sinirli koca

Canım sen bunu normal mi karşıladın? Kızla ne konusmuslar
yok tabiki normal karsilamam ama mesajlarını gördüm bizi yemeğe çağırmış eşim de nazikçe gelemeyiz demiş eski bi arkadaşı aralarında bisey olmadı önceden falan aynı şehirde olduğumuz için

eski bi arkadaşı aynı sehirdeyiz onun nişanlısı da polis gelecekmiş bizi yemeğe çağırmak istemiş eşimde nazikçe reddetmiş
Benimki de polis, ben arkadaş markadaş dinlemiyorum.
Sizin durumunuzda da şüphelenilecek bi durum yok.
Neden güvenmiyorsunuz peki eşinize?

aslında eşimin öyle aldatma gibi bi durumu olamaz ama daha önce sevgili iken eski sevgilisiyle mesajını görmüştüm bana söylememişti eski sevgilisi olduğunu ondan bi güvensizlik kaldı bende ama bu zamana kadar bisey görmedim

Doğuda hangi ildesiniz peki?
Misal ben Hakkari'deyim, gezmeye tozmaya düşkünüz çok, burası da o yönden berbat bi şehir. İstediğimiz gibi sosyalleşemeyince de stres oluyor insan, bi çatışma olsa aileler telaşlıca ararlar, nerdesiniz iyi misiniz diye.
O yüzden stres hep var hayatımızda.

Aynı durumdayız canım benimki de..
Ben eşime güvenirim yapmaz derim de bu iş arkadaşları polis genci yaşlısı iyisi de var bunlarda sapığı da var malesef :/ o yüzden biraz tetikteyim hep

bitlisdeyiz burda da gezme denilecek bisey yok malesef eşimde sever gezmeyi ben çok aramam ama zaten onun için arkadaşları ile arada dışarı çıkar karışmam kafa dağıtsın diye terör yönünden rahat zaten

Ben eşime güvenirim yapmaz derim de bu iş arkadaşları polis genci yaşlısı iyisi de var bunlarda sapığı da var malesef :/ o yüzden biraz tetikteyim hep
Ben de öyle, yeni yetmeler çok fena çok.
Yeri değişti şimdi, kendinden küçükler var hep, tek evli bu.
İşten eve evden işe.
Naparsak beraber yaparız. Ayrı gayrı yok.
Yapım gereği hep şüpheciyim zaten ben.

Maalesef işleri gereği stres hep hayatımızda.
Beraber zaman geçirin, sevdiği şeyleri yapın?

Aynen valla durumları vahim..
Biz de öyle herşeyi beraber yaparız ama arada yanındaki arkadaşlarını anlatıyor uyuz oluyorum hayır bide bazıları evli barklı koca koca adamlar kızlara bakıyormuş ne güzel kız filan diyormuş adamın karısını da tanıyorum üzülüyorum ben kendim böyle bişey yakalarsam affetmem

ben biraz da o yönden rahatım galiba burda sadece evliler kaldı terör zamanı bekarlar hep sirnaga gitti evli olarak samimi sadece ailecek görüştüğümüz bikac arkadaşı var

Maalesef işleri gereği stres hep hayatımızda.
Beraber zaman geçirin, sevdiği şeyleri yapın?
su an diğer odaya gitti telefondan film izliyor is stresi çocuğun huzursuzluğu bunalttik mi aceba adamı

Iyyy reziller.
Kendime güvenim var ama yine de tedbiri elden bırakmıyorum ben.
Zaten burda sokakta yürürken bile yabancı olduğum belli oluyor, o yüzden çok kıskanıyor, şimdi o düşünsün

su an diğer odaya gitti telefondan film izliyor is stresi çocuğun huzursuzluğu bunalttik mi aceba adamı
Mümkün. Gidip sarılın, öpün, nazlayın bakalım ne olacak?
Belki ilgi bekliyordur?

Hazir oralardayken dogal ortamina sal bence

ben biraz da o yönden rahatım galiba burda sadece evliler kaldı terör zamanı bekarlar hep sirnaga gitti evli olarak samimi sadece ailecek görüştüğümüz bikac arkadaşı var
Evli olanlar da varmış sapıklık yapan malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…