- Konu Sahibi just_married
-
aynen sülaleye dıştan gelmiyomu acaba, yeni gelen kişi olmuyo mu acaba o? kuzenlerle biz resmen içiçeyken gelip ne gerek var nifak sokmaya?
görümce de dense umurumda değil,kuzenlerim de eğer erkeklerse benle aralarına mesafe koymayıp,karılarının çıldırmasını umursamazlar, çünkü biz birbirimizle bir hayat paylaşmışız,hep birlikte gülüp eğlenmişiz,dediğim gibi bir beşikte büyümüşüz.hiç toleransım yok bu konuda,yeminederim bile bile sadece gıcık olsunlar diye bile daha samimi davranırım,çünkü kabullenmek zorunda.
aynen sülaleye dıştan gelmiyomu acaba, yeni gelen kişi olmuyo mu acaba o? kuzenlerle biz resmen içiçeyken gelip ne gerek var nifak sokmaya?
görümce de dense umurumda değil,kuzenlerim de eğer erkeklerse benle aralarına mesafe koymayıp,karılarının çıldırmasını umursamazlar, çünkü biz birbirimizle bir hayat paylaşmışız,hep birlikte gülüp eğlenmişiz,dediğim gibi bir beşikte büyümüşüz.hiç toleransım yok bu konuda,yeminederim bile bile sadece gıcık olsunlar diye bile daha samimi davranırım,çünkü kabullenmek zorunda.
Maalesef canım baktın ki diğer taraftan saçma sapan düşüncelerin tepki bulunca br de burdan saldırayım dedin :)
Yok valla aklıma en ufak bir kızın tipini kıskançlık aklıma gelmedi. Öyle güzel aman aman bir kız değil. Hiç aklıma bile gelmemişti o gözle bakmak :26:
Maalesef burada da tosladınnn..Bence sennn aileye dahil olan yeni gelinleri çekemeyenlerdensin gibime geldi bana da
evlilik, yuva hakkında hiç birşey bilmediğiniz ortada..
çekinmeden insanların yuvasını da dağıtırsınız siz, kuzenimle samimi olacağım diye.
Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın.
@pea senin yaşam tarzını aile tipini tahmin ediyorum. Geniş olmaya devam et sana laf yetiştiremeyeceğim daha fazlaa
Yalnız şunu söyleyim.Sen kabul etsen de etmesen de kuzenlerin evlendiğinde kapı dışında sen kalacaksın şekerim.
7/24 karısıyla birlikte olacak seninle değil ve dış kapının direği sen olacaksın
cevabımı aldım ben:)eğer kız güzel olmasa tıkış tıkış motora bindiler,bikiniyle bindi vs demezdin.ben saldırmıyorum,yorum yapıyorum,üslubunuz çok tatlı:)tosladınnnnn saldırayım saçma sapan düşünceler falan....
aileye kim dahil olursa olsun,bizimle aynı yolda değilse,ben onu yola getiririm:)
ya da yolumdan çekerim:)
sizin gibi düşünecekse kuzenlerimin eşleri de çatlayacaklar sinirden ama tın:)
cevabımı aldım ben:)eğer kız güzel olmasa tıkış tıkış motora bindiler,bikiniyle bindi vs demezdin.ben saldırmıyorum,yorum yapıyorum,üslubunuz çok tatlı:)tosladınnnnn saldırayım saçma sapan düşünceler falan....
aileye kim dahil olursa olsun,bizimle aynı yolda değilse,ben onu yola getiririm:)
ya da yolumdan çekerim:)
Yukarıda bir arkadaş söylemiş ya sen bu kafayla çok yuva yıktırırsın. Ne demek yola getiririm necisin sen bee?
Senin gibileri yoldan çekmesini biz biliriz merak etme kuzum. Evimin kapıları kapandı mı kocamın gözünde ne kuzeni olur ne de kardeşleri
Çatlasan da kahrolsan da üzüntüden kuzenlerin için de bu geçerli hayatın gerçeği bu
evlilik, yuva hakkında hiç birşey bilmediğiniz ortada..
çekinmeden insanların yuvasını da dağıtırsınız siz, kuzenimle samimi olacağım diye.
Allah sizin gibilerle karşılaştırmasın.
Bence, olabildiğince el altından hareket etmelisin :)
Eşine çok baskı yapmadan, alttan alttan laf sok. Ne bileyim kalkıp da, o motora binerken, ben giderim kocamla, sen otur zahmet etme diyemedin mi canım ya ?
Bir dahakine de...
Hahahaytttttttt gören de, beni kuzeni seni eşi sanar valla, kız o ne öyle her şeye atlıyorsun de ! Utansın :)
aile kavramını tanıdığım herkesten daha iyi biliyorum,tanıdığım herkesten daha çok bağlıyım aileme...
kuzenimle samimi olurum,hem de ,istediğim kadar,çünkü tekrar ediyorum,kardeşimle aynı değerdeler benim gözümde,nasılki kardeşime karşı ya da kardeşim bana karşı bir şehvet duymuyorsa ben de kuzenime duymam,kuzenim de bana duymaz...kardeş dediğimiz kişilere o gözle bakacak kadar sapık değiliz şükürler olsun,herkes kendinden bilirmiş işi,kişinin içinde iyi niyet varsa herkesi iyiniyetli görüyor...işte fesatsa da kendi kendini yiyor.
yuva kurmak isteyen aile işlerini de hesabına geldiği gibi yönetmeye çalışmayacak,aileyle aile olmaya çalışacak,aileyi koparmaya değil.
Diyeceğim canım bundan sonra. Böyle fesat kuzenleri görünce ben de fesat olacağım artık öyle kendi kendimi yemeyeceğim
ama zaten eşim daha dikkat edeceğim dedi. çünkü artık ben varım yanında
aile kavramını tanıdığım herkesten daha iyi biliyorum,tanıdığım herkesten daha çok bağlıyım aileme...
kuzenimle samimi olurum,hem de ,istediğim kadar,çünkü tekrar ediyorum,kardeşimle aynı değerdeler benim gözümde,nasılki kardeşime karşı ya da kardeşim bana karşı bir şehvet duymuyorsa ben de kuzenime duymam,kuzenim de bana duymaz...kardeş dediğimiz kişilere o gözle bakacak kadar sapık değiliz şükürler olsun,herkes kendinden bilirmiş işi,kişinin içinde iyi niyet varsa herkesi iyiniyetli görüyor...işte fesatsa da kendi kendini yiyor.
yuva kurmak isteyen aile işlerini de hesabına geldiği gibi yönetmeye çalışmayacak,aileyle aile olmaya çalışacak,aileyi koparmaya değil.
kardeşlerin bile arasına mesafe giriyor ister istemez evlenince çünkü aile olunca herkesin kendi çocuğu olunca dertler çoğalıyor sorumluluklar artıyor bırakın kuzeni kardeşler bile bazen uzaklaşıyor
Diyeceğim canım bundan sonra. Böyle fesat kuzenleri görünce ben de fesat olacağım artık öyle kendi kendimi yemeyeceğim
ama zaten eşim daha dikkat edeceğim dedi. çünkü artık ben varım yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?