- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi derenderya
-
bende de var böyle bir bıdık.Kaynimin kizlari da boyleydi.
Iki yasinda buyuk insanlar gibi konusuyorlardi.
Artık bu konuda mesaj yazmasınlar sizin konunuz sapmasın diye yazdımkonuyu sabtırmışsınız gerçekten biz öyle birşey demedik öyle olsa bir çok normal her çocuk bir olmaz bunu çocuğu olanlar bilmeli
bişey soracağım neden ikiniz birden ayaktasınız kievet dediğiniz çok doğru sorun çocuğun uyanması ve ben bunu çalışmama bağlıyorum küçüklüğünden beri uyku düzeni yok annem ayrı telden ben düzene sokmaya çalışıyorum aöa olöuyor ki bu düzensizliğin üzerine işe girdim diye olabilir geç kalkıyor geç yatıyor ugraşıyorum düzeltiyorum annem çok rahat bırakıyor devamlılık olmayınca bigün öyle bi gün böyle bizde sabah ezanına kadar uyumayıp işe gidiyoruz çok yorucu oluyor gerçekten
yazdıklarıma pişman oldum şimdi.Edit olsa bi düzenleme yapıcam ama yok
tamam kabul ediyorum hepinizin çocukları erken konuşuyor benimki konuşamıyor
Tüm sayfaları okumadan sadece bir kaç sayfayı okuyarak yorum yapmıştım.Artık bu konuda mesaj yazmasınlar sizin konunuz sapmasın diye yazdım
herkes kendinden örnek veriyor ısrarla
ben de anladığımı ifade ettim
yazdıklarıma pişman oldum şimdi.
Sanki bak benim çocuğum seninkinden üstün dermiş gibi bir hava oluşmuş.
Her çocuğun bir olmadığıyla ilgili örnek vermek istemiştim sadece.
Bu sizin çocuğunuzun geri, bizim çocuğumuzun ileri olduğu anlamına gelmez.
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.
Tüm sayfaları okumadan sadece bir kaç sayfayı okuyarak yorum yapmıştım.
Birden çıkışmasaydınız iyiydi.
Eşiniz o zaman kendisi aranıyor.bende öyle diyorum eşime ikimizin beklemesine gerek yok diyorum genelde zaten ben bakıyorum oturduğu zaman çocuk iyice uykusu kaçınca yani ben böyle pek arada yatmak istiyorum işin en yoğun olduğu stresli bigün olur o zaman seni istiyor diyor durmuyor diyor müsade etmiyor bazende ben yalnız kalmayım diye benimle bekliyor yinede bakıyor aslında ama çok sinirleniyor gece uykusunda ağlayınca susmayınca ne bileyim hepimizin sinirleri bozuldu galiba uykusuzluk zor bide ğlaması daha zor
Aslında karmaşa bakan kişinin saatini geçirmesinden kaynaklanıyor.19 aylık bebegin uyku düzeni olması lazım
mesala her öglen aynı saatte yatırıp aşagı yukarı aynı saatte uyku bitmeli
her akşam aynı saatte yatmalı
ancak hem anne hem anane olunca karmaşa oluyor sanırım
ve genelde çalışan anneelerin çocukları gece uyanık olup
sabaha kadar oyun oynuyorlarmış
En mantıklısı bu olur.simdi hatunlar yazar Aaa nasil bogazina yapisir hemen bosan diye :) saka bi yana sadece o strese girmiyor sizde streslisiniz.sakin iyi bir aninizda oturup ciddi bir sekilde konusun hatasini anlatin ama mumkunse daha yumusak olun
maşşallah yemesi içmesi kilosu boyu herşeyi normal dediğim gibi şimdi eskiye göre daha iyi eskiden çok geç yatıyordu şimdi haftada bir iki defa oluyor
sabah uyandırmaya çalışıyoruz uyanmıyor kıyamıyor annem öğlen uyanıyor sonra bidaha uyumasın o zaman diyorum kendi kendine akşam üstü uyuyor 8 de 9 da uyanıyor e haliyle 3 e kadar uykusu gelmez oturuyoruz uykusu gelene kadar normalde ben sabah 8 de kaldırıyorum işe giderken öğlen uyut diyorum anneme 12 de bazen saşıyor işte hiç düzene girmiyor hep uyksuundada uyandırmak istemiyorum denedim 2 hafta boyunca bazen kendi erken yatıp uykusunu alınca sabah uyanıyor
bende öyle diyorum eşime ikimizin beklemesine gerek yok diyorum genelde zaten ben bakıyorum oturduğu zaman çocuk iyice uykusu kaçınca yani ben böyle pek arada yatmak istiyorum işin en yoğun olduğu stresli bigün olur o zaman seni istiyor diyor durmuyor diyor müsade etmiyor bazende ben yalnız kalmayım diye benimle bekliyor yinede bakıyor aslında ama çok sinirleniyor gece uykusunda ağlayınca susmayınca ne bileyim hepimizin sinirleri bozuldu galiba uykusuzluk zor bide ğlaması daha zor
benimde 26 aylık oğlum annem kendi evimde bakıyor.
Oğlum sabah 10.30 11.00 gibi anca kalkıyor. Öğlen 14.00-15.00 gibi 1,5 saatlik uyku uyuyor. Akşam ben eve girdiğimde şenlik başlıyor resmen. benim dayanabildiğim saate kadar birlikteyiz. Sonrasında babasına devredip gidip yatıyorum.
oğlumun gece uyuma saati rahat 01.00 .
Neler denedim olmadı. Babası eve zaten 22.00 da anca geliyor. Kendi işi olduğu için. Annem babam evlerine git gel olmasın diye h. içi bizde kalıyorlar.Evde o kadar adam yemek yer,çay meyve muhabbeti yaparken ben çocuğu nasıl uyutucam. Bıraktım artık. Herkese dert anlatmaktan yoruldum..
Hep çocuk eksenli ilerlemiş konu, eş durumu nasıl? Aranız düzeldi mi, eşiniz barışma girişimlerine başladı mı?
Gece ikide kalkip 6 ya kadar uyumamasi size de cocuga da zarar.onu hiç sormayın normalde kırınca gelip gönlümü alırdı suçlu benmişim gibi tavırlar 3 gündür konuşmuyoruz dün gece çocuk 2 de yine uyandı sabahın 6 sına kadar yine sinirler gerildi bi sebep çıktı yine kavga yani vesile mi oluyor hayırdır anlamış değilim bu kadarı hiç olmamıştı ne uyku düzenimiz oluşacak ne de biz düzelicez gibime geliyor artık
[
Gece ikide kalkip 6 ya kadar uyumamasi size de cocuga da zarar.
erkenden kaldirin, uykusunu 1 gun alamaz, 2 gun alamaz sonra aksam uyumayi vucudu ogrenir.
Uykusuz nereye kadar dayanacaksiniz? Gece kalkinca neler yapiyorsunuz, oyun falan oynamiyorsunuz sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?