sinirli koca

nnrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
282
124
53
eşimle severek evlendikk 3 senedir evliyiz 5 senedir de birlikteyiz 1 yaşında 1 de kızımız var doğudayız tayinimiz batıya çıktı ama hala gidemedik burda çalışmaya devam ediyor önceden çok sakin anlayışlı biriydi ama ne oldu anlayamıyorum 1 aydır acayip değişti çok sinirli agresif birine dönüştü ilk önce oructan dolayı diye düşündüm ama bugün tekrar sinirlendi teli elimdeydi geldi sinirle telini elimden aldı kızın yerde oyuncağı vardı onu sinirle duvara fırlattı hatta sinirini alamayıp bikac defa vurdu duvara kendi kendine bağırmaya başladı elinde tel çocukla uğraş çocukla ilgilen demeye başladı halbuki evde 2 gb internet ancak kullanan biriyim. çocuktan dolayı zaten elime teli ne kadar alayım. daha önce konuşmaya çalıştım çok sinirlisin bisey mi oldu kendine gel diye bisey yok dedi başka bisey demedi şimdi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

İlginç. Tahammülsüzlük resmen.
Sende yap aynısını acaba ne diyecek
Dengesiz.

Belki iş stresi vardır size anlatmadığı..erkekler bizim gibi her şeyi dillendirmiyor malesef kafasında kurup sonra da dengesizlesiyor İnşallah kısa sürede toplar bir süre alttan alın bakalım.

bu kadinlar..... kocanin stresini cek ofkelendimi idare et hep alttan al aman sinirlenmesin aman kizmasin aman aramiz sogumasin derken biz kadinlari delirten hep kendileri.esin nereli
Aynen öyle ben stres küpü oldum resmen bi süredir niğdeli

Telefonda görmenizi istemediği bi şeyler mi olabilir acaba dedirtti bana.
bunu da düşünmedim değil ama sadece tel değil de bi aydır böyle en ufak sebepten sinir stres oluyoruz

Belki iş stresi vardır size anlatmadığı..erkekler bizim gibi her şeyi dillendirmiyor malesef kafasında kurup sonra da dengesizlesiyor İnşallah kısa sürede toplar bir süre alttan alın bakalım.
yarından sonra 3 gün ayrı kalacaz bakalım gerçi kafasını toplamak yerine iyice dağıtıp gelir araziye çıkacaklar 3 gün orda kalacak belki dönünce daha farklı olur

bunu da düşünmedim değil ama sadece tel değil de bi aydır böyle en ufak sebepten sinir stres oluyoruz
Ben söyleyeceğimi söyledim, sizi huzursuz etmek istemem.
Belki iş stresidir, biz de Doğudayız, stres normal artık...

yok huzursuzluk değil zaten teline sürekli bakarım bisey var mi diye hatta 1 hafta önce bi kızla aralarında muhabbet olmuş gelip bana gösterdi bak yanlış anlama diye ama zaten bu konuda da pek guvenebildigim soylenemez

mesengerde su tarihte eklediniz ne demek oluyor bi profil için ama face de ekli olmadığı durumda

yok huzursuzluk değil zaten teline sürekli bakarım bisey var mi diye hatta 1 hafta önce bi kızla aralarında muhabbet olmuş gelip bana gösterdi bak yanlış anlama diye ama zaten bu konuda da pek guvenebildigim soylenemez
Ne konuşmuşlar?
Kız kim?

mesengerde su tarihte eklediniz ne demek oluyor bi profil için ama face de ekli olmadığı durumda
Facebooktan değilde mesengerden eklemiş oluyor arkadaş olmadam birbirlerini online olduğunu görebiliyorlar.

Canım sen bunu normal mi karşıladın? Kızla ne konusmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…