Aynen öyle ben stres küpü oldum resmen bi süredir niğdelibu kadinlar..... kocanin stresini cek ofkelendimi idare et hep alttan al aman sinirlenmesin aman kizmasin aman aramiz sogumasin derken biz kadinlari delirten hep kendileri.esin nereli
alttan alacakmışım kendisini öyle istiyormuşİlginç. Tahammülsüzlük resmen.
Sende yap aynısını acaba ne diyecek
Dengesiz.
bunu da düşünmedim değil ama sadece tel değil de bi aydır böyle en ufak sebepten sinir stres oluyoruzTelefonda görmenizi istemediği bi şeyler mi olabilir acaba dedirtti bana.
aklıma su an stres yapacağı tek şey tayin stresi gibi geliyorBelki canini sikan bi durum vardır
Aniden bir insan bu kadar degismez
yarından sonra 3 gün ayrı kalacaz bakalım gerçi kafasını toplamak yerine iyice dağıtıp gelir araziye çıkacaklar 3 gün orda kalacak belki dönünce daha farklı olurBelki iş stresi vardır size anlatmadığı..erkekler bizim gibi her şeyi dillendirmiyor malesef kafasında kurup sonra da dengesizlesiyor İnşallah kısa sürede toplar bir süre alttan alın bakalım.
2 hafta sonra 2 hafta kadar ayrı kalacaz belki bu zamn bize ve onun sinirlerine iyi gelirBir sure kendi haline birakin bence.
Ben söyleyeceğimi söyledim, sizi huzursuz etmek istemem.bunu da düşünmedim değil ama sadece tel değil de bi aydır böyle en ufak sebepten sinir stres oluyoruz
yok huzursuzluk değil zaten teline sürekli bakarım bisey var mi diye hatta 1 hafta önce bi kızla aralarında muhabbet olmuş gelip bana gösterdi bak yanlış anlama diye ama zaten bu konuda da pek guvenebildigim soylenemezBen söyleyeceğimi söyledim, sizi huzursuz etmek istemem.
Belki iş stresidir, biz de Doğudayız, stres normal artık...
mesengerde su tarihte eklediniz ne demek oluyor bi profil için ama face de ekli olmadığı durumdaBen söyleyeceğimi söyledim, sizi huzursuz etmek istemem.
Belki iş stresidir, biz de Doğudayız, stres normal artık...
Ne konuşmuşlar?yok huzursuzluk değil zaten teline sürekli bakarım bisey var mi diye hatta 1 hafta önce bi kızla aralarında muhabbet olmuş gelip bana gösterdi bak yanlış anlama diye ama zaten bu konuda da pek guvenebildigim soylenemez
Facebooktan değilde mesengerden eklemiş oluyor arkadaş olmadam birbirlerini online olduğunu görebiliyorlar.mesengerde su tarihte eklediniz ne demek oluyor bi profil için ama face de ekli olmadığı durumda
Canım sen bunu normal mi karşıladın? Kızla ne konusmuslaryok huzursuzluk değil zaten teline sürekli bakarım bisey var mi diye hatta 1 hafta önce bi kızla aralarında muhabbet olmuş gelip bana gösterdi bak yanlış anlama diye ama zaten bu konuda da pek guvenebildigim soylenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?