- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi just_married
-
Sadece o hayvan eşini kıskanmazmış diye duymuştum. Herhalde kıskanacağım eşimi ama arkadaşın dediği gibi kızın benden güzel olduğundan falan değil inan ki.
Güzeldir belki kızın tipine falan laf edecek değilim amaa dünyanın en çirkini de olsa eşimi kıskanmam sakınmam çok normal. Ben çevremdeki sevdiğim herkesi sakınırım başkasından..
Biz böyle gördük ve öğrendik.Emredilen şekildede yaşamaya çalışıyoruz yanlış ve uygunsuz diyorsa yaratan gerisi boş...o diyorsa nikah düşer evlenilebilir adet gelenekte boş...
ama şu var ki bunları bile bile emredileni yok sayarak ne bota binerim ,ne motora kuzenimle, ne de lambada ,salsa, vals yaparım
çok şükür, ailemizde ensest ilişki yaşanmadığı için, kuzenlerimizle birbirimize "karşı cins" gözüyle bakacak kadar sapık ruhlu olmadığımız için gayet de samimiyiz. bir kolumda kuzenim bir kolumda eşimle yürüyebiliyorum,eşimin aklına onu kıskanmak gelse, eşime kızarım kuzenime değil. dış kapının mandalı filan değil o, kardeşim benim.
din ya da yasa izin veriyor olabilir, bizde yok akrabaevliliği. değil böyle kardeş çocukları, uzak akrabayla bile yok. çocukluktan o gözle yetişinde hiç öyle ateşle barut durumları da olmuyor. tartışacak bir şey yok, ben eşim dışında hiçbir kişiye "erkek" diye bakmadığımdan olsa gerek, kuzenimle bota da binsem motora da sorun olmaz. kişi kendinden bilir işi! ne güzel laf, ne anlamlı laf!
Kuzenler birbiriyle samimi olabilir,
bizler de çok samimiyizdir.
Fakat bu durum onun eşiyle arasını bozuyorsa,
inat neden yapılıyor?
Bundan neden mutluluk duyuluyor?
Madem kuzen kardeş, neden eşiyle kötü olması isteniyor.
Kendi kardeşinin mutsuzlugunu istemiş olmuyorlar mı?
Hem kardeş de, hem de eşini daha da çatlatacagım de.
Bu ne yaman çelişki!
aynı beşikte büyüdük diyorum işte varmı ötesi?kardeş olarak yetiştirildik biz...ne cinsiyeti ya,akrabalardan biri öyle bir imada bulunmuştu zamanında,midem bulandı yeminederim...işte çocukluktan itibaren aşılamak lazım,siz kardeşsiniz ve birbirinizle aranızda kardeşlik dışında ilişki olmaz diye.
Bu olay biraz da yetiştirilme tarzıyla ilgili.
Kardeş olarak yetiştirildiyseniz başka gözle bakamaz samimi de olursunuz.
Kuzen dendiğinde cinsiyet gelmez akla o zaman.
Ancak kuzenler birbirleri için herhangi bir yabancıysa samimiyet tuhaf gelir zaten.
Samimiyet altında farklı şeyler aramamak gerek.
Bu olay biraz da yetiştirilme tarzıyla ilgili.
Kardeş olarak yetiştirildiyseniz başka gözle bakamaz samimi de olursunuz.
Kuzen dendiğinde cinsiyet gelmez akla o zaman.
Ancak kuzenler birbirleri için herhangi bir yabancıysa samimiyet tuhaf gelir zaten.
Samimiyet altında farklı şeyler aramamak gerek.
aynı beşikte büyüdük diyorum işte varmı ötesi?kardeş olarak yetiştirildik biz...ne cinsiyeti ya,akrabalardan biri öyle bir imada bulunmuştu zamanında,midem bulandı yeminederim...işte çocukluktan itibaren aşılamak lazım,siz kardeşsiniz ve birbirinizle aranızda kardeşlik dışında ilişki olmaz diye.
aha ha:) biyük,brilliant!
Herkes kardeş gibi büyümüyor işte...
hayır ima etmiyorum, açıkça söylüyorum. aman erkektir, ateşle barut yan yana gelmez ister kuzen ister kardeş olsun denince... akrabalar arası cinsel ilişkiye ne denir? evet bildiniz, ensest denir. ensest ilişki sapkın mıdır? evet sapkındır. kuzen akraba mıdır? hadi ona da evet!siz kuzeniyle samimi olmayanların ailesinde ensest ilişki yaşandığını veya sapık ruhlu olduklarını mı ima ediyorsunuz?
her samimiyetin bir boyutu vardır.
ben kuzenimi seviyorsam neden mutsuz edeyim?
eşiyle arası bozulunca, eşi tedirgin olup kıskanınca mutlu mu olacak kuzeniniz?
sizin kardeşlik anlayışınız kuzeninizin eşiyle arasının bozulmasına neden oluyorsa, ve siz de buna kardeşlik, samimilik diyorsanız böyle kardeşlik olmaz bunu bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?