yuva kurmak isteyen aile işlerini de hesabına geldiği gibi yönetmeye çalışmayacak,aileyle aile olmaya çalışacak,aileyi koparmaya değil.

Diyeceğim canım bundan sonra. Böyle fesat kuzenleri görünce ben de fesat olacağım artık öyle kendi kendimi yemeyeceğim
ama zaten eşim daha dikkat edeceğim dedi. çünkü artık ben varım yanında

kardeşlerin bile arasına mesafe giriyor ister istemez evlenince çünkü aile olunca herkesin kendi çocuğu olunca dertler çoğalıyor sorumluluklar artıyor bırakın kuzeni kardeşler bile bazen uzaklaşıyor

eşin zaten kuzeniyle seni kıskandırcak değildir
sadece düşünememiş demekki
çok fesat kuzenler var kıskandırım falan diyip burayı eşlere sevgililere okutmak lazım kuzenler neler düşünebiliyomuş görsünler

bence eşine kızma sen eşine daha çok yaklaş böyle şeyleri çok söylemekçok sorun etmek bir işe yaramaz zaten eşin evlenmek istese onla evlenirdi değil mi

Niye böyle diyorsun yahu ...
Benim eski sevgilim, teyzesinin kızıyla çıkmış bir adam .
Şimdi ben ondan sonraki ikinci ilişkimde ve ya evliliğimde, eşimi kuzeninden sakınırım.
Çünkü benim başıma böyle bir şey gelmiş demektir.
Fesatlıkla ilgisi yok bunun. Bu hayatta kimseye güvenilmeyeceğini öğreniyor bazı insanlar. Onunla ilgili bence.
Ama ben de, eski sevgilimde bu durumu yaşamadan öncesine kadar kuzeninden kıskanmazdım mesela.
Ama gözüm açıldı, insanların ne kadar pislik olduğunu gördüm. Yani bunun kalple alakası yok, darbe almışlıkla alakası var bence.
Üstelik çok gördük, kadınların genellikle önceden hissettikleri kişiler ile aldatıldıklarını...

kardeşlerin bile arasına mesafe giriyor ister istemez evlenince çünkü aile olunca herkesin kendi çocuğu olunca dertler çoğalıyor sorumluluklar artıyor bırakın kuzeni kardeşler bile bazen uzaklaşıyor

Öyle tabii canım ben annemden babamdan biliyorum. Tamam kardeşlerini anne babalarını severler ama kendi evlatları eşleriyle bir mi tutuyorlar? Elbette ki hayır.
Kendini bilen kardeş de kuzen de karşısındakini üzmemeye çalışır kendini bi çeker. Kendileri de evlenince görürüm ben o rahat kuzenleri eşleri izin vermeyince kimden vazgeçecekler acabaa

Bence de de canım, alttan alttan gülerek laf sok :)
Şu bir gerçek, insan sevdiğini sakınır.
Ne demiş şarkı da, "seni annen bile okşasa benim bağrım taş olur" :) Nilüfer in İntizar adlı şarkısında kıskançlığın gidebileceği boyutlar sonuna kadar verilmiş :)
Yani kız 200 kiloluk bir tip de olsa kıskanırdın eminim :)

evet bütün kuzenlerimde gözüm var, hepsini ayartmaya çalışıyorum

yuvadan, evlilikten haberiniz olsaydı
eşiniz olacak insanın kuzeninizle aşırı samimi
davranışlarınıza çok büyük tepki göstereceğini
tahmin edebilirdiniz.
ki zaten kuzenleriniz de eğer adam olabilmişlerse
eşlerini siz dahil hiç kimseye ezdirmezler,
kimse yüzünden üzülmelerine göz yummazlar.
bir erkek, kuzenine " bana uymayanı yolumdan çekerim"
deme cesaretini veriyorsa, zaten ortada sağlıklı
bir düşünce yapısı yoktur.
umarım kuzenleriniz kimsenin başını yakmaz, siz de onlar evlenince "aile" olanın siz değil onlar olduğunu anlarsınız.
daha fazla yazmayacağım size.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…