- Konu Sahibi derenderya
-
Maşşallahcümle kurabiliyor bunun gibi daha başka şeylerde söylüyor doktorumuz 2 yaşından sonra zeka testi istedi zaten akıllı ve çok anlaşıylı bir çoocuk ben birazda bu yüzden üzüldüm anlamasına !!
gerçekten teşekkür ederim yorum yazmanıza ilk kez yazıyorum ve insan iyi geliyormuş gereçkten sağolun
2 çocuğumda erken ve düzgün konuştu. Hele oğlum 15 aylık cümle kuruyordu. Normal geldi bana üzüldün mü diye sorması.
Oğlum ne zaman gece uyanıp ağlasa ki 3,5 yaşında ve hemen hemen her gece uyanır,biz kavga ediyoruz. Artık hiç cevap bile vermiyorum çünkü öğrendim adamın uykusu bölününce huysuzlaşıyor. Sen de duymamazlıktan gel.
ciddi bi şekilde konuşunca hak veriyor çocuk için yapmayacağı şey yok ama onun yanında nasıl bu kadar yaptı korkuttu gerçekten anlayamıyorum ver gururuma yediremiyorum gerçekten bi yandan da iyi bir baba hakkını yiyemem ama hemen sinirlendiği çok oluyor o an benim susmamı istiyor e insanım bende sinirleniyorum altta kalmayıp cevap veriyorum
Bilmiyorum ama tüketiyor artık bizi. Sanırım korkuları var. Uykusunda gelen bir ses veya gördüğü bir rüya bütün düzenimizi alt üst edebiliyor. Bir de kızom var 2 yaşında o da uyanıyor bazen hepten cümbüş oluyoruzYapma yaa.
Neden uyaniyor ki acaba ?
Acaba erkek cocuklari mi daha cok uyanmaya meyilli oluyorlar ?
Gündüz uykuları büyük ihtimalle düzensiz.Bütün gün çok uyuyo galiba .Erken kaldırın .Öğle uykusu şart .Ve 3 ten sonra kesinlikle uyutmayın .Tabi bakıcısı kimse kolayına geliyodur.Ablamın kv si bütün gün salıncakta uyutuyodu gece gündüzü şaşırdı çocuk.merhaba kızlar ilk kez buraya yazıyorum çünkü işin içinden çıkamıyorum kocam normalde çok iyidir bir 19 aylık bebeğimiz var yaşam şartları yorgunluk çocuğun uykusuzluğu geceleri çok yardımı oluyor hakkını yiyemem yalnız son dönemlerde geceleri çocuğun çok uyanması ve uyandğında benden çok babasını istemesi kocamı tahammül sınırlarını zorluyor ikimizde çalışıyoruz sabaha kadar oturduğumuz oluyor uyumadığı için dün gece çocuk ağlayarak uyandığı için hiç yoktan kavga çıktı aramızda emziği nerde lambayı yakma sen salla şudur budur derken ciddi bir tartışma oldu aramızda sinirden boğzıma yapıştı diyebilirim sus diye !! çocuğun önünde kavga etmiş olmamız beni çok üzdü o artık herşeyi anlıyor 19 aylık anne üzüldün mü dedi bana çenemi tutsam hiç kavga etmicez ama çocuğa gereksiz yere sinirlenmesinide ben kaldıramıyorum
Bilmiyorum ama tüketiyor artık bizi. Sanırım korkuları var. Uykusunda gelen bir ses veya gördüğü bir rüya bütün düzenimizi alt üst edebiliyor. Bir de kızom var 2 yaşında o da uyanıyor bazen hepten cümbüş oluyoruz
Aman aman maşallah kuzuya. İnşallah düzelir benimkilerde. Uykusuz kalınca gerginlikler başlıyor malesef konuda da olduğu gibi.:)
Ben o konuda cok sansliydim.
Kizim 6 aylikken gece 6 saat kesintisiz uyumaya baslamisti.
Iki yasindan beri de yatiririm aksam, sabah da kalkar.
Nadir uyanir gece.
Umarim siz de hemen atlatirsiniz bu donemi.
Aman aman maşallah kuzuya. İnşallah düzelir benimkilerde. Uykusuz kalınca gerginlikler başlıyor malesef konuda da olduğu gibi.
Yaaa aynen bende bogazina yapismis olmaktan cok bunu dusundum.benim oglum daha 21 aylik anca bikac kelime soyluyo.ama 19 aylik bebek anne uzuldunmu diyr cumle kuruyor bravo valla19 aylık çocuğunuz anne üzüldün mü diye mi sordu?
Kendimi hatirliyorum da, kizim bebekken (1 haftalik), yavrum uc saat uyurdu, ama bana gene de kalkmak zor gelirdi.
Allah kizima acidi da uykuyu sever yapti sanirim.
Simdi de ogluma hamileyim, bakalim o nasil olucak.
İnşallah o da ablası a benzer ailecek uyursunuzBenim yerime de uyuyun bol bol. Kızın kaç yaşında?
Erkek çocukları geç konuşur sizin yine iyi maşallahYaaa aynen bende bogazina yapismis olmaktan cok bunu dusundum.benim oglum daha 21 aylik anca bikac kelime soyluyo.ama 19 aylik bebek anne uzuldunmu diyr cumle kuruyor bravo valla
:) umarim.
3,5 yasinda canim.
Cok tatliymis bu yaslar.
Sevimli sevimli konusuyor.
Çok tatlılar çoookkk. Allah bağışlasın cümlemizin yavrusunu. Sana da hayırlı doğumlar canım.
Gündüz uykuları büyük ihtimalle düzensiz.Bütün gün çok uyuyo galiba .Erken kaldırın .Öğle uykusu şart .Ve 3 ten sonra kesinlikle uyutmayın .Tabi bakıcısı kimse kolayına geliyodur.Ablamın kv si bütün gün salıncakta uyutuyodu gece gündüzü şaşırdı çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?